3 lucruri despre astrograma ta (adevaruri relevante crude)

 In BLOG CATEGORY

Inteligenta SUFLETULUI tau este mai mare decat ii permiti sa crezi.

(Adevaruri Relevante Crude)

d58c1904-a526-4a4b-8ed6-d8bcf98f3e7f

Gandeste-te un pic:

Ca sa ai exact aceste experiente precum cele din acest moment este cerut sa ALEGI sa vii cu darururi si talente innascute, parintii tai sa fie deja nascuti cu codurile necesare pentru a-ti sustine frecventa la nastere si in special sa cunosti conjunctura cosmica si planetara exacta care sa defineasca experientele tale de completare.

De curand am primit o astrograma natala de la o persoana foarte faina din Brasov si am realizat cateva lucruri:

 

1. Ego-ul tau este provocat in mod constant de astre

Trebuie sa te raportezi la o iubire mai inalta TOT TIMPUL. Aceasta iubire o poti defini ca Armonie Vibrationala.

Cat timp functionezi din perspectiva dorintelor neimplinite, mentalitatea de tip “eu ce primesc?”, drame sociale si frici atunci nu exista intelepciunea sufletului, acceptare, cognitie, raport si percepi bariere catre o constiinta inalta.

De exemplu ego-ul meu a fost lovit cand nu am primit ceea ce a vrut pentru ca ma simteam intitulat sa PRIMESC fara sa ofer si nu am absolut nici o bariera sa recunosc asta.

De obicei, apare invinuirea, victimizarea si salvarea si atunci cauti validare, folosesti scuze profesioniste si crezi ca trebuie sa te protejezi de ce este rau.

Dar amandoi stim ca dintr-o perspectiva mai inalta ca poti curata in final reziduurile energetice si activa constiinta inalta pentru a deveni acest TU suveran lipsit de negativitatea indusa in subconstient.

Daca suna ca tine, te pot ajuta sa rezolvi COMPLET aceste probleme in cateva  minute.

 

2. NU suntem victimizati de astre decat daca nu suntem dispusi sa facem MUNCA.

Victimizarea este problema nr 1 a lumii.

Trebuie sa incetezi sa te mai plangi, sa ceri explicatii altora care “nu inteleg” si sa cauti sa dai vina pe altii pentru propria ta incompetenta imediat!

Daca faci vreuna din aceste chestii, trebuie sa te opresti acum!

In experienta personala, am vazut ca daca ai o conjunctura astrala care defineste o relatie disfunctionala cu parintii tai, atunci iti risti fiecare relatie oricat de mult ai incerca.

Unii ar putea spune: “Parintii/partenerii meu mi-au facut ASTA si mi-au facut atata rau!”

Sau “Oh daca nu am planeta Marte in casa banilor, de aceea nu am bani!”

Aceasta este cea mai mare greseala pe car o poti face cu tine, afirmand ca renunti sa cauti BIRUIREA provocarilor existente pentru a iesi “acolo”, de a incepe sa traiesti de la cel mai inalt potential al tau si de a primi abundenta si darurile ascunse ale vietii tale.

Plus ca daca ai crezut ceva similar, in mod sigur ai creat un blocat in perceptia ta si este motivul real pentru care nu ai manifestat mai mult decat o faci DEJA.

Odata ce ai curatat cu mine SURSA acestor situatii si ai luat deciziile corecte, atunci viata ta este pe val si esti mai usor/usoara.

Fie aceste provocari in astre sau nu, te pot ajuta sa rezolvi energetic EXTREM de repede aceste probleme.

Iar astrograma te poate ajuta sa le descoperi si sa ma angajezi in asta.

 

3. “Acolo unde este iubire, nu este nevoie de astrograma”

O iubire mai inalta te ajuta sa transcezi trecutul sau fricile viitorului non-existent.

Orice provocare in relatii de orice natura poate fi rezolvata prin iubire si acceptare.

Partenerul tau (sotul,colegul, asociatul, parintele,copilul, ruda, prietenul) ar putea emana negativitatea pe care tu nu o mai vrei in jurul tau si asta nu inseamna sa accepti situatia. Esti o fiinta puternica creatoare care poate intoarce situatia in favoarea ta ORICAND.

Trebuie sa rezolvi blocajele de la nivel cuantic si sa stii URMATORII PASI CERUTI.

Anunta-ma daca ai motivatia sa rezolvi problemele de viata curente si sa iti lasi armonia sa se instaleze in stomacul tau, in gatul tau si pe coloana ta vertebrala.

Asa iti recapeti RAPID claritatea si vei trece de la alergatul constant la transparenta unui maestru si intelepciunea sufletului.

Claritatea cu care au fost redate situatiile mele de viata “citite in stele” este exceptionala.

Indiferent de cata munca ai facut este perfect sa stii unde stai.

Pentru mine este clar ca experienta sufletului tau este diferita de cea a ego-ului si ca esti menit/a sa activezi aceasta Constienta Inalta cu care transcezi negativitatea, karma, convingerile limitative, tramele, grijile, fricile foarte rapid sau sa astepti la infinit sa decida altcineva pentru tine.

Cristina-Stefania Banu m-a ajutat cu cititul in stele intr-un mod extrem de clar si precis in intelegerea hartii mele natale. O recomand!

Multumesc!

 

Cu drag,

Catalin Tomescu

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium