Skip to content

Curatarea Aurei, a Chakrelor si Activarea Bioenergiei

Simti nevoia De O Curatare Energetica?
Iata cum iti afecteaza viata Blocajele Energetice
Din Aura Si Chakre la nivel fiziologic si somatic

Lectura recomandata

 

Schimba-ti Frecventa si iti vei schimba Destinul!

 

 

BENEFICII TIPICE ALE CURATARII AUREI

Curata Blocajele Energetice Asociate Cu:

→ Integrarea si Conectarea Sinelui Inalt (activand identitatile spirituale mai Inalte ce stationeaza in 4D-15D – Sufletul, SupraSufletul, Avatarul Christic si Rishi, incepi sa primesti viziuni, realizari noi si informatii spontane necesare misiunii tale personale)

→ Accesarea Intuitiei si dezvoltarea Acuratetii Senzoriale Inalte (prin dezvoltarea PSI incepem sa ne largim spectrul de perceptie bio-informational)

→ In final vei reusi sa te CONCENTREZI si sa ai o stare predominant ARMONIOASA

→ Accesezi cel putin 100% din energia ta (prin eliminarea atasamentelor din aura vei avea mult mai multa energie)

→ Descoperi adevarata pace interioara

→ Cauza obiceiurilor (inconstiente) distructive impuse de atasamentele din aura

→ Iertare, Non-Judecata si Congruenta

→ Inveti sa traiesti la potentialul tau cel mai inalt

→ Iti cresti FRECVENTA si manifesti ABUNDENTA

 

O Singura Procedura, Mai Multe Rezolvari!

Iata Singura Curatare de Aura De Care Ai Nevoie!

 

Curatarea Aurei este o “operatie chirurgicala psihica” ce are loc prin intermediul Spatiului Inteligent. Ca intentie primara vizam eliminarea influentelor daunatoare regasite in aura persoanei. Ca mijloc de comunicare folosim platformele de conferinta online asadar o conexiune stabila la internet poate asigura fluxul conversatiei.

In timpul sesiunii, ma voi conecta la Sinele Inalt al tuturor participantilor prin intermediul caruia facilitez “operatia chirurgicala psihica”. Practic, demontarea lor poate fi monitorizata de oricine este prezent in timp ce are loc sub ghidarea mea. Pe durata acestei operatiuni subtile, pacientul poate avea viziuni, stari de constiinta inalta, poate adormi, i se poate face frig si se poate relaxa si destinde profund. Este o operatie foarte placuta. Am avut surprize in cazuri cu persoane mai putin initiate dar care au pastrat o atitudine deschisa… au avut o experienta deosebita.

Strategia noastra este sa actionam de la nivel cuantic si sa reordonam tiparele energetice distorsionate. Astfel, prin curatare vom observa ca avem mai multa energie, ne sporim vitalitatea si recastigam spatiul mental. Curatarile au loc in mod sistematic pe toata anatomia multidimensionala. Intrucat atasamentele din aura sunt dispuse in chakre si in corpurile subtile, pe durata curatarii pacientul poate resimti “munca interioara” ce are loc.

Toate schimbarile au loc intr-o stare de Constienta amplificata!

Pentru eliberarea completa este necesara ca protocolul prin care este trecut pacientul sa aibe frecventa necesara ca sa ii faciliteze transmutatia completa a energiei psihice daunatoare. Aceasta are loc pe toate cele 15 structuri dimensionale ale Constientei sale. Fiecare pacient curios poate sa primeasca ghidarea potrivita ca sa monitorizeze in corp in timp ce au loc curatarile in aura, desi nu este necesar.

Pe masura ce atasamentele din aura se “desprind” din corpurile subtile se resimte o eliberare majora la nivelul retelelor neuronale asociate mintii inconstiente, nu doar din aura. Astfel, o persoana acceseaza stari mai inalte de armonie si coerenta foarte rapid a carei integrare poate dura saptamani sau chiar luni.

Scopul nostru este sa marim Lumina din biocamp eliberand restricitiile energetice pentru a ne creste Frecventa deci si cultiva iubirea neconditionata. In cele din urma, invatam sa devenim Sinele nostru Inalt si sa manifestam Realitatea intentionata impreuna cu o retea mai inalta de oportunitati, oameni, locuri, lucruri si evenimente.

 

Ce se intampla intr-o ora de terapie la distanta?

Experienta multora dintre pacienti arata ca durata unei ore de terapie echivaleaza cu multi ani de terapii, cercetari interioare si meditatii. De fapt, cei mai multi pacienti au semnalat rapiditatea si succesiunea cu care eliberam blocajele interne pe care nu le-au putut rezolva. Acestia au raportat ca se simt mai usori, mai luminosi, mai liberi si ca se simt mai detasati, resimtind o stare intensa de pace, liniste si chiar bucurie sau fericire nemaifiind angrenati mental-emotional in situatiile care ii deranjau initial si reusesc pentru prima data sa se simta detasati.

Armonia creata in timpul sesiunilor poate fi resimtita de persoanele de orice varsta. Am lucrat cu succes atat cu copii foarte mici cat si cu varstinici care au perceput amplificarea Constientei. Este comun ca in timpul acestei sesiuni sa aibe loc vindecari afective, integrarea traumelor inconstiente, eliberarea senzatiei de “greutate” in corp, armonizarea hormonala, recapatarea unei stari intense de prezenta, etc. Totul tine de cat de mult ne dorim ceea ce ne dorim.

Intelegand aceste beneficii majore, este usor sa realizam urgenta unui astfel de pas in perioade turbulente. Ghidarea intuitiei personale catre o astfel de lucrare vine si cu surprize extrem de benefice, nu doar pentru obiectivele pe Termen Scurt dar pentru o dezvoltare durabila care transforma DESTINUL, deci Linia Temporala Dominanta.

 

Cum ne schimbam DESTINUL?

Din perspectiva Timpului Simultan, Destinul nostru este reprezentat de o Linie Temporale Dominanta iar paralel cu aceasta pot exista o infinitate de posibilitati sau Linii Temporale. O linie temporala devine dominanta atunci cand primeste “atentie”. Daca intr-o buna zi identificam blocaje la nivel de suflet, dubii, imprinturi parentale si limitari, cum ne vom putea schimba destinul?

Aceste influente psihice pot interfera cu noi si ne pot limita eforturile de a fi intr-o stare de flux si pot ingreuna obtinerea obiectivelor propuse . Linia Temporala Dominanta poate fi schimbata prin vindecarea cauzelor din ADN care au generat Realitatea curenta. Dupa curatare, vom putea accesa cu mai multa usurinta stari pline de resurse.

De exemplu, o persoana poate fi iritata sau agitata din cauza a ceea ce spus (sau facut) partenerul, copilul, seful sau angajatii sai, din cauza guvernului sau a situatiei, etc. dar sursa problemei sale nu este ceea ce crede. Este de fapt un atasament auric, posibil o entitate, care se hraneste cu emotia sa si cu care imparte aceeasi “suferinta”. Strategia noastra este sa curatam aceasta “frecventa” si sa obtinem fragmentele sufletesti care au permis ca o astfel de suferinta sa se manifeste. Astfel, se va oglindi neutratalitaeta sufletului persoanei, deci se va linisti si va putea manifesta o linie temporala viitoare mai buna. Deci, destinul sau (sau cumulul alegerilor sale) nu va fi influentat de neplacerea cauzata de suferinta (aparent cauzata de altcineva) ci suferinta va fi vazuta dintr-o perspectiva imputernicitoare ca pe un castig.

 

Ce sunt Atasamentele Aurice?

Atasamentele aurice sunt responsabile pentru majoritatea problemelor pe care oamenii le au precum: tensiuni afective, scurgeri de energie, blocaje de viata “inexplicabile”, suferinta si drame, dorinte neimplinte, simptome de imbolnavire, conflicte si stari nervoase, atasamente distructive (alcool, droguri, fumat, jocuri de noroc) si multe altele. Atasamenele aurei reprezinta distrageri puternice de la implinirea menirii personale. Identitatile, formele-gand negative, ”chiriasi”, entitati, portaluri si gauri de vierme – reprezinta blocaje energetice care fragmenteaza energia sufletului.

 

CARE SUNT BLOCAJELE MAJORE DIN AURA?

Atasamentele aurice reprezinta cea mai dificila provocare in evolutia emotionala, mentala si spirituala. Deseori, acestea se gasesc in biocampul unei persoane:

→ entitati descarnate

→ forme-gand

→ “chiriasi”

→ identitati

→ portaluri

→ gauri de vierme

→ creatii neintentionate

→ atasamente si corzi

→ blocaje si restrictii personale

 

Cele Mai Des Intalnite Atasamente Energetice Si Simptomele Care Impun Curatarea Lor

 

“Chiriasii”

“Chiriasii” sunt identitatile nerezolvate din trecutul nostru. Cel mai des intalnite forme de atasament energetic sunt actualmente fragmentele de suflet care inca mai “bantuie”. Incarcati cu energie emotionala si probleme emotionale variate, “chiriasii” pot prelua controlul compomentelor mentale si emotionale ale omului cauzandu-ne reactii nedorite. De exemplu, multi oameni care cred ca “nu sunt suficient de buni” ajung sa li se reflecte aceste proiectii inconstiente din activitatile lor, de la persoanele cu care interactioneaza, evenimentele spontane, etc. Adesea, “chiriasii” sunt creatii ale vietilor trecute. Atunci cand se activeaza din starea latenta, aceste atasamente aurice pot proiecta incarcatura grea a trecutului in realitatea prezenta cu aceeasi intensitate de emotionala. Se pot gasi in oricare din cele 7 chakre si reprezinta o disfunctie a integritatii divine a aurei.

 

Entitatile

Acestea sunt fiinte care au decedat dar nu au putut sa treaca prin taramul de lumina si au ramas blocate in Planul Astral (a 4a dimensiune. Intrucat entitatile sunt foarte atasate de emotiile si experientele pe care le aveau atunci cand locuiau pe pamant, acestea cauta sa se ataseze de oameni prin mecanisme karmice, folosind emotiile lor joase drept hrana. Acestea pot cauza dialog mental si voci in cap care creeaza tot felul de drame, sabotaje in gandire si disconforturi interioare prin proiectia formelor-gand negative. Principala lor activitate este sa atraga situatii dramatice ca sa se hraneasca cu energia emotionala.

 

Portalurile

Aceste deschideri energetice din campul auric actioneaza ca niste aspiratoare de distorsiuni ale altor oameni si din spatii sau evenimente.  Tipice pentru o persoana care empatizeaza fara impamantare, deschiderea portalurilor poate cauza oboseala cronica, depresie, anxietate si boala. Cand ai un portal deschis si esti in prezenta cuiva ii vei receptiona emotiile si formele-gand discordante. In general, acestea pot cauza o scadere a randamentului sistemului imunitar intrucat mareste susceptibilitatea la stres si deci la degenerare fizica.

 

Gaurile de Vierme

Acestea arata ca niste tuneluri care conecteaza corpul de lumina al persoanei cu alte fiinte sau dimensiuni. Prin gaurile de vierme, entitati din alte planuri se hranesc cu energia sufleteasca a unei persoane.

 

Mecanica ADN-ului Pentru Ascensiunea Spirituala

La nivel cuantic, FRECVENTA este rata de oscilatie vibratorie a particulelor atomice si sub-atomice din biocampul nostru. Intrucat, ADN-ul este intim interconectat cu tot ceea ce se intampla in mediul nostru prin EPIGENETICA, starea noastra afectiva, mentala si fizica este direct corelata TIPARELOR ENERGETICE din biocamp, generate de starea particulelor. De exemplu, daca tiparele noastre sunt armonioase, atunci vom gandi liber si creativ. Daca ne vom gandi la probleme sau vom actiona cu “sapca” umbrelor noastre, intelegerea ne va fi limitata si vom opera in baza lectiilor karmice.

 

Curatarea Aurei din Perspectiva Ascensiunii

La nivel spiritual, aceste distorsiuni blocheaza transcederea constiintei ego-ului catre dezvoltarea multidimensionala Sinelui, de aceea alegem calea ego-ului integrat de propriul Sine Inalt. ADN-ul nostru este proiectat sa accesam multiple dimensiuni vibratorii corespunzatoare spiralelor eterice de ADN activate, a chakrelor si a Identitatilor Spirituale mai Inalte: Sufletul, Suprasufletul, Avatarul Christic si Rishi.

 

Cum serveste Curatarea Aurei in procesul de activare ADN?

Curatarea Aurei precum Activarea ADN faciliteaza ABSORBTIA Luminii in Constiinta omului. In timpul Curatarii Aurei suntem concentrati pe eliminarea formelor de parazitare energetica din Chakre ce au produs defragmentarea sufletului devenind mai putin densi. Prin aceste proceduri facilitam mutarea Constientei noastre intr-o realitate mai Inalta.

 

Igiena Energetica, o necesitate?

