Activarea Constiintei ADN in cadrul Conferintei Anuale ETPA 2016

Revolution Slider Error: Slider with alias transpersonalslider not found.
Maybe you mean: 'slidercanalyoutubecatalintomescu' or 'videoslideradn'

Catalin Tomescu a prezentat Cum Sa Ne Conectam La Sinele Inalt prin Activarea ADN la Conferinta Anuala a Asociatiei Europene de Psihologie Transpersonala de la Predeal 9.07.2016

 


Te-ai intrebat cumva care este “mecanica” prin care te poti conecta la Sinele tau Inalt, sa devii mai mult ceea ce esti deja pentru a incaleca misiunea Sufletului tau pe Pamant?

Aici ai 2 extrase video de la aplicatia mea din conferintei in care iti arat cum putem “aprinde” mai mult Constiinta noastra de la nivel cuantic:

Sunt bucuros sa iti trimit aceste materiale video in care expun varfurile de lance din psihologia transpersonala pentru rezolvarea tiparelor disruptive de energie din campurile subtile si anume activarea ADN.

Alaturi de mine au fost in sala profesori doctori de renume precum Constantin Dumitru Dulcan, Ionel Mohirta si Ion Manzat care m-au onorat cu prezenta si sustinerea lor deosebita. Ii datorez totusi prezenta mea cu aceasta aplicatie dlui Mohirta caruia ii multumesc pentru incredere, sustinere si rezonanta creata cu aceasta munca.

PS: Daca acest mesaj ti-a starnit interesul, inca poti sa vezi training-ul pentru Devirusare Energetica Avansata oferit pe grupul privat de facebook. Aici am expus o serie de sigilii si implanturi energetice care au adus mai multa claritate si o energie mai buna in campul personal si al persoanelor cu care am lucrat. Daca ai un interes in activarea Constiintei proprii pentru ascensiune, atunci aceste implanturi sunt raspunsul pentru care ADN-ul este inversat si nu mai codifica corect proteine, nu se mai activeaza natural de la 14 ani si in realitate, degeneram biologic desi corpul fizic este construit pentru imortalitate.

Sa creezi o zi faina!

Catalin Tomescu

Ascended Society Consulting

0
Translate here
Director web Premium
activare adn la conferinta anuala de psihologie transpersonalaactivare adn integrarea sinelui inalt catalin tomescu ionel mohirta dezvoltare personala