Biografie

 

Cătălin Tomescu este sufletolog, trainer, terapeut și specialist în bioenergie la distanță.

Este expertul Go-To în bioenergie orientată pe dezvoltarea multidimensională și reprogramarea Conștiinței pentru omul spiritual modern, cunoscută drept activarea ADN.

Catalin a creat în 2016 programul “Trezirea Liderului Conștient” croit pentru fiecare persoană în favoarea împuternicirii personale și cresterii frecventei sale printr-o secvență de proceduri aplicate.

Fundația dezvoltării lui Cătălin este consolidată de experiența sa în varii tehnici de vindecare și meditații tradiționale studiate cu învățătorii săi. Printre ele se numără inițierea în Kryia Yoga, Reiki, Certificarea pentru Vindecarea Liniei Temporale și practicarea Dharmei Budiste din Școala Mahayana.

Printre obiectele sale de studiu se numără bioelectrografia prin tehnologia camerei GDV, resetarea organismului pentru vindecare, feng shui, purificarea spațiilor, numerologie, astrologie și nutriție.

In 2009 a avut trezirea spirituală și atunci a început să mediteze devenind tot mai interesat de puterea mintii, a intenției și a mecanicilor implicate în fizica cuantică. Au urmat primele activări numite Trezirea Misiunii Indigoului care prin tehnologiile scalare au reprezentat un mijloc principal de aliniere cu misiunea sa curentă și de atunci s-a specializat în activarea ADN.

Din 2014 oferă consultații la distantă. În istoricul său și-a condus cabinetul dintr-o clinică medicală privată din București pentru tratamente cu terapia Bowen și citiri de aură. Dedicarea sa asupra excelenței umane și a tărâmurilor launtrice l-a determinat să creeze în 2015 Ascended Society Consulting, a cărei orientare primară este să servească Omul Spiritual Modern să își întărească legăturile spirituale în dezvoltarea personală și să capete mai multă acuratețe senzorială și intuiție.

Cătălin oferă în prezent seminarii de dezvoltare personală, discursuri și ajută oamenii din toate zonele de activitate să se conecteze pe toate nivelurile existente cu Sursa de Lumină proprie generatoare de oportunități, oameni, locuri și evenimente.

Cătălin este născut în Bucuresti și aici a absolvit facultatea de management din cadrul Universității Romano-Americane. In prezent, locuieste in Bucuresti și este un împătimit al sporturilor de munte.

 

Ma poti gasi si pe:

facebook

Youtube

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

Translate here
Director web Premium