Ce event energetic a avut loc in Decembrie 2017?

 In BLOG CATEGORY
No automatic alt text available.
Valurile de schimbari petrecute in ultimele zile s-au simtit intense la nivel ADN. Un eveniment nemaipomenit care se intampla o data la 26.556 de ani.
 
Pentru cei dintre voi care ati dormit mai putin ca de obicei, ati fost mai emotionali si ati simtit o nevoie puternica de reimprospatare…
 
Ati venit aici pentru a trece prin portalul acestui eveniment.
 
Vechile paradigme se zgaltaie puternic, voalurile devin transparente si prezenta noastra divina a fost parca iesita din cotidian.
 
Amintirile noi din trecut ating suprafata cu mai multa claritate si intelepciune.
 
Evenimentul a marcat unificarea energetica a Pamantului fizic de Densitatea 1 cu planeta Tara de Densitatea 2, un pamant mai putin dens D4 unde obisnuiam sa ne.. nastem.
 
Alianta formata din Arcturieni si multi altii au deschis portile stelare si au incercat sa uneasca prin frecvente sub-armonice inalte ceea ce altii prin vointa lor au incercat sa dezbine.
 
Pentru ca noi sa accesam Constiinta Cristica 12D, Iisus a activat un cod sacru special ce poarta aceste frecventa sub piramidele din Egipt acum 2000 de ani ca oameni sa isi activeze constiinta Cristica in perioada aceasta.
 
A scris si evanghelii despre cum sa iti modifici ADN-ul pentru ascensiune dar cu siguranta s-a pastrat s-au pastrat cateva adevaruri in actualele invataturi. Iata una:
 
“Cel ce a biruit trupul, a biruit firea. Si cel ce a biruit firea, mai presus de fire sa facut.” Sf Eftimie; (gasita la o manastire de langa vulcanii noroiosi)
 
Separarea in constiinta a creat razboaie, conflicte si suferinta. Impregnarea ei in reteaua neuronala a afectat ADN-ul de mii de ani.
 
Cateva din mecanismele introduse, identificate si extrase cu succes:
– implanturi energetice si sigilii artificiale ce hranesc un Pamant paralel
– programe de control mental introduse prin media, programe bazate pe frica,
– complexe si arhetipuri karmice ce succesc miscarea de rotatie angualara a particulelor ce compun campul (ADN-ul) primite fara obiectii sau intrebari
– traume si experiente analogice care au inregistrat memorii holografice
– Juraminte, contracte de suflet si sisteme de valori matriceale
 
Astfel de “semnaturi” tin o persoana in realitati dense si hranesc alte scopuri decat cele organice. Asadar, daca scopul tau este sa iti transformi complet liniile temporale, sa iti insusesti misiunea sufletului tau si sa renasti cu mai multa claritate, nu este ceva liniar si in nici un caz imposibil.
 
In luna ianuarie voi anunta mai multe detalii despre seria de activari pregatite pentru Ascensiune in 2018.
 
Cu ocazia acestui mesaj, va urez ca Lumina celor petrecute pe data 19, 20 si 21 decembrie sa va activeze ADN-ul. La multi ani!
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Translate here
Director web Premium