Cum devii Sinele Inalt prin Activare ADN

 In BLOG CATEGORY

Activare ADN

 

Inainte de toate… Cine sunt eu?

Numele meu este Catalin Tomescu si sunt fondatorul Ascended Society. In 2010 am inteles nivelul de maiestrie de sine si impecabilitate demonstrat la care ne putem adapta dupa ce m-am conectat cu Toby Alexander, autoritatea activarii ADN  in lume alaturi de Ivonne, sotia sa. Misiunea mea a inceput atunci cand i-am cunoscut pe cei doi maestri si am investit in primul training destinat trezirii misiunii indigoilor pe Pamant. (adesea numitii copii indigo)

In prezent realizez sesiuni exclusive de curatari specifice, activari si mentoring, cu impact profund in viata si evolutia oamenilor care DECID sa isi duca viata la urmatorul nivel, dincolo de limitele imaginatiei.  Vezi AICI povestile de succces

 

DNA strand

Image found on Google. Copyright belongs to its creator.

Ce am de transmis?

Draga prieten,

Ceea ce iti prezint aici sunt rezultatele NEBUNE ale muncii mele din 2010 pana in prezent timp in care am inteles si am prioritizat curatarea bagajalui meu energetic si activarea ADN-lui sau a potentialului meu genetic la cel mai INALT nivel posibil.
Procesul de activare ADN reprezinta incorporarea Luminii in campul nostru morfogenetic, nivelul de Activare ADN fiind o masuratoare divina pentru gradul de evolutie spirituala, individuala si colectiva.

Din cauza distorsiunilor din ADN si din retelele energetice ale planetei mostenim pe linie ancestrala imprinturile stramosilor nostri pana la parintii biologici, blocaje pe care energia noastra nu le poate procesa si este nevoie de a fi EXTRASE in vid pentru ca sa putem functiona optim si sa putem accesa constiinta din dimensiuni mai inalte, deci sa o expansionam.

PRACTIC, avem 97%ADN LATENT pe care stiinta il numeste ADN Gunoi (Junk DNA) datorita secventelor care nu codifica proteine.

Acum, nu este nici posibilitate ca mama natura sa ne fi pus aici pe planeta cu amnezie si o portiune imensa neactiva fix in celulele noastre, asa-i?

Acesta este motivul pentru care experimentam doar o portiune LIMITATA din intreaga realitate.

 

 

Ce zice stiinta despre asta?

Stiinta cunoaste ca ADN-ul este un supercomputer care poate fi reprogramat.

Spiritualitatea poate fi accesata de stiinta prin intermediul fizicii cuantice si al matematicii.

Focusul meu este sa integrez in invataturi aceste 2 fete ale aceleiasi monede si sa vin cu aceasta educatie inaintea sesiunilor pentru ca Unul sa aibe o experienta completa asupra evolutiei sale in asa fel in cat sa devina suveran, sa fie conectat cu maestrul interior si sa opereze de la nivelul Sinelui Inalt integrand complet Ego-ul.

 

 

Ce este Ciclul de Ascensiune Planetara?

Daca te-ai intrebat pana acum daca suntem conectati profund de aceasta planeta, afla ca nu doar ca suntem conectati dar suntem si responsabili de aceasta la nivel energetic.

Pana in anul 2017, trecem printr-un ciclu RAR de ascensiune planetara care se intampla odata la 26.556 de ani.

Datorita perioadei EXTREM DE IMPORTANTE in care ne aflam, indigoii (copii indigo, cristal, curcubeu, etc.) sunt incarnati aici cu misiuni planetare si de asistenta in vindecare a populatiei.

 

Aceste sesiuni profunde de vindecare si activare ADN sunt oferite in general de indigoi avand darul de a preda invaturi valoroase despre si activa expansiunea si ascensiunea constiintei pe scara multidimensionala.

 

Ce ascund in plin vaz oamenii?

MAREA PROBLEMA este ca oamenii sunt complet deconectati de Sinele lor Inalt cu un nivel de activare ADN de maxim 3.5 spirale.

O foarte mare parte din oameni au blocaje energetice in chakrele lor, au imprinturi karmice sau karma si nu cunosc ca aceste bariere nevazute pot fi dezactivate de la nivel cuantic si ca pot deveni INSTANT mai clari, joviali, iubitori, respectuosi si ca se pot manifesta cu o coerenta mai mare in viata lor.

Un alt timp de bariere nevazute reprezinta sigiliile artificiale, constructii energetice mostenite de pe reteaua de energie a planetei care sucesc si resping curentii primari de forta vitala sa intre in sistemul circulatori energetic. In final, aceste sigilii sunt rezultate ale istoriei bogate din civilizatia noastra deosebita si in prezent acestea blocheaza activarea spiralelor ADN superioare din intreg tiparul ADN (chakra inimii nu poate fi activata complet, glanda pineala este blocata, etc.).

 

In sesiunile cu mine se facilitez curatarea aurei, curatarea karmei si sigiliilor artificiale. In urma acestui proces, frecventa ta personala creste si apoi poti opta pentru sesiunile de Activare ADN. In mod accelerat, constiinta ta este expansionata si realitatea curenta se transforma.

 

Care este destinatia finala?

99% din oamenii de pe planeta pot accesa constiinta din a 12a dimensiune, identitatea de AVATAR, datorita tiparului de 12 spirale.

Sufletele Indigo au un sablon de 24-48 spirale si se pot conecta la niveluri de constiinta mai inalte, sunt implicati in curatarea retelelor de energie, activare ADN, conectarea Sinelui Inalt, ridicarea frecventei personale si planetare si de aceea putem fi asemanati cu batranii fondatori datorita trecutului nostru.

 

Acum, imi doresc sa impartasesc cu tine rezultatele ENORME care au transformat viata mea din interior spre exterior.

 

Misiunea mea este sa curat cat mai multi oameni, sa activez cat mai multe suflete pentru ascensiunea individuala si planetara. Sunt necesare 144.000 de suflete indigo activate pentru a fi atinsa masa critica, acel moment in care planeta alaturi de toata lumea ascensioneaza la urmatorul nivel pe scara dimensionala.

 

Vezi si «« De ce sa lucrezi cu mine? »»

 

Activarea ADN-ului este procesul organic de ascensiune pe scara multidimensionala si de conectare partilor noastre mai inalte.

Realitatea este proiectata din interior in exterior, deci daca avem blocaje in ADN la fel se manifesta si realitatea noastra.

 

 

Schimbarea pe care multi dintre noi vor sa o implementeze in lumea noastra incepe cu munca in primele 3 dimensiuni, unde exista discrepante.

Prin stapanirea acestor 3 dimensiuni, poti cladi evolutia puternica pe o baza emotionala solida, o fundatie bine impamantata in aceasta realitate.

Sunt onorat sa lucrez cu tine si sa te asist in re-actualizarea ta personala.

 

 

Cu multa iubire si respect,

Catalin Tomescu

[icegram campaigns=”421″]
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Translate here
Director web Premium