Intrucat ne-am obisnuit sa tinem la igiena corpului fizic, ne ocupam zilnic de acest lucru. Dar ce-ar fi daca te-as intreba cand ti-ai facut ultima data o “curatare energetica”? Noi am facut atat de multe alegeri gresite, impotriva cresterii noastre spirituale (ex: ne-am judecat puternic, am tras o concluzie limitata in urma unei situatii, ne-am facut o promisiune intr-un anumit moment al evolutiei noastre, etc.) Aura noastra devine impregnata cu tot soiul de reziduri si fragmente atunci cand nu suntem conectati catre Sinele nostru Inalt.

Atunci cand omul intelege ca are abilitatea de a MANIFESTA fizic ceea ce are nevoie pentru a se dezvolta, va aparea si EDUCATIA potrivita.

 

Curatarea Aurei faciliteaza conectarea cu singura autoritate, Sinele nostru Inalt.

 

Daca am devenit constienti ca anumite convingeri nu ne mai servesc si, aparent, au devenit apasatoare atunci cu siguranta ghidarea de a ne curata aura nu a venit intamplator. Convingerile sunt forme-gand bine intiparite in subconstientul nostru, de multe ori prin sugestii hipnotice sau experiente analogice. In sesiunea de curatare aurica suntem focusati pe curatarea creatiilor care au solidificat aceste tipare de energie sucite.

 

CUM CREEM BLOCAJE ENERGETICE?

Blocajele energetice sunt create in urma unui soc emotional sau trauma. In functie de natura emotiilor din acel moment, este creat un potential cuantic intr-unul din centrele energetice corespunzatoare(chakrele energetice) si de altfel este stocat si in subconstient. Locatia blocajului creat corespunde cu frecventa emotiei de la un moment dat. Felul cum functioneaza este ca in timpul unei traume in creierul nostru nu mai exista conceptul “timp”. De exemplu daca esti iritat in timpul unei conversatii cu partenerul de viata ar putea sa treaca foarte mult timp avand “cearta” cu el/ea fara sa realizezi asta. Acesta este un semn ca s-au activat identitati “din trecut” si starea afectiva de atunci. Cu acestea “trezite” multe argumente se trasforma in certuri, ambitii si rautati gratuite care pot distruge relatii. In Curatarea Aurica folosim “chirurgia psi” si o codificare “christica” inalta, deci spre cresterea spirituala a tuturor fiintelor insufletite, pentru a facilita curatarea radacinilor care au general atitudinile! Dupa curatarea identitatilor din aura, este destul de tipic ca sa ne simtim CU ADEVARAT DETASATI de conflictul pe care il provocau identitatile si acum sa avem o perspectiva mai larga asupra a ceea ce s-a intamplat… de regula in maxim 10 minute.

 

Ca si copii, un moment socant in care cautam aprecierea parintilor nostri si in schimb nu am primit nici o “lauda”, am inteles cu dezamagire ca nu suntem “destul de buni”, “demni de lauda”, etc. Astfel de experiente analogice (gandire liniara) poate sa nasca identitati care sa blocheze a 3a Chakra (centrul de energie corespunzator increderii, fortei personale si a personalitatii sanatoase) sa se activeze organic, simtind mai tarziu in viata de adulti ca nu suntem niciodata destul de buni, ca nu avem incredere in noi si practicand diverse forme de auto-sabotaj. Odata ce curatarea a avut loc, recuperam BUCATILE DE SUFLET pierdut in evenimentul traumatic si astfel, recuperam intelepciunea sufleteasca pe care o cautam de la inceput.

 

Aceasta sedinta este pentru tine daca iti doresti sa aprofundezi pacea interioara, sa deblochezi situatii financiare, personale si sociale sau pur si simplu ai nevoie de mai mai multa claritate in privinta unei chestiuni de viata. Cu totii suntem in etape diferite ale evolutiei noastre spirituale. Daca simti ca e timpul sa te detasezi mai mult, sa incepi fresh, sa te eliberezi de poveri sau situatii toxice care te consuma energetic, sa iti intaresti legatura cu Sinele tau si sa te deparazitezi pe toate nivelurile constientei tale, atunci este timpul sa vorbim!

 

In caz ca te intrebi ce spun oamenii care au lucrat cu mine “la distanta” gasesti aici:  http://activareadn.ro/recomandari/

 

Te-ai decis sa faci curatarea? Lasa-mi scris sa te ghidez cum procedam mai departe: cata@activareadn.ro

 

Cu multe iubire si apreciere,

Catalin Tomescu

Comments are closed.

Director web Premium