3 Motive pentru care ADN-ul tau este cea mai importanta RESURSA spirituala

 In Ascended EVENTS, Despre Activarea ADN, The World of Aura
 
1 . Evolutia spirituala depinde de capacitatea de absorbtie a frecventei cosmice in ADN
 
Legea Universala a Atractiei atesta ca energiile care vibreaza similar (sau opus) se atrag.
 
Daca ti-ai propus sa manifesti consistent de acum incolo, atunci afla ca frecventa ADN-ului tau, adica felul cum oscileaza si vibreaza, controleaza:
 
– reteaua de oameni cu care rezonezi (clienti, prieteni, relatii intime, etc.)
 
– locuri (de la vibratia caminului tau pana la cea a serviciului sau a locurilor in care iti petreci timpul, sunt asemanate in frecventa)
 
– evenimente (de la evenimentele cotidiene ale vietii, responsabilitati de familie, intamplari din interiorul comunitatii tale pana la vesti de la cei dragi si evenimente pe care sa le celebrezi contin o codificare pe care tu o atragi)
 
– lucruri fizice (obiectele contin o frecventa aparte de aceea lucrurile noi si calitative au de obicei o frecventa mai mare decat lucrurile uzate vizibil)
 
– si desigur oportunitati (este uman sa ne dorim contracte cat mai bune cu clientii nostrii, vesti imbucuratoare care vin spre noi si ocazii sa devenim mai buni.
 
Asa ca daca vrei sa absorbi frecventa inalta de care poti beneficia chiar acum, asigura-te ca “aprinzi” receptorii de frecventa iar asta se face prin intentie. Probabil ca o parte din acestia sunt deja activati de vreme ce inca citesti acest mesaj. 🙂
 
2. In Univers este peste tot radiatie cosmica.
 
Orice fiinta vie emite in acest moment o forma de radiatie sub forma de unde.
 
Aceasta este “vazuta” pe mai multe niveluri subtile, adesea numite benzi de frecventa sau dimensiuni.
 
Un spectru larg de lumina este emis de ADN-ul nostru sub forma de radiatie.
 
Cercetatorii au utilizat o serie de metode atestate pentru analiza-diagnostic pentru starea fizica, psihica, emotionala si energetica a fiintei umane.
 
De exemplu, aparatul GDV poate depista radiatia si tiparul radiatiei electro-magnetice sub forma de electro-fotoni. Procesul de analiza se numeste bioelectrografie si are de-a face cu studiul tiparelor de energie.
(mai multe detalii aici www.activareADN.ro/GDV )
 
Intensitatea, coerenta si armonia cu care radiata cosmica este emisa poate fi usor depistata ca si campul auric, precum si blocajele de sanatate dinainte ca ele sa se manifeste fizic.
 
Fiind originea sursei tale de viata, alege sa iti amplifici bioenergia si viata ta se va transforma intr-un mai mare bine, permanent.
 
3. ADN-ul este un transmitator al Constiintei Unitare pe subniveluri, numite Universuri Armonice din interiorul campul de constienta.
 
Procesul de Creatie este unul in trepte.
 
Elementele principale ale Constiintei manifestate sunt Lumina si Sunet.
 
Acestea creeaza tipare de viata sub forma codurilor geometrice sacre care “circula” pe canale de energie numite retelele axi-A tonale.
 
Acestea sunt precum conexiunea prin optica la internet (mintea gigantica a Unicului din care facem parte)
 
Oricand sunt blocaje aici, energia nu mai circula in mod armonios iar in viata reala ni s-ar putea parea ca “ceva nu se leaga” si atunci regasim rezistenta in alegerile noastre de viata.
 
Experienta acestor blocaje este de obicei creata prin alegeri. Oricand decizi sa iti lasi mintea sa o ia “analogic” cu drame sau iei decizii care nu sunt aliniate binelui tau cel mai inalt, iti poti fractura energia sufletului si vei incepe sa rezonezi cu o realitate paralela, care se hraneste efectiv cu energia ta.
 
Oricand vrei sa testezi daca se intampla asa ceva cu fiinta ta si nu esti sigur(a) de intuitia ta, realizeaza cel fel de emotii nefaste energizezi emotional cel mai mult sau cel mai probabil atasamentele personale vor vorbi de la Sine.
 
Procesul de Iluminare este direct proportional cu dispozitia noastra de a observa colturile umbrite ale personalitatii noastre si vindeca, binecuvanta si iubi aceste aspecte.
 
Atunci cand ne conectam partile, cultivam o coerenta armonica intre minte si inima iar viata noastra “curge” ca un rau calm.
 
Tu esti Sinele tau Inalt, iar modul prin care poti constientiza mai mult acest fapt este prin intermediul ADN-ului tau.
 
Restructurand tiparele de Constiinta de la nivelul Cuantic, descarci noile programe de suflet disponibile pentru tine in fiecare moment si armonizandu-te, accesezi intuitia precum respiri aerul.
 
De vreme ce fiecare Univers Armonic corespunde unui grup de spirale ADN activate, Chakra si banda de frecventa constiintei, suntem motivati sa accesam identitatile spirituale mai Inalte si sa devenim mai usori pentru ascensiune (molecule de carbon -> materie pe baza de siliciu).
 
Astfel, participam cu succes la procesul nostru de ascensiune spirituala si FIZICA si ne indeplinim unica noastra misiune din aceasta viata, si anume Actualizarea De Sine.
 
Catalin Tomescu
Ascended Society Consulting
 
==============================
 
 
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium