Cum functioneaza Uneltele de Lumina?

Ce sunt Uneltele de Lumina?

Uneltele de Lumina au fost create ca o forma de arta functionala. Ce inseamna aceasta? Arta functionala merge dincolo de aparente si actioneaza in favoarea unui scop. Uneltele de Lumina par sa produca un flux de energii primordiale subtile, ce sunt in continua cercetare de catre stiinta.

Uneltele de Lumina sustin cresterea personala si transmutatia energiilor dense de aceea s-ar putea sa le gasiti extrem de benefice de folosit zilnic si de luat oriunde mergeti. Datorita aplicatiilor in continua destainuire pare ca nu exista limite de folosire! Mai jos veti gasi mai multe explicatii pentru folosirea lor.

Mereu am fost pasionat de stiinta, arta si filozofii. Uneltele de Lumina reprezinta o imbinare practica si profund armonioasa intre acestea. De exemplu, Armonizatoarele imi amintesc de acele artefacte cu puteri magice pe care le gaseam in jocurile video. Cred ca datorita efectelor pozitive, oferite de campul luminos de energie emis, aceste Unelte de Lumina isi vor pastra valoarea mult timp de acum incolo. Nu doar ca ne simtim foarte bine in prezenta Uneltelor dar si fac un mare bine planetei! Catalin Tomescu

La ce se folosesc Uneltele de Lumina?

Lista de aplicatii ale Uneltelor de Lumina pot include (dar nu se limiteaza la) urmatoarele categorii: controlul poluarii aerului, probleme de sanatate, neutralizarea EMF si stres geopatic, tratament al apei si solului, agricultura, insecte daunatoare,  reducerecea severitatii furtunilor, crearea ploilor si sinergia cu alte tehnologii.

Este important de retinut ca Uneltele nu vor realiza vindecarea in locul dumneavoastra. Este foarte posibil ca Uneltele sa va ajute pe multe cai insa este responsabilitatea personala sa va imputerniciti si sa va dezvoltati o mentalitate puternica. Desi vindecarea totala este o treaba interna, aceasta poate fi asistata maret prin modulele de activare ADN disponibile aici.

Cum functioneaza Uneltele de Lumina?

Factorul de control sta la baza constructiei si este lungimea Cubitului Egiptean, de aproximativ 20.62 inchi sau 52.4cm. Aceasta este dimensiunea a 1 Cubit Sacru. In crearea uneltelor se iau in considerare polaritatea si directia fluxului. Lungimea firului de cupru este un multiplu al Cubitului Egiptean,  masuratoarea de baza a Uneltelor de Lumina. Dimensiunea Cubitului Egiptean a fost gasita inscrisa in piatra in Camera Regelui din Marea Piramida de la Gizeh. Aceasta masuratoare este cea mai importanta referinta arhaica, prezervata si cea mai bine cunoscuta, “supravietuind” in piatra si lemn find regasita in cele mai meticuloase arhitecturi egiptene si nu numai.

Uneltele de Lumina si Cubitul

In antichitate, erau cunoscute 19 lungimi de cubit, posibil mai multe. Fiecare cubit sau neter este precum a “fata” a Sursei-Dumnezeu sub forma unui cod numeric ce confera o proprietate. Deci fiecare tip de cubit va emite un camp de energie specific. Uneltele de Lumina incoporeaza 3 dintre acesti cubiti care actioneaza atat fizic cat si asupra componentelor mentale, emotionale si spirituale ale spatiului.

Descoperiri stiintifice, Cubitul Egiptean si Numere Magice

O explicatie matematica a relatiei dintre numere si campuri energetice a fost oferita Bruce Cathie, pilot si autor din Noua Zeelanda. Cateva dintre lucrurile uimitoare descoperite de Bruce sunt legate de masuratorile armonice, frecventele numerice, fenomene OZN si reteaua energetica planetara. Printre lucrurile fascinante ce merita de mentionat aici este printre cercetarile sale a gasit ca traseele OZN-urilor, observate de autor, se gasesc la o distanta simetrica intre ele aproximativ 54.46 km sau 30 de mile nautice sau 30 de minute de arc pe suprafata Pamantului.

Bruce Cathie prezinta un sir de fapte numerice cum ca aceasta Retea Energetica Globala exista si (credea la acea vreme) ca ar putea fi fost construita de o inteligenta din afara acestei lumi, fapt ce a fost sprijinit de fotografierea unui artefact de pe fundul oceanului, ca arata ca un fel de antena metalica ce are o spirala ascendenta cu mici bare la unghiuri specifice. Gasit la 13.500 picioare adancime, nu s-ar fi putut a fi pozitionat la acea vreme de un alt submarin. Cele 7 bare sugereaza o relatie cu armonicele octavelor (posibil chakrele?). Obiectul considerat artefact a devenit, evident, o piesa importanta in descoperirea Retelei Energetice Globale. O fotografie cu aceasta puteti gasi aici.

