Ce sunt Blocajele Energetice din Aura? Iata 10 Semne Majore Ca Ai Atasamente In Aura

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1546245941150{margin-bottom: 0px !important;}”]Recent, am urcat o noua prezentare despre Simptomele Atasamentelor din Aura.

Tot mai multi oameni incep sa re-simta deconectarea, ‘goliciunea’ produsa de vocile numite “ego” si sa constientizeze “suferinta” din spatele actiunilor inconstiente. De ce avem aceste trairi cand pare ca nu ne lipseste nimic? De ce in ciuda implinirilor noastre, avem inca reactii distructive pe care de multe ori le trecem ne-observate in rutina de multi-tasking zilnica? In munca mea arat ca nu este greu sa te deconditionezi. Am facut asta de sute de ori cu tot felul de oameni. Cu totii suntem la fel, mecanica noastra energetica este aceeasi… si toti avem o geometrie in campul nostru.

Cand geometria este armonioasa, atunci sanatatea noastra este buna, mintea noastra functioneaza corect, constientizarile noastre sunt inalte, putem produce vindecari spontane, intram in rezonanta cu oameni, locuri si oportunitati de care avem nevoie, primim informatii ajutatoare, etc. Cu cat geometria este mai complexa, modelul poate sustine mai multa Lumina, mai multa Constiinta in sablonul ADN. De aceea, facem activari ADN.

Cu timpul, s-au creat obiceiuri si modele de gandire anorganice pe care le recunoastem ca fiind ale noastre. O mare parte din ele sunt o povara, mai ales daca ai devenit senzitiv, ai parte de “treziri” si constientizari.

Cand avem “atasamente in aura” inseamna ca sunt parti ale sufletului nostru ce au fost distorsionate de multiple ori, candva in trecut. In video vei afla si care sunt marii “jucatori” din Aura, vazuti din perspectiva transpersonala. Sa ai simptome nu inseamna ca suntem “stricati” ori “bolnavi” dar mai degraba arata ca este munca interna de facut dincolo de constientizarea pasiva a naturii noastre vibrationale. Majoritatea oamenilor vin deja cu aceste simptome sau le au TOATA viata, fara sa inceapa un proces regenerativ pe toate nivelurile fiintei lor. Aceasta “munca” este probabil binecuvantarea misiunii noastre personale.

Afla despre sesiunea de Curatare a Aurei

Pentru cei care cauta raspunsuri ferme si acuratete cand vine vorba de curatarea energetica personala, curatarea chakrelor sau in terapiile cu tehnici mentale, va invit sa urmariti semnele acestor simptome:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=d4zoAiz2SSo&list=PL1aYCjBZDfNbsPaAE7PokxVPUGXaE94UV&index=2&t=0s”][/vc_column][/vc_row]
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium