Cele 5 Niveluri de Vindecare si Expunerea la Toxicitate

 In BLOG CATEGORY

Cele 5 Niveluri de Vindecare si Expunerea la Toxicitate

 
In acest articol, impartasesc o serie de sfaturi ajutatoare si informatii care creioneaza o viziune holistica personala in domeniul vindecarii.
 
Recent am descoperit munca lui dr. Dietrich Klinghardt, mentorul doctorului Mercola, pe care il urmaresc de multa vreme in ceea ce priveste experienta sa in medicina complementara.
 
Pe scurt, sunt definite 5 niveluri la care putem actiona in vindecare.
 

Nivelul 1

 
Corpul Fizic – de vindecat prin dieta si stilul de viata. Aici s-ar putea ca o terapie energetica sa nu fie potrivita decat daca este o cauza ce vine din corpul energetic. Aici pot fi extrem de eficiente grasimile benefice, exercitiile fizice, donatul/aruncatul lucrurilor care nu ne mai servesc, statul la lumina Soarelui (se produce vitamina D si intareste corpul energetic) si socializarea cu oameni pasionati de viata.
 
Corpul fizic este degradat de relatii toxice, sedentarism, junk food, fumat si alcool, mancarea incalzita la microunde, expunerea la substante toxice in aer, parfum de masina, solutiile de curatenie, aditivii din mancare, peste expus la mercur-methylmercury- si altele, E-urile de orice fel, pesticide, antibiotice si hormoni, etc.
 
Am aflat recent ca “mercurul deconecteaza moleculele ce conduc Lumina in tesuturi. Deci, prin intreruperea acestor transmisii Luminoase dintre campul biofotonic, celule si enzime metabolice, mercurul DECONECTEAZA forta vitala si inteligenta care ne organizeaza biochimia.” Pe scurt, mercurul inhiba absorbtia Luminii si asta ne conduce catre urmatorul nivel in vindecare.
 
 

Nivelul 2

 
Corpul Energetic – Printre tehnicile de masurare se numara si GDV (global discharce visualization technique) cu ajutorul careia aflam o serie de elemente vizuale prin care analizam starea de sanatate energetica si fizica. Prin aparatul GDV am reusit sa descopar tot felul de afectiuni fizice care mi-au fost confirmate mai tarziu de catre investigatiile pacientiilor. Yoga, respiratia constienta si meditatia ajuta foarte mult ameliorarea corpului energetic. De asemenea, terapia Bowen ajuta foarte mult aici intrucat informatia circula in corp prin tesuturile de fascia si resetand sistemul nervos autonom, informatia poate sa circule coerent in corp si sa hidrateze tesuturile fascia. Este o stransa legatura intre sistemul nervos si corpul energetic. De ce? Impulsurile electrice ale sistemului nervos circula cu peste 200km/h in corp si fac parte dintr-o retea mai inalta de circuite a corpului electro-magnetic. Corpul (ADN-ul) de asemenea emite radiatie (conceptul de camp auric). Aici bioenergia este la ea acasa. Multi oameni afirma ca au senzatii, trairi si emotii pe durata vindecarii corpului energetic, plus ca se vede si pe aparatul GDV.
 
Corpul energetic poate fi de asemenea afectat de WI-FI, radiatiile GSM si electro-smog. Este necesar pe cat posibil sa fie eliminat pentru a restitui sanatatea.
 
Desi nu poti vedea radiatia, la fel nu poti vedea nici gandurile. Asta nu inseamna ca nu exista, dar ele sunt o energie curenta, precum forta gravitationala. Ignorand aceste lucruri, iti asumi sansele sau riscurile.
 
Cu cat mai multa purificare are loc, cu atat mai eficienta este absorbtia fortei vitale. E ca si conceptul feng shui in care facem curat in casa ca sa invitam oportunitatile in viata noastra.
 

Nivelul 3-4-5

 
Pentru nivelurile mai subtile ale acestui sistem, Mental, Intuitiv si Spiritual sunt corelate traume, sugestii post-hipnotice, imprinturile karmice, blocaje emotionale, tipare sistemice mentale, informatii reziduale ale alegerilor negative vechi, juraminte si contracte sufletesti care nu mai sunt valabile, magie neagra, fragmente de suflet desprinse, fatete de suflet, sigilii artificiale, etc care blocheaza aceste corpuri sa functioneze coerent. Importanta analizarii si CURATAREA acestora din totalitatea fiintei este subiectiva intrucat liberul arbitru al fiecarei persoane va decide ce este bine pentru “aceasta” si care este durata biologica a acestei intrupari.
 
Totusi, cu cat tratamentul are loc din timp cu atat mai putin se somatizeaza.
 
Este esential ca vindecarea sa aibe loc pe toate nivelurile intrucat la nivel informational, campul morfogenetic si inconstientul contine si reziduuri vechi, amintiri vechi ale traumelor.
 
De exemplu, o persoana care a avut o trauma ca nu este iubit (de catre parinti sau parteneri, o va face pe aceasta persoana sa atraga respingerea celorlalte persoane).
 
Eliberarea informationala este procesul terapeutic al vindecarii complementare care are loc in timpul tratamentelor la distanta.
 
detalii pe www.activareADN.ro/module/
 

ACUM!

 

Ce e de facut…

 
– Mancare sanatoasa, cat mai organica, multe grasimi sanatoase vor asista vindecare corpului de un spectru larg de insuficiente (maduva din oase – sursa benefica de colagen, vitamina K2, uleiurile din pestele salbatic, lapte crud, unt cat mai galben, branza, smantana, iaurt, etc. de la vacute care mananca paie sau iarba, oua de tara, pentru vegetarieni recomand MCT Oil (ulei de
medium chain triglycerides), mancarea raw contine mai multi biophotoni, etc.
 
– Multe exerciti fizice si miscare vor pune sangele in miscare si se vor filtra mult mai repede toxinele, iar globulele rosii din sange nu se vor inchega rezultatul fiind mai mult oxigen in sange.
 
– Mult somn in special atunci cand cere corpul- chiar si 20 de minute in mijlocul zilei sunt dumnezeiesti.
 
– Aerul curat si respiratii profunde vor amplifica procentul de energizare si purificare al corpului precum si al spiritului.
 
– Managementul stresului – pentru orice situatie dificila afectiv este recomandata terapia. Daca stresul a fost creat intr-un moment de dificultate sau vine in urma unui cumul de evenimente este necesara purificarea totalitatii corpurilor subtile. Asa cum scrie in grafic la nivelul 5, rugaciunea, mantrele si meditatia sunt folosite pentru autovindecare in protocolul pe care il fac la distanta cu ajutorul codurilor de constiinta vie care contin aceste informatii codificate.
 
– Petrecut timp suficient in natura, in special fara incaltaminte – cauciucul de pe talpa izoleaza impamantarea retelelor de energie ale corpului. Sunt studii facute asupra oamenilor din Alaska care s-au insanatosit datorita unui tip le-a impartasit cum s-a insanatosit stand destul de mult in timpul iernii descult. Efectul de “grounding” este benefic organismul si sunt surse care atesta eficienta conectarii paturilor de pamant cu un fir de cupru sau chiar priza de impamantare (destul de salbatica metoda dar adevarat in natura teoretica).
 
– Expunere la Soare – ajuta Nivelul 1 si 2 pentru o mare varietate de boli. Recomand sa nu se aplice nici un fel de ulei care blocheaza lumina soarelui intrucat, evident, se inhiba procesul de absorbtie a Luminii in organism si ar fi contra-intuitiv.
 
– Apa pura cat mai multa. Pentru aceasta recomand achizitionarea unui generator de ozon care descompune tot ce nu este benefic organismul in minute care are un pret de achizitie intre 50-100 euro.
 
Pentru intrebari sau imbunatatiri ale acestor informatii de orice fel va rog sa le postati in comentarii.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156054756748569&set=a.77851288568.88644.507098568&type=3&theater
 
Pace,
Catalin
biografie
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/08/15/your-body-literally-glows-with-light.aspx
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2008/05/29/five-principles-that-can-heal-virtually-any-illness-part-1.aspx
http://www.klinghardtacademy.com/Articles/Klinghardt-s-5-Levels-of-Healing-Chart.html
Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium