Afla aici cat de CONECTAT/A esti cu ESENTA ta

 In BLOG CATEGORY

Daca esti o femeie, esti facuta sa te increzi, sa incorporezi FEMINITATEA DIVINA si sa te imputernicesti in timp ce radiezi din interior frumusetea sufletului tau.

Daca esti un barbat, determinarea de a domina, REZULTATE si actionarea este principalul tau canal de energie pentru a crea SPATIUL DE SIGURANTA, polaritate in relatii si de a te acorda puterii masculine divine.

Daca te lupti cu depresie si insomnii, ai probleme in relatia cu tine, cu partenerul tau sau copii, incerci sa scazi in greutate fara rezultate sau pur si simplu vrei sa iti REACTUALIZEZI sistemul de convingeri cu ceea ce functioneaza pentru tine, ia in considerare ca nu exista o cale mai instanta decat sa CURETI aceste TIPARE de energie prin ENERGIE.

Cat timp vibrezi la adevarata ta ESENTA, esti precum un cires inflorit care OFERA valoare si intreg UNIVERSUL (spatiul) se curbeaza pentru tine.

Einstein a demonstrat asta in teoria relativitatii si a schimbat cursul istoriei.

Observatorul (Creatorul) percepe Lumina ca se curbeaza (Manifestarea) in jurul unui obiect (Tu) care genereaza gravitatie (Gand).

Putem sa curatam blocajele energetice care te retin sa incorporezi Sinele Inalt si sa atragi in realitatea ta oportunitati mai Inalte pentru cresterea sufletului tau.

De obicei, in sesiunea cu mine iti analizez situatia curenta si iti curat PERMANENT barierele care genereaza dubii de sine, lipsa si limitare, frici, ura nerezolvata, atacuri de panica si emotii care se simt ciudat in organism, etc.

Daca nu ai trecut complet peste relatii vechi, taierea corzilor eterice si altor contracte de suflet te ajuta sa treci peste sentimente de URA si VINA fata de fostii parteneri.

Iti identific complexele care te pun pe pilot automat si le transmut permanent.

Sanse sunt sa existe blocaje asociate pentru care nu ai atras in viata ta pana acum ceea ce ce ti-ai dorit, asa-i?

Odata ce iti recapeti mai mult simtul CLARITATII in urma acestei sesiuni, poti inflori si poti experimenta o noua versiune a realitatii, unde acest bagaj este transformat instant in INTELEPCIUNE.

Imagineaza-ti o RETEA de campuri electro-magnetice armonioase.

In acest fel nimic nu poate sa iasa din aliniament odata ce tu esti ALINIERE.

Tu alegi.

Da-mi un mesaj imediat pentru o consultatie gratuita sa analizam situatia ta si sa iti ELIBEREZI ADN-UL de lucruri vechi.

Daca ai avut ocazia sa lucrezi cu mine, stii ca modul nostru de lucru este AUTENTIC, asa ca poti afisa acest mesaj celor care cauta o modalitate CLARA de a se imputernici PERMANENT.

Fara stres, carti de citit sau meditatii indelungate in pestera.

Catalin Tomescu
Ascended Society – Activare ADN
www.activareADN.ro

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Translate here
Director web Premium