Bioregenerarea Aurei si Caracteristicile predominante ale Chakrelor

121121

Uniunea cu Sinele Inalt

Dezvoltarea Perceptiei

Realizarea Igienei Energetice

Accesarea Iubirii Neconditionate

Echilibru Emotional

Detensionarea corpului fizic

Claritate, Coerenta si Congruenta

 

 

 

BIOREGENERAREA Aurica este procedura completa pentru curatarea atasamentelor energetice din chakre.

Acestea blocheaza individul din experienta completa a realitatii, reflectandu-se prin frecventa intr-un model de sanatate propriu dar si incorporarea holografica de atitudini, convingeri si emotii.

Atasamentele aurice precum identitati, forme-gand,“chiriasi”, entitati, portaluri, gauri de vierme, etc. aspira curentii de energie a fortei vitale. Aceasta energie descinde de la Sursa prin toate dimensiunile ale existentei noastre si cand se intalneste cu blocaje nu mai poate fi procesata.

 

Aceste forte magnetice iti limiteaza Frecventa Personala.

 

Cum ai putea manifesta un cerc mai inalt format din oameni, locuri, momente, evenimente, sanatatate, clienti, etc. cand energizezi emotional bagajul energetic pe care il cari peste tot?

 

Descopera cele 5 atasamente aurice comune AICI

 

Sesiunea este realizata cu acordul Sinelui Inalt si dureaza ~ 1.30 min

Include:

– Curatarea COMPLETA a Campului Auric

La ora stabilita impreuna ne intalnim online si vom face training-ul online inainte de proceduri.

Pentru o mai buna experienta clearing-ul poate avea loc in timpul meditatiei ghidate precum si in timpul somnului.

*Nu este necesar sa fii in “apropiere” deoarece nu exista in realitate spatiu in campul cuantic.

 15D chakras

Rezerva-ti ACUM sesiunea la cata@activareadn.ro!

 

Cand spunem procedura COMPLETA ne referim la toate cele 15 chakre, unde in plus fata de cele 7 chakre incorporate exista 8 chakre morfogenetice, care exista deasupra si sub corpului nostru. De exemplu, cea de-a 13a chakra din centrul Pamantului pe care o impartasim cu totii.

DISPONIBIL! Analiza Starii Functionale a Sistemului Nervos Autonom (care nu este controlat in mod constient), Diagnosticul-Expresia Bunastarii si a Problemelor Potentiale

descopera mai multe despre diagnosticul energetic aici

 

Energia fortei vitale coboara prin reteaua energetica universala, galactica, planetara, apoi personala si ulterior intra in organism prin chakra coroanei din varful capului. Atunci cand energia fortei vitale se loveste de blocaje nu le poate procesa.

Fiind conectati la Sursa sau cu Dumnezeu, Unicul, suntem meniti sa traim experienta ca fiind uniti cu Divinitatea. Daca avem aceste blocaje precum ”chiriasi” sau corzi energetice in campul nostru, potentialul de uniune ne este afectat.

Prin inlaturarea blocajelor importante si atasamentelor nedorite din corpurile subtile sau nevazute si deconectarea lor din circuitele neurale ale creierului la nivel cuantic, viata ta incepe sa se schimbe si sa infloreasca.

Beneficiezi de cea mai sigura oferta sa iti cureti in intregime ale campul auric si sa obtii detensionarea emotionala masiva pe care ti-o doresti de mult. 

Sesiunea se realizeaza numai cu acordul Sinelui Inalt intrucat o sa primesc confirmarea inainte de a lucra in campul tau.

Din timpul sesiunii poti sa simti CLARITATE, ARMONIE si o stare de PREZENTA.

Rezultatele sunt instante si Atasamentele si blocajele sunt curatate complet

La cerere poti fi ghidat/a sa monitorizezi energia.

 

 Rezerva-ti ACUM sesiunea la cata@activareadn.ro!

 

Caracteristici predominante si blocaje asociate chakrelor:
Chakra 1 – In chakra radacinii nu simti impamantare si apartenenta, focus este pe supravietuire, pe siguranta obsesiva si frica de a pierde. Este activat raspunsul fight or flight si modul de supravietuire, .

Chakra 2 – Zona sacrala retine identitati legate de durere, suferinta si victimizare. Aceasta chakra controleaza manifestarea finantelor, guverneaza energia sexuala si daca este dezechilibrata exista dificultati in manifestarea abundentei materiale si scaderea dorintei sexuale.

Chakra 3 – Atasamentele din aceasta chakra pot altera egoul de la lipsa increderii si puterii interioare la ego supraalimentat. Aceasta chakra controleaza puterea personala, auto-disciplina precum si caldura personalitatii tale. Daca este dezechibrata atunci poti avea reactii emotionale si poti resimti stresul, poti fi irealist/a fata de a abilitatile tale, nu te valorifici destul si nu te exprimi intr-un mod puternic

Chakra 4 – Activarea incompleta a acestei chakre manifesta judecata si critica, lipsa iubirii neconditionate pentru Sine, focusul exagerat pe ceilalti si relatiile cu acestia. Blocajele de aici iti limiteaza abilitatea de a crea oriunde spatiul de iubire si de sustinere. Poate fi manifestata iresponsaibilitatea daca este dezechilibrata. Aceasta chakra uneste chakrele inferioare cu cele superioare si este esentiala pentru conectarea ta la adevarata esenta.

Chakra 5 – In centrul de comunicare sunt retinute situatii legate de expresivitate. Abilitatea de a spune lucrurilor pe nume si adevarul este guvernata de claritatea acestei chakre. Cand aceasta este subactivata poti fi lipsit/a de expresie, cu frica de vorbit in public si reactiile celorlalti in locul expresiei autentice. Fara influenta asupra oamenilor, cuvintele si actiunile sunt interpretate eronat de ceilalti pe cand supra-activarea acestei chakre iti va dovedi vorbitul “peste” alti oameni si nevoia de a te exprima constant.

Chakra 6 – Chakra Intuitiei guverneaza perceptia realitatii. Confuzia mentala, incapacitatea de concentrare si ganditul excesiv sunt atribute ale blocajelor acestei chakre. Daca este dezechilibrata ai resimti lipsa viziunii si a imaginatiei sau capeti o obsesie pentru planificare sau strategie si nu indeplinesti nimic.

Chakra 7 – Blocajele de aici se resimt precum ca nu ai alegeri si doar mergi cu valul. Iti schimbi mereu gandurile. Cazi prada victimizarii din cauza iluziei de putere si manipulare pentru ca Spiritul nu se simte liber. De altfel este conexiunea dintre ego si infinitul Sursa.

 

 

Intrebari frecvente

Cum au fost create aceste blocaje?

Atasamentele Aurice au fost create in momente de stari analogice si sunt formate din identitati, forme-gand, “chiriasi”, fiinte neincarnate, scurgeri de energie si portaluri. Acestea pot aparea ca forme de energie gri-intunecate si limiteaza frecventa personala sa creasca deoarece curentii fortei primare de energie nu pot procesa aceste blocaje.

 

Ce se intampla daca nu le curat?

In timp acestea se densifica din corpurile subtile in corpul fizic, te consuma pe interior si sunt cauza DEZECHILIBRULUI interior care manifesta tensiune, boala si moarte biologica.

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

Translate here
Director web Premium