Desi nu exista evidente clare care sa arate cine a construit aceasta retea, era cert faptul ca extraterestrii faceau eforturi tehnologice pentru a echilibra discrepantele electromagnetice cauzate pe testarile nucleare si pentru a repara Reteaua. Cathie credea ca energia creata in aceste cazuri putea sa dezintegreze Pamantul daca nu era oferita asistenta din “afara”.

Bruce Cathie arata in cercetarile sale ca numerele armonice se simplifica pentru Reteaua Planetara folosind un sistem care adauga la fiecare 8 ore din o zi cate 1 ora in sistemul actual, rezultand 9 ore in sistemul armonic. Deci in loc de 24 de ore vom avea 27 de ore, numite “ore de retea” (en. Earth grid hours). 8 este baza Octavei iar 9 este baza scalei muzicale Diatonice.  Scriitorul sugereaza ca noua zi de 27 de ore x 60 min x 60 secunde rezulta 97,200 de “secunde de retea” (grid seconds). Daca am imparti acest numar cu “numere armonice” fundamentale precum 9 va rezulta 10800, o armonica a numarului 1080, care este cunoscut ca fiind numarul Gematrian al Lunii. Inmultindu-l cu 2, vom avea 2160, care in mile englezesti este diametrul Lunii si este numar identic cu ciclul Zodical de 2,160 de ani. Acest numar inmultit mai departe cu 12 insumeaza 25,920, acelasi numar de ani care reprezinta Marele Ciclu Solar si durata completarii Arcului Precesional al Pamantului. Acestea sunt indicii care arata ca masuratorile antice pot fi direct conectate cu sistemul armonic universal si posibile coduri matematice.

Putem observa preferinta lui Bruce Cathie de ce a favorizat numarul 97,200, numarul secundelor de retea, ce este bazat tot pe cifra 9 (9+7+2=18=9) si reprezinta un ideal numeric al “secundelor de retea” intr-o zi pe Pamant. Conform cercetarilor sale, reprezinta un numar absolut care arata cata distanta a parcurs Pamantul in timp armonic. Desi acest numar nu corespunde cu masuratoarea timpului (actual) care are la baza cifra 8, pare ca numarul celor 97,200 de “secunde de retea” pe Pamant devine extrem de important in studiul frecventelor pulsatorii. Explorand mai departe munca lui Cathie, cunoastem despre viteza luminii in unitati normale ca este 299,792,458 metri/secunda sau 186422 mile/secunda. Acestea coincid perfect cu coordonatele Marii Piramide din Egipt = 29.9792458° N, egal cu COORDONATELE MARII PIRAMIDE DE LA GIZEH: 29.9792458 °N. Coincidenta?

144 este viteza armonica a Luminii in spatiu liber

Bruce Cathie se foloseste de ecuatii si descrie numarul 144 ca fiind o harmonica perfecta a vitezei luminii, care inseamna 144.000 minute de arc per secunda in reteaua Pamantului in vidul spatiului. Numarul 144 este mai mult decat un numar biblic, fiind o referinta consacrata evolutiei constiintei pe Pamant: trezirea celor 144 de mii de suflete indigo. Tot numarul 144 este frecventa intalnita in interiorul primelor inventii ”de Lumina” realizate de inventatorul Slim Spurling in 1991. Cu ajutorul partenerilor de cercetare au gasit o frecventa naturala de 144 mhz in interiorul inelelor.

Aceasta masuratoare 144 este o armonica a:

  • razei atomului de hidrogen,
  • vitezei luminii la suprafata pamantului
  • masei din centrul campului de lumina (de 6x gravitatia)
  • masei Pamantului
  • campului magnetic al Pamantului

Alte descoperiri ce au condus la dezvoltarea Uneltelor de Lumina

In 1957, in munca lui Sir Archibald Wheeler se regaseste descrierea termenului “tensor” ce se refera la imbinarea a 2 capete de sarma intr-o bucla, rezultand o tehnologie a Inelului bazata pe fizica avansata moderna. La acea vreme, nu exista o aplicare practica a termenului tensor in afara de o teorie matematica.  Cercetatorii americani (Slim Spurling, Bill Reid si altii) au descoperit aplicatii multiple ale campului energetic numit campul tensor inainte de a citi despre munca lui Wheeler.

Astfel, putem stabili ca Uneltele de Lumina este o tehnologie a campurilor tensor, ce moduleaza frecvente coerente bazate pe cunostintele anticilor.

 

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium