Sesiunea pentru Curatarea Aurei, Purificare Aura, Vindecarea Chakrelor

CURATAREA AUREI, BIOREGENERAREA AURICA, VINDECAREA CHAKRELOR, PURIFICAREA CAMPULUI DE ENERGIE PERSONAL

Bun venit!

Curatarea Aurei este o procedura completa de bioregenerare energetica, fiind totodata una din cele mai puternice sesiuni de curatare energetica a distorsiunilor ADN. Sesiunea de curatare a aurei este benefica pentru cresterea frecventei personale fiind o modalitate accelerata pentru purificare, iluminare si vindecare. Este comun ca in timpul acestei sesiuni sa aibe loc vindecari afective, integrarea traumelor inconstiente, eliberarea senzatiei de “greutate” in corp, armonizarea hormonala, recapatarea unei stari intense de prezenta, etc.

Gaseste mai jos detaliile necesare despre atasamentele aurice, adica blocajele obisnuite din aura. Ideal este sa descoperi de ce este CERUT sa le cureti din campul tau, ce beneficii are in evolutia ta spirituala si chiar aici, vei gasi o solutie pentru eliminarea permanenta cu rezultate PALPABILE. Ii spunem palpabil pentru ai putea simti energia in corpul tau fizic. Probabil ca este ceea ce cauti.

 

Sesiunea de Curatare Completa a Aurei este primul pas in procesul Actualizarii Sinelui si Cresterii Spirituale

Acordarea multidimensionala este un proces complex iar sesiunea pentru curatarea aurei intareste FUNDATIA EMOTIONALA pentru a facilita cresterea personala si detasarea fata de influentele trecute sau viitorul non-existent.

Aceasta sesiune dureaza in mod tipic 1-1.30h in functie de fiecare persoana. Pe parcursul curatarii, vei experimenta curatarea cuantica a energiilor reziduale din anatomia ta morfogenetica si in aliniament cu Sinele tau Divin.

Pe durata sesiunii, “tintim” curatarea atasamentelor aurice si blocajelor energetice din chakre precum forme-gand, “chiriasi”, entitati descarnate, portaluri, gauri de vierme si alte creatii neintentionate care interfereaza cu cresterea sufleteasca a persoanei. Atasamentele Aurice curatate in aceasta sedinta live sunt cele mai intalnite blocaje din experienta vietii a unei persoane, majoritatea ascunzandu-se in plin vaz in campul persoanei.

De exemplu o persoana este agitata sau iritata constant sau din cand in cand. Ca motiv, ar putea spune ca este asa din cauza a ceea ce spus sau facut sotia, copilul, seful sau angajatii sai, din cauza guvernului sau a situatiei sale, etc. dar sursa problemei sale nu este ceea ce crede. Este de fapt un atasament auric, posibil o entitate, care se hraneste cu emotia sa si cu care imparte aceeasi “suferinta”. Strategia noastra este sa curatam aceasta “frecventa” si sa obtinem fragmentele sufletesti care au permis ca o astfel de suferinta sa se manifeste. Astfel, sufletul se va simti neutru si va manifesta o alta linie temporala viitoare. Deci, destinul sau (alegerile sale) nu va fi influentat de neplacerea cauzata de suferinta ci suferinta va fi vazuta dintr-o perspectiva imputernicitoare ca pe un castig.

Aceasta sedinta este pentru tine daca iti doresti sa aprofundezi pacea interioara, sa deblochezi situatii financiare, personale si sociale sau pur si simplu ai nevoie de mai mai multa claritate in privinta unei chestiuni de viata care nu iti mai serveste celei mai bune cresteri. Este foarte benefica daca simti ca e timpul sa te detasezi energetic, sa intaresti legatura cu Sinele tau si sa te deparazitezi pe toate nivelurile constientei tale.

Daca am devenit constienti ca anumite convingeri nu ne mai servesc si, aparent, au devenit apasatoare atunci cu siguranta ghidarea de a ne curata aura nu a venit intamplator. Convingerile sunt forme-gand bine intiparite in subconstientul nostru, de multe ori prin sugestii hipnotice sau experiente analogice. In sesiunea de curatare aurica suntem focusati pe curatarea creatiilor care au solidificat aceste tipare de energie sucite.

 

5 Atasamente Aurice care Distorsioneaza Perceptia si Interpretarea Realitatii

 

Curatarea Aurica se adreseaza sursei energetice care provoaca suferinta in viata noastra

Fiind o procedura puternica, integrarea poate sa dureze saptamani sau poate chiar luni de zile.

Dupa aceasta sesiune, vei realiza ca esti la comanda din scaunul observatorului, te auto-imputernicesti mai usor, iti valorifici mai eficient resursele interne, mintea este calma si ca detii controlul.

 

Cum decurge o sesiune de Curatare Aurica?

In CURATAREA AURICA, aceste atasamente aurice sunt curatate de pe toate cele 15 dimensiuni ale existentei fiintei, deci dincolo de planurile fizic, mental si emotional. Curatarea are loc atat in aura si cat si de pe retelele neuronale (mintea subconstienta).

Curatarea se face de la distanta. Primul pas este sa decidem impreuna o ora benefica pentru sesiune. Asigura-te ca nu te va deranja nimeni cu telefoane, sonerii, urgente sau treburi neterminate.

Vei primi exact ceea ce te dedici sa obtii

In timpul sesiunii, vom discuta in prima parte eventuale intrebari si te voi ajuta sa te acordezi cu frecventa purificarii aurice si de asemenea vei invata cum sa iti folosesti corpul ca sa monitorizezi energia. Astfel, mintea rationala va fi calma pentru ca va face SENS.

Pe decursul acestei sedinte vei simti o detensionare MASIVA, o minte mult mai limpede si mai multe liniste in mintea ta. Ca urmare a sesiunii acesteia, varii afectiuni fizice care erau afectate de blocaje energetice se pot ameliora instant si vindeca datorita campul energetic curatat si sigilat.

Curatarea Aurei este o un proces complet de a redobandi pacea interioara, armonia si sanatatea prin curatarea blocajelor energetice care blocheaza efectiv curentii fortei vitale primare.

Am strans cateva recomandari primite dupa curatarile facute la distanta. In caz ca te intrebi ce mai zice lumea poti citi aici -> http://activareadn.ro/recomandari/

Pe decursul sesiunii, tot ce trebuie sa faci este sa pastrezi o postura deschisa catre schimbare, prin meditatie sau chiar somn. Astfel, vei avea cea mai buna experienta. Ghidarea pentru integrarea optima o vei primi dupa curatare.

 

CUM CREEM BLOCAJE ENERGETICE?

Blocajele energetice sunt create in urma unui soc emotional sau trauma. In functie de natura emotiilor din acel moment, este creat un potential cuantic intr-unul din centrele energetice corespunzatoare(chakrele energetice) si de altfel in subconstient. Locatia blocajului creat corespunde cu frecventa emotiei.

De exemplu: Ca si copii, un moment socant in care cautam aprecierea parintilor nostri si in schimb nu am primit nici o “lauda”, am inteles cu dezamagire ca nu suntem “destul de buni”, “demni de lauda”, etc. Astfel de experiente analogice (gandire liniara) poate sa nasca identitati care sa blocheze a 3a Chakra (centrul de energie corespunzator increderii, fortei personale si a personalitatii sanatoase) sa se activeze organic, simtind mai tarziu in viata de adulti ca nu suntem niciodata destul de buni, ca nu avem incredere in noi si practicand diverse forme de auto-sabotaj. Odata ce curatarea a avut loc, recuperam BUCATILE DE SUFLET pierdut in evenimentul traumatic si astfel, recuperam intelepciunea sufleteasca pe care o cautam de la inceput.

 

 

TIPURI DE BLOCAJE ENERGETICE IN AURA

Identitatile, formele-gand negative, ”chiriasi”, entitati, portaluri si gauri de vierme – reprezinta ATASAMENTE AURICE, blocaje energetice care fragmenteaza energia sufletului, iar tu nu poti experimenta frumusetea pacii interioare, libertatea de ganduri negative, nu te poti dezlega energetic de parintii tai, partenerul/a din fosta relatie, colegii de munca, apar dureri in corpul fizic, boli etc.

Avand aceste atasamente aurice, vei fi in continuare activat emotional si atragi in viata ta pe masura frecventei tale.

E genul acela de moment cand esti cu partenerul/a tau/ta si spui acele lucruri care strica intreaga relatie. Daca ai fost si tu acolo, probabil te-ai intrebat: ”De unde a venit asta?”

Adevarata libertate incepe cand cureti toate acestea si iti stapanesti mintea.

CITESTE SI -> Iata cele 5 atasamente aurice comune

IDENTITATILE

Sunt formate in timpul experientelor analogice, atunci cand mintea intra intr-o stare in care NU exista timp si forta vitala a sufletului tau este fragmentatata in ceea ce sunt numite IDENTITATI. Atunci socul se duce DIRECT in subconstient si creeaza retele neuronale.

De exemplu, esti la scoala, esti ridicat in picioare si profesoara te intreaba ceva din lectia aceea care nu ti-a placut. Presiunea e mare, esti invatat cu concurenta, iar daca ai trait pe planeta asta profesoara si cativa colegi isi arata dezamagirea.

Cu usurinta, iti spui in gandul tau: ”Nu sunt destul de bun”, ”Ma simt rusinat”, etc. – aceste identitati determina centrul energetic unde va ramane stocata. In acest caz este creata pe chakra plexului solar, centrul puterii tale personale, increderii de sine, a personalitatii si focul interior.

Daca ai luat in serios experienta, asociezi neuronal scoala cu durerea.

Mai tarziu in viata poti ajunge sa crezi ca nu meriti sa ai succes (te auto-sabotezi) sau sa lucrezi neincetat, vei merge la toate cursurile si seminariile posibile, strangand cat mai multa informatie si diplome si sfarsesti tocit intrebandu-te : ”Care este sensul vietii? Fac toate astea dar nu sunt fericit.”

Aceste identitati se inmultesc si se solidifica in FORME-GAND. Esti urmarit de gandul ”nu sunt destul de bun”, ”trebuie sa fiu mai bun”, etc.

FORMA-GAND

O forma-gand solidifica o emotie si arata ca o zona intunecata-gri in campul auric al unei persoane.

De obicei, trasaturile electro-magnetice ale atasamentelor aurice vor atrage situatii de viata similare formelor-gand personale. Adica daca vom avea forme-gand limitative despre banii din viata noastra, despre barbati sau femei sau despre propria noastra putere, vom atrage aceleasi situatii care vor polariza formele gand curente.

Asa ca in fiecare moment avem ocazia sa integram intelepciunea de pe urma acestor “semnaturi” de energie si sa avansam in viata cu usurinta.

Experientele si chinul muncii grele pentru validarea gandului perpetuu din subconstient iti aduce ”CHIRIASI”, forme-gand fara suflet care sunt asemanate deseori cu vocea interioara si care cred ca detin controlul corpul.

ENTITATILE

Vvin din planul astral si se ataseaza de oameni cand sunt momente extreme de sanatate, traume, stres, etc. Un lucru amuzant este ca atunci vezi 2 persoane care se cearta, de obicei se cearta entitatile, nu sufletul.

PORTALURILE sunt deschideri energetice in campul auric si lasa energiile altor oameni sa patrunda inauntru si efectiv pot suge compasiunea din tine. Vampirismul energetic este legat si de aceste portaluri deschise care pot imbolnavi persoana, la fel ca si celelalte atasamente aurice.

DESCHIDERI ENERGETICE sau Portalurile

Aceste deschideri energetice permit energia bolnavicioasa, formele-gand adverse ale altora sa iti acceseze campul. Te poti gandi la terapeuti cu arhetipul celui care are o nevoie compulsiva sa ii “repare” pe ceilalti (martirul), persoane care empatizeaza in exces si care nu sunt impamantate, ganduri fixe, sensibilitate la discomfort, oboseala si senzatia de greutate la concentrare mentala. Cand un portal exista pe o chakra atunci aceasta poate fi “atacata” mai usor de multe ori inconstient de catre ceilalti. Inchiderea acestor portaluri are loc dupa vindecarea cauzei care a permis deschiderea in primul rand.

 

GAURILE DE VIERME

Gaurile de vierme sunt conexiuni cu fiinte din alte dimensiuni care de regula dirijeaza persoana de pe un alt plan.

 

Te-ai decis sa faci curatarea? Lasa-mi scris sa te ghidez cum procedam mai departe: [email protected]

Cu deosebit respect si apreciere,

Catalin Tomescu

 CITESTE IN CONTINUARE…http://activareadn.ro/5-atasamente-aurice-comune/
Recommended Posts
0
Translate here
Director web Premium