Cabinet de Terapie – Catalin Tomescu

Bun venit!

Intrucat nu este o coincidenta ca ati ajuns pe aceasta pagina, va felicit pentru ca v-ati urmat intuitia sa fiti aici.

Spatiul terapeutic este Sacru. Rolul meu la cabinet este de a-mi ajuta pacientii sa isi acceseze resursele interioare de autovindecare, sa se imputerniceasca si sa isi extinda constiinta prin tratamente holistice de top.

Intrucat suntem fiinte complexe si avem nevoi speciale, aplicatiile de la cabinet sunt croite special pentru dumneavoastra in cel mai bun mod posibil.

 

Spatiul de tratament este disponibil doar cu programare pentru pacientii care au nevoie de solutii eficiente si non-invazive pentru redarea echilibrului si a starii generale de bine.

 

Aici, pacientii primesc solutii rapide si eficiente de tratament pentru combaterea durerilor, tratamentul unor boli si activarea proceselor interioare de autovindecare necesare bioregenerarii.

Fiecare vizita la Cabinetul de Terapie Alternativa va va lasa cu un simt amplu de pace interioara, intelegere si cu o perspectiva largita asupra vietii dumneavoastra.

 

SERVICII TERAPEUTICE

 

Tratament Complementar cu Terapia Bowen in Bucuresti

Succesul terapiei Bowen este dovedit prin faptul ca reusim rapid sa aducem corpul in echilibru, chiar in minute de la primele miscari. Este o terapie recunoscuta medical in Australia, Statele Unite si cateva state Europene pentru efectele terapeutice uimitoare. Terapia Bowen este un Dar Divin pentru orice om.

O sesiune dureaza 45 de minute. Pacientului i se recomanda sa bea mai multa apa, sa faca miscare si sa se odihneasca suficient. Tratamentul Bowen amplifica concentrarea, starea de bine si energia pe durata zilei. Intrucat miscarile gentile au un efect profund, sedintele se fac 1 data pe saptamana. Multe afectiuni sunt de obicei rezolvate dintr-o singura sedinta.

 

Analiza Starii de Sanatate Energetica prin Metoda GDV

Suntem mai mult decat corpul fizic. Toate organismele vii si chiar obiecte ce par neinsufletite emit lumina – biofotoni. Dovezile le puteti vedea aici prin fotografiille de tipul Kirlian similare testelor GDV: https://hiveminer.com/Tags/kirlianphotography

Pacientii care vor o diagnosticare rapida a bunastarii generale pot opta pentru o analiza energetica personalizata prin Metoda GDV. Aparatul GDV este recunoscut de comunitatile stiintifice din toata lumea pentru eficienta cu care reda statusul energetic de sanatate prin scanarea biofotonilor din corp.

MOTIVE pentru care sa va programati ASTAZI la Analiza Energetica GDV

 • descoperiti predispozitii de sanatate, chiar si inainte ca ele sa se gaseasca in corpul fizic;
 • aflati detalii in profunzime complementar testelor medicale;
 • aflati ce tip de deficiente si slabiciuni aveti incat sa cunoasteti exact ce aveti nevoie
 • gasiti rezultate chiar si atunci cand analizele medicale nu indica afectiuni

Intrucat majoritatea bolilor nu sunt fizice ci energetice, ele apar ca blocaje sau particule dezordonate in campurile subtile inainte de a se resimti fizic. In acest caz, tratarea unei afectiuni este mai sensibila decat prevenirea acesteia.

 

Prin Analiza Energetica GDV sunt studiate tiparele de energie emise de corpul omenesc. Se gasesc aplicatii practice in:

 • Analiza starii psiho-emotionale a persoanei;
 • Analiza starii fiziologice a persoanei;
 • Analiza starii autonome a persoanei si a sistemelor functionale individuale;
 • Monitorizarea reactiilor corpului in timpul terapiei;
 • Examinarea probabilitatilor a dezechilibrelor organice
 • Prezenta starilor modificate si indicatori de stres
 • gradul de luminescenta a diferitelor organe si sisteme ale corpului fizic.

Cateva studii de caz de pe blogul Activare ADN:

 1. http://activareadn.ro/ce-se-intampla-cand-medicina-vibrationala-intalneste-semnele-cronicizarii-si-semnaturile-inflamatorii-ale-corpului/
 2. http://activareadn.ro/analiza-gdv/

Tehnica de Analiza Energetica GDV este bazata pe efectul Kirlian care este un lider in scanare a sursei de viata inca din 1940. Efectul a fost descoperit dupa ce a fost aplicat un curent electric insesizabil pe suprafata de scanare si s-au putut observa tipare de energie. In cazul luminescentei unei persoane stresate, bolnave sau relaxate, tiparele de energie vor diferi in functie de starea psiho-emotionala.

Folosind aceeasi tehnologie de analiza a fotonilor de Lumina numeroase cercetari s-au efectuat si in sport. S-a putut analiza vigilentei a sportivilor de performanta cu sprijinul Agentiei de Stat pentru Educatie Fizica si Sport din Rusia. Astfel de sisteme au fost introduse in rezervele olimpice. De asemenea, s-a putut analiza luminozitatea mostrelor de sange pentru depistarea alergenilor. S-au facut cercetari in diferentierea uleiurilor naturale si a celor sintetice, examinarea calitatii cosmeticelor, studierea parului uman, a remediilor homeopate, pietrelor pretioase si a influentelor pe oameni si cercetarea zonelor geoactive precum si influenta acestora asupra oamenilor. Aceasta munca i se datoreaza renumitului profesorului inventator Konstantin Korotkov. Lucrarea stiintifica a lui Dr. Korotkov poate fi vazuta aici.

 

 

Curatarea Energetica se realizeaza la distanta si este recomandata pacientilor dupa o consultatie initiala. Aceste curatari vizeaza curatarea blocajelor energetice personale. Ele pot fi ganduri vechi, semne ale traumelor vechi, frici, dubii, nemultumiri, dorinte neimplinite, atasamente, s.a.m.d.

Lumea Aurei este cel putin fascinanta, in special subiectul contaminarii energetice.

http://activareadn.ro/5-atasamente-aurice-comune/

http://activareadn.ro/curatarea-entitatilor-negative-psihice-eliberarea-posesiilor-astrale/

Semnele de Parazitare si Contaminare Energetica

O astfel de sesiune dureaza 1.30-2.00 h si are loc la distanta intrucat nu este necesara prezenta fizica. Beneficiul este ca dupa sesiune veti fi in spatiul personal de acasa fara sa fie necesara deplasarea de la cabinet.

Curatarea are ca scop cresterea nivelului energetic personal sau cresterea frecventei. Aceasta “frecventa” este numitorul comun dintre ceea ce alegem sa gandim sau sa simtim si ceea ce se petrece in realitatea noastra. Atunci cand ne dorim ceva, intentia noastra lansata in Univers se manifesta la momentul potrivit sau deloc. Daca avem blocaje energetice, dorintele noastre raman doar… dorinte.

Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume. – Ghandi

Strategia noastra este sa curatam permanent reziduri ale energiilor vechi, parazitare, pe care le-am perpetuat de multe ori inconstienti si sa devenim mai luminosi, mai usori si mai conectati cu partile mai inalte ale constiintei noastre. Astfel, realitatea noastra se schimba in bine pentru cea mai buna crestere si bunastare… a tuturor.

 

Pentru cresterea frecventei personale ofer o serie de module de dezvoltare care sunt descrise mai in detaliu aici: www.activareADN.ro/module/

Sunt excluse de la tratament persoanele cu tulburari mentale sau afectiuni psihice.

 

Pentru alte detalii si programari, ma puteti contacta pe cata@activareaADN.ro sau la 0721578144

Vizita la cabinet se face numai in baza programarii. Consultatiile se pot efectua si la distanta la telefon sau prin skype.

 

Catalin foloseste din 2014 un sistem complet de terapie, folosind tehnici de stimulare a autovindecarii naturale a corpului fizic dar si aplicatii bioenergetice fara atingere pentru reordonarea, curatarea, decongestionarea, si amplificarea campurilor informationale ale pacientilor.

Prin lucrul cu bioenergia, Catalin reuseste sa ajute pacientul sa isi intareasca conexiunea cu propria fiinta launtrica, sa se imputerniceasca si sa devina mai mult din ceea ce este deja, accelerand astfel cresterea personala. In sedintele de terapie, Catalin investigheaza si se adreseaza prin curatarea permanenta a reziduurilor vazute drept cauze generatoare de conflict interior, atat fizic cat si mental-afectiv-energetic.

Specializari Terapeutice: Activare ADN, Curatare Energetica fara atingere, Terapia Bowen, Bioelectrografie GDV, Vindecare Pranica, Vindecarea Liniilor Temporale, Rejuvenare Faciala

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Translate here
Director web Premium