Arcul de Aspiratie si Spirala de Feedback

Arcurile de Aspiratie si Bucla de Feedback sunt o creatie originala, ce poate fi folosita in foarte multe aplicatii: sanatate, reducerea durerii, relaxare, lucru la distanta, curatarea spatiului, imbunatatirea apei si a hranei, reducerea smogului electronic, reducerea stresului geopatic, etc.

Utilizand aceste Unelte de Lumina veti experimenta rapiditatea acestor instrumente. Majoritatea utilizatorilor au observat imbunatatiri chiar si in 5 minute. De exemplu, reducerea durerilor poate fi realizata prin folosirea arcului pe sensul de EXTRACTIE in apropierea zonei dureroase. Folosire in combinatie cu Inelele, Arcul de Aspiratie si Spirala de Feedback folosesc la acceleararea transformarii energiei din interiorul razei proiectate de Inel. De aceea, bauturile si mancarea vor avea un gust mai bun, respectiv calitatile lor vor fi amplificate foarte rapid. Rezulta alimente cu un camp luminos mai puternic si reducerea efectului nociv al poluantilor. Folosire asupra ambientului au capacitatea de a curata atmosfera, elibera blocajele stagnante si de a reda luminescenta si puritatea eterica in spatiile folosite.

Speram sa va bucurati de aceste instrumente si sa ne trimiteti feedbackul vostru dupa utilizarea lor.

Contactati-ne pentru a afla mai multe despre Uneltele de Lumina. Vizitati in continuare produsele disponibile in magazinul online.

Recommended Posts
0
Translate here
Director web Premium