Investigatii Medicale si Analiza Energetica GDV si Quantum Analyzer in Bucuresti

 In GDV

Analiza si Investigatii Energetice

prin Biorezonanta Magnetica si Scanare GDV

la centrul medical SOS Medical Group

 

Va oferim servicii de Analiza Energetica, Suport Medical si Terapeutic Complementar la Cabinetul de Terapie Complementara din cadrul SOS Medical Group din Bucuresti.

Pentru o sedinta de analiza si scanare utilizam tehnici avansate de vizualizare a sanatatii, atat fizice cat si energetice, ce sunt certificate de comunitatile stiintifice, sunt neinvazive pentru fiinta umana (fara radiatii, operatiuni cu grad de risc, etc.) si acopera un spectru larg de posibile afectiuni fizice si dezechilibre psiho-emotionale cauzatoare de imbolnavire.

 

 

 

Testarea prin Rezonanta Magnetica Quantum Analyzer si Bioelectrografia prin Analiza Energetica GDV sunt metode puternice de feedback al sanatatii si sunt apreciate in toata lumea de catre pacienti pentru eficienta datelor obtinute in doar cateva minute!

 

Pacientii nostrii pot opta sa isi monitorizeze starea de sanatate facil si rapid fie pe durata unui tratament medical sau al terapiei complementare si pot alege un program regulat de monitorizare al sanatatii personale si pe a celor dragi.

 

 

Cautam intr-un SPECTRU LARG de afectiuni

prin Testarea Quantum Analyzer si Scanarea energetica GDV

Alergii, Deficiente de vitamine si minerale, Disfunctii si gradul de activare al organelor, Echilibrul Nervos si Imunitar, Zone indicate cu probleme, Chisturi, Inflamatii, Infectii, Congestionari si zone deficitare de energie,  Perturbari energetice in propria structura si multe altele.

 

 

Cum aflam ceea ce aflam prin Testarea Quantum Analyzer si Scanarea Energetica GDV?

Aparatul de Rezonanta Magnetica Quantum Analyzer foloseste un electrod pe care pacientul il tine in mana si pret de cateva minute, aparatul receptioneaza semnalele electromagnetice ale corpului care sunt comunicate si structurate in software-ul laptopului. Un doctor va interpreta apoi rezultatele pentru dumneavoastra.

[su_carousel source=”media: 8605,8604,8603,8602,8601,8600,8599,8598,8597,8596,8595,8594,8593,8592,8591,8590,8589,8588,8587,8586,8585,8584,8583,8582,8581″ width=”500″ height=”520″ items=”1″ title=”no” centered=”no” speed=”500″]

Aparatul de Analiza Energetica GDV efectueaza o scanare biofotonica a emisiilor din degetele pacientului. Procedura are loc prin fotografia cu o camera de mare viteza a suprafetii pielii de pe varful degetelor. Intr-un timp foarte scurt aparatul reuseste sa surprinda o imagine a propriei emisii de energie sub forma fotonilor de lumina care sunt apoi vizualizate in software-ul laptopului. Energoterapeutul va interpreta apoi rezultatele pentru dumneavoastra.

[su_slider source=”media: 8533,8529,8530,8531,8554,8555,8556,8557,8558,8559,8560,8561,8562,8563,8564,8565,8566,8567,8568,8569,8570,8571,8572,8573,8574,8575,8576,8577,8578″ target=”blank” width=”960″ height=”780″ title=”no” centered=”no” pages=”no” autoplay=”3000″][su_slider source=”media: 7827,7828,7829,7830″ link=”image” target=”blank” width=”460″][su_carousel source=”media: 934,933″][/su_slider][/su_slider]

 

DESPRE Scanare si Analiza imaginii electrofonilor prin GDV

Din testele experimentale, dispozitivul s-a dovedit a fi rapid si eficient in procesarea digitala a captarilor fotografice a emanatiilor de fotoni de Lumina din degete. Aceasta se mai numeste bioelectrografie.

Prin bioelectrografie sunt studiate tiparele de energie. Se gasesc aplicatii practice in:

 • Analiza starii psiho-emotionale a persoanei;
 • Analiza starii fiziologice a persoanei;
 • Analiza starii autonome a persoanei si a sistemelor functionale individuale;
 • Monitorizarea reactiilor corpului in timpul terapiei;
 • Examinarea probabilitatilor a dezechilibrelor organice
 • Prezenta starilor modificate si indicatori de stres
 • gradul de luminescenta a diferitelor organe si sisteme ale corpului fizic.

Tehnica de Analiza Energetica GDV este bazata pe efectul Kirlian care este un lider in scanare a sursei de viata inca din 1940. Efectul a fost descoperit dupa ce a fost aplicat un curent electric insesizabil pe suprafata de scanare si s-au putut observa tipare de energie. In cazul luminescentei unei persoane stresate, bolnave sau relaxate, tiparele de energie vor diferi in functie de starea psiho-emotionala.

