Curatarea Completa a Aurei

 In BLOG CATEGORY

Curatarea Aurei este facilitata pentru transmutarea atasamentelor aurice nedorite.

Acestea blocheaza individul din experienta completa a realitatii, reflectandu-se prin frecventa intr-un model de sanatate propriu dar si incorporarea holografica de atitudini, convingeri si emotii.

Atasamentele aurice precum identitati, “chiriasi”, suflete neincarnate, portaluri, gauri de vierme, etc. aspira curentii de energie a fortei vitale. Aceasta energie descinde de la Sursa prin toate dimensiunile ale existentei noastre si cand se intalneste cu blocaje nu mai poate fi procesata.

Cum ai putea manifesta un cerc mai inalt format dinoameni, locuri, momente, evenimente, sanatatate, clienti, etc. cand energizezi emotional bagajul energetic pe care il cari peste tot?

Aceste forte magnetice iti limiteaza FRECVENTA PERSONALA.

Cum se manifesta aceste blocaje?

“Chiriasii” sunt forme-gand dense si create in timpul unei traume, perioade de stres, boala, in timpul copilariei (copii sunt foarte deschisi la energii), cand ajungem intr-o stare analogica (mintea noastra nu mai percepe timpul) sau oricand ne identificam cu frecventa joasa a unui gand. Cand energizam emotional acest gand cream o identitate si o legatura neuronala, in mare parte inconstienti. Aceste identitati sunt sine ale noastre trecute si pot fi atitudini, credinte, concepte, cu care ne identificam. Aceste identitati sunt energizate emotional de asa multe dati incat se transforma in “chiriasi” care au impresia ca detin corpul si pot controla gandurile si emotiile unei persoane.

Aceste identitati atrag mereu aceeasi sau opusul frecventei sale. De exemplu identitatile de victimizare atrag victimele si victimizatorii (tirani). Aceste identitati nasc arhetipuri modele de atitudini si personalitati.

De vreme ce timpul nu este in realitate liniar, dar fiind SIMULTAN aceste identitati ne afecteaza inca din vieti trecute. Deci in sesiunile noastre ne adresam eliminarii identitatilor pe o scara larga.

Blocajele create sunt STOCATE in centrele energetice corespunzatoare gandului tau din acel moment al traumei.
De exemplu daca ai avut momente analogice in care nu ai spus adevarul, ai tinut parerea sincer pentru tine, ai mintit despre sentimentele tale, etc, ai creat identitatea in chakra gatului. Daca ti-ai gasit partenerul cu o alta persoana, in acel moment de soc vei putea spune “NU MA POT INCREDE IN BARBATI, CE DEZAMAGIRE”; de data aceasta vei fi creat identitatea in chakra inimii.

Care sunt sansele sa iti proiectezi blocajele in realitatea ta si sa manifesti pe masura?
Care sunt sansele sa te imbolnavesti purtand aceste identitati?
Sunt sanse destul de mari, corect?

Daca te-ai gandit ca te le poti reprima sau adormi ca sa nu te afecteze, gandeste-te din nou.

Creezi o noua identitate traind in negare cu propria existenta.

Uneori, atasamentele aurei pot avea o influenta magnetica foarte puternica si interfera cu manifestarile tale in relatia cu dorintele sufletului tau.

In planul astral este o intreaga petrecere de SUFLETE NEINCARNATE, care au murit si nu trecut prin tunelul spre Lumina. Fiind blocate, se ataseaza de oameni aici datorita relatiilor karmice sau doar pentru ca sunt atrase de energia emotionala a unei persoane atunci cand emite emotii de frecventa joasa precum rusine, frica sau dorinte neimplinite.

SUFLETELE NEINCARNATE vor proiecta forme-gand discordante in campul tau pentru a se hrani cu emotiile tale. De exemplu, frica este adesea proiectata ca modalitate de control, are o frecventa joasa si aceste suflete neincarnate sunt plimbate de oameni peste tot unde merg. De multe ori, oamenii au aceste voci care NU reprezinta Sinele Inalt si intr-un scandal, ajung sa se cearte “chiriasii” sau sufletele neincarnate intre ele, noi urmarind ca Observatori si in acelasi timp surogati. In urma identificarii cu acestea ne coboram INCREDEREA PERSONALA, DRAGOSTEA DE SINE, NE SUBEVALUAM si facem lucruri pe care le regretam apoi chiar sa inchidem relatii si apoi ajungem sa ne intrebam “Ce a fost oare in capul meu?”.
Pentru a elimina aceste influente sunt incheiate relatiile karmice cu acestea si sunt trimise pe tunel catre Lumina.

PORTALURILE sunt deschideri energetice in campul auric care aspira formele-gand ale altor persoane. Cauzeaza probleme de sanatate, depresii si pierderi energetice. Dupa inchiderea PERMANENTA a acestor portaluri, se obtine o eliberare subconstienta a traumei care a facilitat deschiderea.

GAURILE DE VIERME sunt tuneluri care conecteaza corpul de lumina cu alte dimensiuni prin care diverse entitati se hranesc cu energia sufletului a persoanei.

Pentru consideratia ta, sesiunile se fac cu acordul Sinelui Inalt si sunt calibrate si chakrele morfogenetice cele 8 exterioare corpului fizic.

Energia fortei vitale coboara prin reteaua energetica universala, galactica, planetara, apoi personala si ulterior intra in organism prin chakra coroanei din varful capului. Atunci cand energia fortei vitale se loveste de blocaje nu le poate procesa.

Fiind conectati la Sursa sau cu Dumnezeu, Unicul, suntem meniti sa traim experienta ca fiind uniti cu Divinitatea si daca avem aceste blocaje precum ”chiriasi” sau corzi energetice in campul nostru, potentialul de uniune ne este afectat.

Prin inlaturarea blocajelor importante si atasamentelor nedorite din corpurile subtile sau nevazute si deconectarea lor din circuitele neurale ale creierului la nivel cuantic, viata ta incepe sa se schimbe si sa infloreasca.

Daca te-ai identificat cu durere, suferinta, dorinte neimplinite, nevrednicie sau OBSERVI agitatie, ganduri necontrolate, tensiune, puls marit, transpiratie, atitudini discordante, tensiune, rusine, atasament extrem fata de obiecte, persoane sau principii, etc., si nu poti trai din PLIN prezentul, este pentru ca sunt, inconstient sau nu, energizate emotional in ACUM din nou si din nou.

Curatarea Aurei Energetice este facilitata pentru eliminarea atasamentelor aurice pe toate nivelurile constiintei, sesiune necesara inaintea activarii ADN.

Pentru detalii, contact cata@activareadn.ro

 

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium