Biografie

 

Orice om de succes are in spate un mentor capabil sa ii sprijine potentialul existent. 

 

Cătălin Tomescu ajuta antreprenori, artisti si pe cei care cred in potentialul lor ca sa isi antrezeze mintea si sa isi amplifice resursele interne. Este de asemenea sufletolog, coach si specialist in bioenergie. Oamenii buni pe care ii formeaza manifesta rapid o constienta amplificata, gasesc o claritate accentuata si acceseaza usor starea de flux creativ in mai putin de 1 ora. Magia lui Catalin este sa te faca sa traiesti experienta Sinelui tau autentic care a fost suprimat sistematic. Lucrarea sa este arate oamenilor cum sa isi foloseasca mintea si sa isi antreneze sistemul nervos ca sa obtina rezultate in zonele importante din viata lor si deseori il vei cunoaste curatand efectele blocajelor intalnite intr-un mod unic. In intelegerea sa vasta adesea vor fi regasite elemente din fizica cuantica, neurostiinta, biologia credintei si geometria sacra. Catalin faciliteaza fara atingere transmutarea traumelor, reactiilor inconstiente si a adictiilor ceea ce iti va evidentia noile perspective si sa te imputernicesti printr-o noua energie dobandita.

Catalin este implicat in anul curent 2020 in mai multe proiecte de antrenament mental. In 2019 a ajutat artistii de orchestra ca sa isi adanceasca simturile, sa rezolve rezistentele psihologice, sa invinga temerile care ingheata expresia ca sa se dezvolte emotional si sa capete un flux creativ superior antrenandu-i in colaborare cu Conservatorul din Saarbrucken, Germania. De asemenea, a lucrat cu artistii din orchestre din Germania, Franta, Luxembourg si Romania. In prezent conduce grupul sau privat de membrii prin traininguri online in care ofera remedii inregistrate digital, un mod exclusiv de vindecare a cauzei energetice a suferintei, traumelor si a a atasamentelor personale precum frica, anxietatea si durerea unor evenimente „nerezolvate”.

Activarea Mentala este cheia aici si acum prin care deschidem Portile posibilitatilor si Intentia noastra este podul parcurs spre noua realitate!


Activitate

Din 2018, a inceput colaborarea sotia inventatorului Slim Spurling prin care distribuie in Romania instrumentele numite Uneltele de Lumina. Aceste instrumente sunt preferate pentru activarea si structurarea rapida a apei sau a alimentelor, reducerea durerilor, imbunatatirea calitatii ambientale, reducerea radiatiilor electro-magnetice, a stresului geopatic precum si reducerea poluarii. De asemenea, a studiat in Germania solutia pentru reducerea stresului geopatic din casa, curte sau apartament prin anularea nodurilor Hartmann, liniilor de stres geopatic, liniilor Curry, etc. prin masurarea si amplasarea remediilor.

In 2017 a studiat metode de prevenire si reducere a radiatiilor electromagnetice din ambientul casnic cu Academia Geovital din Austria. In prezent detine aparatura necesara pentru a masura energia electrica pentru a depista efectul si cantitatea radiatiilor din corpul pacientului in timpul somnului, la birou sau in dormitorul copilului, precum si in locurile in care este petrecut cel mai mult timp. In prezent creaza solutii profesionale (de grad militar) de ecranare a undelor de frecventa de intensitate inalta precum 4G si 5G pentru dormitor si intreaga casa.

Catalin a creat în 2016 programul “Trezirea Liderului Conștient” croit pentru fiecare persoană în favoarea împuternicirii personale și cresterii frecventei sale printr-o secvență de proceduri aplicate.

Din 2014 oferă consultații la distantă. În istoricul său și-a condus cabinetul dintr-o clinică medicală privată din București pentru tratamente cu terapia Bowen și citiri de aură. Dedicarea sa asupra excelenței umane și a tărâmurilor launtrice l-a determinat să creeze în 2015 Ascended Society Consulting, a cărei orientare primară este să servească Omul Spiritual Modern să își întărească legăturile spirituale în dezvoltarea personală și să capete mai multă acuratețe senzorială și intuiție.

Fundația dezvoltării lui Cătălin este consolidată de experiența sa în varii tehnici de vindecare și meditații tradiționale studiate cu învățătorii săi. Printre ele se numără inițierea în Kryia Yoga, Vindecarea Pranica, Vindecarea Liniei Temporale și este un practicant al invataturilor budiste tibetane din Școala Mahayana.

Printre competentele sale se numara citirea semnaturilor de energie prin tehnologia camerei GDV, feng shui, terapia Bowen, numerologie și nutriție.

In 2009 a avut trezirea spirituală și atunci a început să mediteze devenind tot mai interesat de puterea mintii, a intenției și a mecanicilor implicate în fizica cuantică. Au urmat primele activări numite Trezirea Misiunii Indigoului care prin tehnologiile scalare au reprezentat un mijloc principal de aliniere cu misiunea sa curentă și de atunci s-a specializat în activarea ADN.

A inceput lucrul cu bioenergia in 2009 pentru reprogramarea Conștiinței cunoscută acum drept activarea ADN.

Cătălin este născut în Bucuresti și aici a absolvit facultatea de management din cadrul Universității Romano-Americane.

 

Alatura-te Activarii ADN pe facebook si Youtube

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium