In atentia membrilor

 In Ascended EVENTS, Workshops & Presentations

catalin tomescu

Sambata pun laolalta un grup mic unde voi arata cum sa obtii un efect profund de vindecare asupra fiziologiei folosind INTENTIA in mai putin de 10 minute fara “scurtaturi” si clisee ezoterice.

Nu stiu daca ai sari in masina in weekend pana in centrul Bucurestiului ca sa lucrezi cu mine pentru cateva ore?

Dar banuiesc ca ar face sens daca trebuie sa faci fata MENTAL clientilor tai, situatiei de acasa si mai trebuie sa ai grija si de tine?

Ar face mult sens?

… daca esti intr-o etapa a vietii personale si profesionale cand uneori esti intr-un flux de oportunitati profitabile si alteori parca ai aterizat pe planeta gresita… si nu stii DE CE?

… daca devine tot mai dificil sa iti urmezi SEMNALUL interior desi ai citit mult si ai facut cursuri renumite.

… daca in mintea ta se intrec ganduri mai ceva ca la Formula 1.

… si asculti cum vocea CRITICULUI intern are glasul tau si gasesti tot mai putina rabdare si dorinta ta ca sa iti gasesti resurse interioare solide creste in fiecare zi si visezi sa gasesti unghiuri noi ca sa te reinvetezi in fiecare zi.

Banuiesc ca are sens pentru tine sa vii?

Mai ales daca…

– Stii ca acestea sunt probleme pe care vrei sa le rezolvi REPEDE dar nu ai timp sa faci meditatii mentale pentru 30 de ani intr-o pestera… sau un curs video de 40 de ore.

– Vrei sa iti rezolvi aceste probleme si sa iti salvezi somnul, sa iti faci ordine in minte si sa te concentrezi mai mult de 5 minute pe un singur lucru… in doar 2 ore.

Nu stiu?

Banuiesc ca iti trebuie curaj sa iti dedici cateva ore din timpul tau aglomerat, in weekend si sa “iesi” in inima Bucurestiului pentru a mia oara. Dar daca POTI sa te mobilizezi si sa iei un Uber sau ceva pana la mine…

O sa te lase la salina unde o sa ne intalnim si ne vom acomoda cu aerul sarat cu acelasi rol al intalnirii, sa ne desfunde “caile”. 🙂

Impreuna, o sa discutam si o sa rezolvam aceste probleme in cateva ore.

Am rezolvat aceste probleme cu multi oameni, de la copii geniali si studenti pana la octogenari. Nu as putea spune ca le rezolv si in somn, dar visez la asta. 🙂

Asa ca intrebarea mea simpla pentru tine este…

Ai vrea sa vii Sambata aceasta la INTALNIRE si sa primesti beneficiile de care ma ocup pentru tine?

PS: Inainte sa iti dau toate detaliile, o sa vorbim despre situatia ta ca sa ma asigur ca este pentru tine. Aceasta este stiinta mintii si pot sa fiu de ajutor doar celor pentru care cauta sa isi mareasca senzitivitatea si sa faca performante, acolo unde linistea interioara merg mana in mana cu fluxul personal.

Cu multa apreciere,
Catalin Tomescu

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium