Skip to content

Armonizatorul, o solutie impotriva dezastrelor. Cu ce poate ajuta?

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9239″ img_size=”large”][vc_single_image image=”9240″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1542025142898{margin-bottom: 0px !important;}”]Armonizatorul a fost dezvoltat in urma cu 25 de ani cu intentia de a reducere interferentele electro-magnetice din locuinta, sa ajute la curatarea aerului si sa imbunatateasca mediul exterior chiar si prin pereti. Sta la baza legilor fizicii si a legilor meta-fizice antice, precum toate Uneltele noastre, ce au la baza masuratoarea cubitului. In functie de marime poate sa acopere suprafete impresionante sub efect toroidal.

“Cred ca tehnologia Armonizatoarelor pot sa re-armonizeze natura umana.” – Slim Spurling

Armonizatoarele sunt disponibile in variatiuni cu aplicatii personale, ambientale si agriculturale. Chiar si cele mai mici unitati, cele personale, pot curata poluarea atmosferica. Acest armonizator este folosit pentru a-ti intretine puterea bio-campului personal, care este aura ta.

Armonizatoarele sunt Unelte “active” ce emit continuu un camp luminos cosmic

si are un flux pozitiv de energie.

Armonizatorul este compus din 3 Inele de Lumina ancorate simetric intre ele ce creaza raze de lumina ce vibreaza la o frecventa inalta si radiaza in toate directiile campului sau sub forma unui efect toroidal, tip gogoasa. Un Arc este adaugat in centru pentru a trage energia bolnavicioasa din mediul ambient prin baza sa si “sufla” energie de forta vitala pe deasupra. Pentru clarvazatori pare ca emite un camp luminos holografic coerent.

Campul toroidal vibreaza la viteza luminii. Fiecare atom, electron din campul sau este activat cu mai multa lumina, astfel ca ajung sa vibreze la un nivel superior. Astfel, undele joase energetice cu care suntem bombardati sunt eliminate de energia inalta din campul Armonizatorului. Fiind o sursa energetica, aceste Unitati produc un curent puternic dar fara voltaj. Prin definitie este nevoie de 10 unitati de energie electron-volt (eV) pentru a creste distanta orbitala a unui electron. La nivel subatomic, atunci cand un electron se distanteaza pe orbita ta emite un foton de lumina, adica o mica masura de lumina. Intrucat cunoastem prin reprezentari stiintifice si metafizice ca totul este Lumina putem spune ca Armonizatorul aduce mai multa energie luminoasa oricarei situatii, mediu si obiect material.

Testele au aratat ca atunci cand apa este expusa la Inele sau la Arcul de Aspiratie emite Lumina.

Este o Unealta “activa” care pune energiile in miscare constant in jurul sau. Acest lucru se intampla cu orice persoana petrece timp in prezenta armonizatorului. Campul sau luminos se poate inchide punand un Inel de Lumina in jurul sau. Astfel energia va fi continuta in coloana cilindrica iar inelul va trimite energia vertical in sus.

Activate cu sunetele de curatare ambientala (incluse in comanda unui Armonizator) isi cresc raza de actiune si mai mult. Aceasta “activare” acustica s-a dovedit cu efecte extrem de benefice asupra aerului, apei si solului.

“Primele experiemente ne-au aratat ca prin frecventele moleculei de apa fiind redate Armonizatorului prin casti audio, campul de energie se extinde pe suprafete uriase. De vreme ce am mirosit aerul improspatat, avem acum un curatitor de aer acustic utilizand acest camp energetic.” – Slim Spurling

Intelegand modul de operare al acestor unitati, este usor sa ne dam seama de impactul benefic pe care il au in vietile noastre.

Experimentul de Curatare a Poluarii din Denver, SUA

Pe data de 18 martie 1994, cercetatorul american Slim Spurling impreuna cu 10 colegi de-ai sai, au folosit cate 1 Armonizator Ambiental activate prin sunet pe o distanta de 140 de mile. In doar cateva ore aerul a capatat o umezeala si nu mai erau semne de poluare a aerului. Mirosind a ozon, era foarte clar aerul acolo unde era inainte un nor de fum din cauza poluarii. Acest experiment a devenit faimos si repetat si in alte orase pentru aceleasi aplicatii geobiologice. Mai multe testimoniale despre rezultatul beneficiilor Armonizatoarelor se pot gasi in cartea: “In the mind of a Master” de Susan Anderson.

“Un lucru pe care il stim este ca monixidul de carbon dispare primul. Hai sa spunem ca in ambientul orasului la ora de varf putem vedea nivelurile de monixid de carbon sa scada de la digiti mutipli la nivelul de 70, 80-100 si chiar mai putin. Am vazut acesta lucruri intamplate in decurs de 1 ora si pe o arie imensa precum este judetul Los Angeles. Cand mai multe unitati opereaza 24/7 se ajunge la citiri cu un singur digit. Si acest lucru, doar cu micile Armonizatoare Ambientale.” Slim Spurling

STRESUL GEOPATIC, RETEAUA HARTMANN : Armonizatoarele au un efect incredibil asupra mediului inconjurator. Ele curata energia din jurul tau si armonizeaza profund.

EMF : Traim intr-o lume in care radiatia artificiala este tot mai des intalnita in mediile noastre prin curenti electrici, microunde si EMF. Telefoane mobile, laptop, monitoare, instalatii electrice neizolate in casa, turnuri de transmisie date 4G, radare, sateliti sunt doar cateva din sursele care provoaca haos celular sau degenerare celulara (apoptoza). Purtand un armonizator sau avand unul in casa pot fi reduse efectele dezastruase ale radiatiilor facute de mana omului.

INTENTII : Campul de energie al armonizatorului sustine curatarea “intunericului”, rezistentelor personale si formele de energie discordanta transmutandu-le in frecvente Luminoase in raza sa. Toate acestea sunt frecvente. Putem folosi armonizatorul ca un generator de energie pentru intentiile noastre si inlaturarea blocajelor.

 

Cubitul Sacru si Pierdut pentru Armonizatoare

Diametrul de camp de lucru al Armonizatoarelor de Cubit Sacru si Pierdut poate varia de cativa metri la cateva sute de kilometrii. Aceleasi aplicatii sunt pentru toate Armonizatoarele iar dimensiunea lor decide asupra campului de lucru. Se poate extinde folosind CD-ul de Curatare Ambientala.

 

Armonizator Fara Activare Activat cu CD Plating
Armonizator Personal Cubit Sacru 2-3m Fara CD

 

Aur 24K/Argint
Armonizator Personal Cubit Pierdut Fara CD Aur 24K/Argint
Armonizator Ambiental CS 30 m 24 km Aur 24K/Argint
Armonizator Ambiental CP 45 m 40 km Aur 24K/Argint
Armonizator Agricultural CS 1.6 km 104 km Aur 24K/Argint
Armonizator Agricultural CP 2.4 km 136 km Aur 24K/Argint
Storm Chaser In curs de cercetare In curs de cercetare Aur 24K
Matrix 44 In curs de cercetare In curs de cercetare Aur 24K
Matrix 22 In curs de cercetare In curs de cercetare Aur 24K
Wash Tub In curs de cercetare In curs de cercetare Aur 24K

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_blog cat=”696″][/vc_column][/vc_row]

Director web Premium