Folosind aceeasi tehnologie de analiza a fotonilor de Lumina numeroase cercetari s-au efectuat in sport. S-a putut analiza vigilentei a sportivilor de performanta cu sprijinul Agentieii de Stat pentru Educatie Fizica si Sport. Astfel de sisteme au fost introduse in rezerva olimpica a Rusiei. De asemenea, s-au putut analiza luminozitatea mostrelor de sange pentru depistarea alergenilor. S-au facut cercetari in diferentierea uleiurilor naturale si a celor sintetice, examinarea calitatii cosmeticelor, studierea parului uman, a remediilor homeopate, pietrelor pretioase si a influentelor pe oameni si cercetarea zonelor geoactive precum si influenta acestora asupra oamenilor.

Lucrarea stiintifica a lui Dr. Korotkov poate fi vazuta aici.

 

MOTIVE pentru care sa va programati ASTAZI la

TESTAREA Quantum Analyzer si Scanarea GDV

 • descoperiti predispozitii de sanatate, chiar si inainte ca ele sa se gaseasca in corpul fizic;
 • aflati detalii in profunzime complementar testelor medicale;
 • aflati ce tip de deficiente si slabiciuni aveti incat sa cunoasteti exact ce aveti nevoie
 • gasiti rezultate chiar si atunci cand analizele medicale nu indica afectiuni

DESPRE Testare Biorezonanta Magnetica Quantum Analyzer

O sedinta de biorezonta include scanarea fiecarui organ si sistem in parte cardiovascular, pulmonar, digestiv, renal, reproducator, cerebral, osos, muscular, endocrin, organe de simt); depistarea diferitele deficiente de vitamine si minerale ale organismului, sensibilitati la paraziti, virusi, bacterii si fungi, riscuri de imbolnavire; ulterior facandu-se recomandarea unei tratament naturist personalizat, se poate vizualiza AURA (imaginea energetica a corupului dumneavoastra) asa cum este surprinsa de aparatul de biorezonanta in momentul scanarii. Dupa finalizarea investigatiei prin biorezonanta se poate opta si pentru o sedinta de terapie recechilibreaza si corecteaza energetic diversele anomalii si disfuntii detectate de aparatul de biorezonanta.

“De regula, principiul fizic este urmatorul. Mai intai se scaneaza corpul uman cu ajutorul undelor electromagnetice joase emise de aparat, care nu afecteaza organismul. Cum intr-o baza de date ai o plaja de valori, medicul poate sa-si dea seama ca, la nivelul unui organ sau chiar al unei molecule, viteza undei scade. Asta inseamna o rezistenta, care poate da indicii despre o boala, infectie, tumora etc” Alexandru Jipa – Decanul Facultatii de Fizica din cadrul Universitatii Bucuresti

 

 

Echipa

Dr. Delia Ionescu – medic

 

Catalin Tomescu – terapeut

Catalin foloseste din 2014 un sistem complet de terapie, folosind tehnici de stimulare a autovindecarii a corpului fizic dar si aplicatii bioenergetice fara atingere pentru reordonarea, curatarea, decongestionarea, si amplificarea campurilor informationale ale pacientilor. Prin lucrul cu bioenergia, Catalin reuseste sa ajute pacientul sa isi intareasca conexiunea cu propria fiinta launtrica, sa se imputerniceasca si sa devina mai mult din ceea ce este deja, accelerand astfel cresterea personala. In sedintele, Catalin investigheaza si se adreseaza prin curatarea permanenta a reziduurilor vazute drept cauze generatoare de conflict interior, atat fizic cat si mental-afectiv-energetic.

Specializari: Activare ADN, Curatare Energetica fara atingere, Terapia Bowen, Bioelectrografie GDV, Vindecare Pranica, Vindecarea Liniilor Temporale

 

 

Vreau sa ma programez la Quantum Analyzer si GDV

Ce include programarea?

 • Analiza 30 min. – Veniti la analiza in timpul zilei pana dupa-amiaza pe nemancate
 • Interpretare pe loc
 • Consultatie 60 min – Discutam rezultatele si terapia recomandata

 

Programari: 0721578144 sau email la cata@activareADN.ro

 

 

Imbolnavirea din viziunea Holistica

Suntem constienti ca un spectru larg de afectiuni si boli sunt formate in timp, pe durata expunerii la surse de stres precum poluarea psihica, mediul ambiental, propriile ganduri si emotii si chiar imprinturi cauzate de alegerile negative din trecut. Acesti factori sunt contribuie la un mod personal de gandire, formarea personalitatii noastre si chiar procesele decizionale.

De exemplu, o persoana care traieste in frica, cu regrete si cu senzatia de “amaraciune in suflet” are sanse ridicate sa aibe probleme circulatorii ale arterelor coronare sau de insuficienta cardiaca fata de o persoana care alege pacea, calmul, bucuria si compasiunea. In acest caz, emotiile exemplificate vor contribui la un dezechilibru hormonal al glandei timus si al centrului nervos asociat chakrei inimii.

Chakrele sunt centrii de energie care interpenetreaza, controleaza si energizeaza corpul fizic si organele sale interne. Intervenind complementar asupra energiei chakrelor noastre putem sa ne insanatosim nu doar mintea si corpul, dar si spiritul.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium