Conectarea Sinelui Inalt prin Activarea ADN – Workshop Gratuit in cadrul TMA

“Conectarea Sinelui Inalt prin Activarea ADN”
Sambata, 4 martie 2017, ora 17
Targul de Medicina Alternativa, Romexpo Bucuresti

 

 

“Viata incepe la granita zonei de confort” – Neale Donald Walsch

 
La workshopul meu gratuit sunt asteptati participantii cu deschidere fata de potentialul personal si care ofera un interes sincer in cercetarea personala fata de potentialele dezechilibre sursa in viata moderna.
 
Este dificil sa explici Constiinta. Nici macar psihologia sau parapsihologia nu au reusit sa ofere o definitie clara… totusi, este mai usor sa o expermentezi.
 
De exemplu, sa experimentezi stari de constiinta amplificata.
 
Deci doresti sa cultivi mai multa Constienta pentru ceea ce mananci, bei, gandesti, faci si traiesti… pentru totalitatea fiintei tale?
 
ADN-ul este o conduita pentru Divin.
 
Si esti invitat special la acest workshop ca sa inveti cum sa iti AMPLFICI viata!
 
De ce este necesara Conectarea Sinelui Inalt?
 
Pentru a putea sa fi in preajma pentru schimbarile planetare din urmatorii ani, ni se cere sa ne activam cel putin a 4a spirala eterica de ADN.
 
Intrucat ne dorim sanatate si bunastare holistica, pentru ascensiunea noastra avem nevoie sa accesam un nivel mai transparent si mai inalt al existentei noastre, prin chakra inimii.
 
Blocajele vechi ne pot afecta corpul dar si abilitatea de a recapata forta, iubirea si intelepciunea dupa o serie de traume sau experiente mai putin “luminoase”.
 
De vreme, ce caram aceste “semnaturi” de negativitate, uneori chiar si pe chipul nostru, suntem ghidati catre vindecare.
 
Odata ce suntem decisi sa ne curatam si sa aducem “acasa” toate fragmentele de suflet, atunci putem sa ancoram mai multa frecventa in totalitatea fiintei noastre si nu mai suntem susceptibili aceleiasi negativitati.
 
De ce este necesar sa participi?
 
Perioada de ascensiune, in care ne aflam acum, este esentiala pentru absorbtia frecventelor inalte.
 
Totalitatea transformarilor tale interioare aduce un beneficiu de forta interioara si o sumedenie de noi oportunitati de evolutie.
 
Gandeste-te ca ai acces in acest moment la o serie infinita de posibilitati de crestere personala.
 
Totusi, exista numai o singura linie temporala dominanta la un moment dat.
 
La workshopul meu vei experimenta ce anume tine acest viitor posibil pe loc si cum poti sa accesezi o noua linie dominanta a viitorului posibil.
 
Ce vei invata practicand?
 
La acest workshop introductiv te voi ghida sa iti cultivi mai multa constienta, sa respiri, sa iti monitorizezi energia din corp si sa te cureti pentru a stimula o prospetime interioara vesnica.
 
Astfel, corpul tau va deveni un canal clar pentru Divin.
 
Cine este la “comanda”? Este cumva Mintea ta care da tonul? Este sufletul tau nelimitat?
 
M-am intrebat mereu de ce anume simtim durere si rezistenta atunci cand trebuie sa ne readjustam directia in viata, de ce atragem aceleasi relatii si ce poti sa faci, precum si ce fel de oportunitati isi fac loc constant in atentia ta. Am convingerea ca vor fi cateva persoane care vor beneficia enorm de pe urma acestor raspunsuri si sper ca aceasta persoana sa fi si tu!
 
Experientele mele m-au determinat sa fiu convins de faptul ca are de-aface cu frecventa noastra. Si oricand ne schimbam frecventa, avem parte de un nou sir de manifestari in viata noastra.
 
Rezultatul muncii noastre cu noi sta in frecventa Constiintei noastre.
 
Lasa-te inspirat(a) in ale bunastarii, implinirii personale si oportunitati pline de resurse la workshopul meu!
 
Te invit sa participi intr-o incursiune in propriul tau ADN si sa descoperi Constiinta pe pielea ta.
 
“Conectarea Sinelui Inalt prin Activarea ADN” – prezentat de Catalin Tomescu
Sambata 4 martie 2017, ora 17.
 
Parteneri: Radio GAIA Romania
Ascended Society Consulting
0
Translate here
Director web Premium
activare adn, curatare adn, amplificare adn, energia adn, curatarea aurei, frecventa adn-ului, frecventa vibratia adn, catalin tomescu, tabara thassos, radio gaia