Cum consolidam Integrarea Sinelui pentru Ascensiune?

 In BLOG CATEGORY

Asa cum am promis, astazi o sa te ajut sa recunosti semnele de integrare al Sinelui Inalt si o sa iti ofer explicatii necesare cu privire la activarea constiintei.

Vei descoperi si cum interfereaza un set de implanturi eterice cu nivelul de evolutie al umanitatii si in special, CE FACEM CONCRET CA SA CONSOLIDAM INTEGRAREA SUFLETULUI?

Ieri am descris procesul meu de integrare din perioada 2020-2021 precum si surprizele pe care le-am manifestat intentional si in special, conform ASTEPTARILOR.

Vezi ultimul email aici

Fiind in perioada Saltului Galactic, foarte rapid aici amintesc ceea ce afirm din 2009 despre importanta de a fi Sinele tau Inalt, in special pentru acest moment si in perioada urmatorilor ani a Saltului Galactic.

Precum Neo din filmul Matrix, dupa ce alege pastila rosie (drumul de a descoperi adevarul) poate acum sa isi actualizeze cunostintele si perceptia asupra realitatii.

– Nu mai poate da inapoi dupa ce descopera era un sclav intr-o lume sculptata de masinarii.

– Ar fi putut sa continue in ignoranta insa ar fi fost o ignoranta confortabila.

– Descopera natura matricei, ridicand voalurile realitatii fabricate.

– “Descarca” acum abilitati noi.

– Simturile ii sunt ascutite si este in contact cu ghidarea interioara.

– Gaseste aliati cu care afla ca are mai multe in comun decat si-a putut imagina.

– Realizeaza ca este Alesul in ciuda gandurilor ca nu este suficient si schimba profetiile (destinul sau).

– Salveaza lumea de la propriul colaps

Seamana cu ceva cunoscut? Cat de valoros este sa adopti arhetipul lui NEO in viata reala?

Daca ai fost pe planeta in ultimii 10 ani, probabil ai vazut ca nu suntem deloc departe de a trai intr-o realitate multidimensionala programabila.

Cine crede ca aceasta realitate nu este sabotata la un nivel mai dens al constiintei (si chiar mai sus dimensional) traieste in lumea lui Kumbaya.

Felul prin care ne programam realitatea este prin conexiunea unica cu Sinele Inalt.

Cum stii ca incorporezi Sinele tau Inalt?

Imagineaza-ti ca intr-o zi incepi sa fii atent la perceptii subtile si informatii care nu ar putea fi posibile prin mintea rationala. Brusc, in viata cotidiana apar sincronicitati neasteptate. Atentia ta iti arata si manifesta raspunsuri la o rata accelerata. Si incepi sa vezi ca singura persoana responsabila pentru tot ce ti se intampla esti tu. Acum imbratisezi toate emotiile in loc sa le reprimi si experimentezi o senzatie de conexiune cu tot ceea ce este, si le percepi conectate multidimensional. Capeti atractie pentru numere, geometrie sacra, cosmos si lucrul cu constiinta ADN-ului tau. Intelepciunea ta vindeca umbra detasandu-te de frica, vina, tristete, rusine, neputinta si dorinta de a-i repara pe altii si cultivi un simt de a face alegeri in aliniament cu ceea ce esti. Mergi in papucii Sinelui Inalt… 

Este foarte posibil ca cel care renaste transcedental prin activarea ADN (trezirea constiintei sale) sa experimenteze aceste simptome de integrare a Sinelui Inalt.

Renastem odata ce evoluam intr-o noua energie si am reusit sa schimbam cum reactionam la tiparul reactiilor ce provin din traume anterioare, blocaje vechi in corp, matrici mentale dar si modele de gandire, constientizare si ale destinului.

Transcedentalul descrie procesul mistic al initiatului, care vede adevarul dincolo de perdea si nu-i spus pe limba oricui.

Procesul serveste noua sufletele creatoare ca sa ne refacem conexiunea matricei originare, sa fim in flux  si sa operam in aliniament cu darurile si talentele innascute.

Cand spun matricea originara, ma refer la tiparul angelic cu 12 spirale ADN.

Acest tipar ADN este desemnat nemuririi fizice si alchimiei. Si am aratat in fiecare an cheile holografice sa ascensionam in timpul acesta al Saltului Galactic.

Cei mai multi oameni pe planeta se confrunta cu efectele unei minti care experimenteaza efectele secundare ale TRAUMEI.

Cateva semne prin care se manifesta traumele in viata de adult:

– tendinte de suspiciune si neincredere
– personalitate adictiva
– viziune a vietii preponderenta negativa sau pesimista
– sabotare de sine
– apar mereu distrageri
– gandire critica, judecata de sine
– indisponibilitate emotionala / lipsa empatiei
– demotivatie si lipsa de energie

In cele din urma acestea sunt create in campul nostru si fiind tipare energetice, pot fi rezolvate doar prin energie.

Problema majora a sufletelor care fac tranzitia catre suveranitate este ca majoritatea nu reusesc sa sustina claritatea psihica, taria mentala si motivatia de a ramane in spatiul tuturor posibilitatilor odata ce au inceput lucrul cu ei insisi.

De aceea, Renasterea Transcedentala prin activarea ADN vine in sprijinul nostru in perioada de Ascensiune in favoarea largirea capacitatii corpului de a sustine secventele energetice nivelurilor de constiinta de deasupra sinelui 3D (Sufletul, Supra Sufletul, Avatar/Cristos, Reishi).

Mai multa lumina in camp inseamna:
– conectare superioara cu intuitia ta, este precum conexiunea prin reteaua wi-fi
– sanatate si vitalitate, radianta naturala care creeaza relatii noi, atrage mentori noi, clienti, contracte, aliati, oportunitati
– simturi conturate si senzitivitate energetica
– putere personala sa manifesti, oriunde este atentia este si lumina sub forma biofotonilor.
– protectie personala si imunitate
– iubire neconditionata si armonie vibrationala
– te aliniezi cu Legea lui 1 si operezi in flux

Cat de valoros este sa traiesti cu aceste virtuti?

Cand nu traiesti zi de zi aceasta realitate inseamna ca blocaje in campul tau.

Nu spun ca trebuie sa fii un zeu spiritual si nici ca esti o fiinta limitata.

Ci ca blocajele interne de tip emotional, mental si energetic iti limiteaza abilitatea de fiinta suverana de a cultiva lumina in interiorul tau (care iti accelereaza mecanismele de transmutatie alchimica ca sa te iluminezi si sa iti intaresti forta organismului tau)

Sa iti ofer un exemplu concret…

Daca nu experimentezi bucurie si fericire sincera in fiecare zi, atunci ai de-a face cu blocaje a caror cauza nu este “sunt trista ca sunt singura in fiecare zi”, ci pentru ca…

Esti trista pentru ca ti-ai facut propriile tipare despre conceptul de relatie intima bazate pe reperele anterioare poate dovedite a fi false la nivelul sufletului creator si ai mostenit personalitatile altor oameni pe care nu ai cum sa reusesti sa le integrezi in constiinta ta. Ai creat “tristetea” prin a functiona la nivelul 3D unde experimentezi dualitatea si singura cale sa o transmuti, este sa te cureti energetic si sa iti ridici nivelul de constiinta ca sa fi in rezonanta cu starea de bucurie si entuziasm si sa incepi sa experimentezi ce inseamna sa fi un suflet creator.

In acest fel, vibrezi la nivelul la care ai putea manifesta mai repede un suflet pereche si o relatie iluminata care sa iti accelereze si mai mult experienta iubirii pe Pamant.

Daca vrei sa fii intr-o relatie amoroasa, este necesar sa fii cu unul din suflletele tale pereche. Cand partenerul tau este din aceeasi familie de suflete cu tine, va intelegeti din priviri. Nu va mai trebui sa mergi pe varfuri in relatie, sa te intrebi ce o gasesti in telefonul partenerului si nu o sa intrati in drame si nu veti ajunge sa va atacati energetic.

Daca vrei sa ai un grup de prieteni functionali sau sa stati impreuna in comunitate este benefic sa fie din familia ta extinsa de sufletele. Atunci primesti intelegere si suport neconditionat pentru ca nu mai trebuie sa va demonstrati nimic. Aceasta este o cunoastere interioara si fara experienta directa, raman doar povesti. 🙂

Daca nu ai o practica meticuloasa sa te cureti si sa integrezi emotiile negative, chakrele in special cele superioare 4-15.

Acestea sunt preponderent blocate prin natura modificata a ADN-ului angelic si contin sigilii eterice cu roluri involutive in expansiunea organica a constiintei.

Vedem aceste efecte prin tendintele de furt energetic, posesie psihica si impregnarea negativa a campurilor personale.Si oricine este susceptibil la virusarea propriului continuum mental.

Cum poate un om sa evite sa isi scada nivelul de energie si sa invete sa lucreze cu reactiile sale prin Renasterea Transcedentala?

Daca spiralele (catenele ) ADN, deci genomul eteric nu este deblocat pe fiecare canal si re-activate liniile axio-tonale (venele de energie de frecventa inalta) nu poti transcede accelerat vechiile modele din constiinta.

Deblocarea ADN presupune eliminarea sigiliilor care blocheaza chakrele 4-15 sa se activeze natural. Sigiul Zeta, de exemplu, se activeaza in jurul varstei de 14 ani cand se activeaza spirala 4 ADN ce coincide cu chakra inimii.

Din cauza acestui implant artificial, experimentam caruselul emotional din jurul pubertatii si tot de aici vine si teama de respingere si nevoia de validare (probleme ale chakre 4).

Odata ce ai facut activarea ADN, sunt deschise porti de resurse si cunoastere interioara la nivel subtil, si se manifesta adesea cu simturi ascutite si senzatia de usurime in corp si integrari benefice in subconstient. Am descris mai multe despre acest proces in acest playlist daca vrei sa aflii mai multe.

Tiparul ADN originar este incorporat in fiecare fiinta umana de pe planeta, exceptie facand sufletele indigo care au misiunea de ajuta la trezirea sufletelor. Indigoii au tiparul ADN de 24 sau 48 spirale si pot sustine mai multa frecventa in pilonul lor.

Cu cat ne activam mai multi constiinta cu atat participam activ la procesul de trezire al Sinelui nostru.

In ultimii ani am oferit mii de activari ADN atat live cat si prin inregistrari. Pentru a facilita experienta de activare ADN online am oferit activari gratuite pentru comunitatea privata BEA, prin emisiuni si interviuri si am oferit training gratuit pe youtube.

Orice persoana poate accesa aceste inregistrari daca vrea sa scape de cordoanele treburilor sale neterminate.

Intrucat curatarile produc rezultate concrete in realitatea pe care o intentionam, intelegem ca este o piatra de temelie care ne ofera siguranta psihica pentru noi.

Rezultatele sunt tangibile din prima ora si pot fi atipice in functie de fiecare om.  Sunt permanente chiar si prin vizionarea unei inregistrari care nu necesita efort fizic poti atinge stari inalte de constiinta rezultate dupa zeci de ani de terapie, toate acestea intr-o singura ora de atentie!

Urmareste acest spatiu, maine o sa iti explic viziunea larga a acestei perioade de tranzitie si DE CE este necesar sa ne activam constiinta in perioada SALTULUI GALACTIC ca sa ascensionam in fiecare zona a vietii noastre.

Vorbim curand,
Catalin

 

Ai o intrebare pentru mine?

Sunt aici sa ajut oamenii senzitivi care vor sa scape permanent de influentele care saboteaza psihicul si le arat cum treaca de blocaje inexplicabile ca sa recapete exuberanta copilariei in mai putin de 1 ora.

Contact 0720138187

 

Intalnire cu Sinele Inalt, Bucuresti 2021


25-26 Septembrie 2-4pm
In interiorul SALINEI
25.09 – Renasterea Transcedentala
26.09 – Activarea ADN pentru Ascensiune

Consultatii si terapii energetice in salon VIP pe 24, 27 si 28
CONTACT : 0720138187
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium