Curatarea Sacra a Emotiilor Negative, Rolul ADN-ului si Rezonanta Cuantica

 
Sa admiti ca TU esti permanent CREATORUL rezultatelor pe care le ai, contrar altor credinte reactive, te ajuta sa cultivi o postura IMPUTERNICITOARE.
 
Sa admiti ca VINE de la TINE, in loc de alta sursa exterioara tie, pune in miscare LEGILE UNIVERSALE care lucreaza in favoarea ta.
 
Curatenia personala este SACRA!
 
Incepe prin curajul de a recunoaste realitatea cu care ai de-a face.
 
Sanatate in corp dar si in gandire?
 
Gandeste-te:
 
Daca actionezi programe bazate pe frica, atunci ATRAGI exact aceleasi programe.
 
Aminteste-ti de LEGEA CORESPONDENTEI – tot ce este in interior, este si in exterior, precum sus asa si jos.
 
La fel si in cazul razboaielor terestre, reflecta zbaterea din lumile mai putin dense.
 
Daca intentia ta NU este sa pui in miscare programe bazate pe frica, si tot manifesti ACELEASI programe, persoane, situatii si lucruri bazate pe frecventele anti-lumii, atunci ai de-a face cu creatii din interiorul campului tau ADN.
 
De exemplu: o persoana care se plange mereu, va avea tot timpul parte de aceleasi lucruri. Aceasta nu isi va schimba viata decat atunci cand va obisnui sa gandeasca diferit, sa simta diferit si sa EMITA alta frecventa. Pana atunci victima atrage victima
 
“LIKE attracts LIKE”
 
Atunci cand alegi sa nu hranesti programele negative, reusesti sa te tii de frecventa ta.
 
Dar ce se intampla cand “incerci sa fii pozitiv/a” si nu iti iese?
De exemplu, nu vrei sa te lasi conditionat/a dar totusi, cumva, ajungi sa:
 
– ai o reactie negativa la ceva care ai gandit sau ti-a fost spus
– incepi sa mentalizezi tot felul de situatii
– te gandesti mult la trecut sau simti anxietate fata de viitorul inexistent
 
Aceste simple exemple, nu tin doar de vointa constienta de a fi cu frecventa sus (sa spunem pe durata unei zile de lucru), dar tin mai degraba de reactiile inconstiente pe care nu le controlam initial. De exemplu, cand te sperie ceva pur si simplu nu te gandesti de dinainte daca o sa te sperii sau nu, asa-i? Pur si simplu, traiesti acea sperietura.
 
<<<<<<<<<>>>>>>>>>
 
ADN-ul functioneaza ca un proiector al realitatii, deci tot ceea ce este in programarea campului nostru morfogenetic (care sustine forma fizica) incepe sa se emita FIZIC in realitatea imediata.
 
ADN-ul poate fi reprogramat, in special cu INTENTII, care sa sustina actiunile FIZICE pentru manifestari rapide.
 
Acum cativa ani mi-a fost furata bicicleta dintr-un restaurant din centrul Bucurestiului si spre surprinderea mea, a fost mai mult un “examen” in acest sens decat o pierdere.
 
Realitatea e ca am recuperat-o dupa 7 luni aparent intamplator de pe strada cartierului in care locuiam si la 2 zile dupa o procedura de manifestare facuta in alt oras.
 
Probabil ca activarea vehicului tau de manifestare fizica, aici in 3D, este cel mai ascuns secret elitist. Probabil, tot de aceea a fost tinut mult timp pe loc de catre cativa si nici nu va fi deveni o moda televizata, totusi din ce in ce mai multe persoane se trezesc si cauta raspunsuri pentru vindecarea lor.
 
ADN-ul holografic este un vehicul de manifestare sono-luminic si pare ca activarea frecventelor potrivite au un rol CRUCIAL in sustinerea longevitatii fizice dar si in conectarea cu scopul mai inalt.
 
Intr-o seara, asteptam CINA si eram insotit de o bunica, care avea probleme mari la oase si articulatii. M-am oferit sa o surprind cu ceva practic, aratandu-i (pe pielea ei) o parte din minunile frecventelor realizate cu Uneltele de Lumina extragand energia bolnavicioasa care ii cauza dureri pe toate articulatiile in mersul si-asa ingreunat de un picior.
 
In timpul tratamentului am ajutat-o sa inteleaga cat de sensibili suntem la frecvente, in ambele sensuri. In timp ce ii explicam pe viu cum INTREGUL NOSTRU ADN ESTE SENSIBIL la aceste frecvente, durerea si contracturile dureroase din picioare dispareau mai mult si mai mult.
 
“Ia uita-te ca nu mai doare, fantastic!” spunea.
 
Ei bine, nu doar ca putem anula “semnalul” durerilor dar putem ACTIVA semnalul vitalitatii si al Sinelui Inalt.
 
Trebuie sa recunosc, am avut aceasta conversatie cu o clienta de-a mea care mi-a reamintit de ceva VALOROS.
 
In conversatie imi reamintea ca exista oameni malefici care nu isi folosesc intentiile pentru a genera o schimbare pozitiva ba din contra.
 
Am simtit un “semnal” de frica aici si continuam sa o privesc in ochi.
 
“Catalin, (avand in vedere practicile tale, uneltele, etc.) ma uit in ochii tai si vad ca nici nu clipesti. Nu stii de existenta lor sau… nu te misca chestia asta?”
 
Am zambit pentru ca mi-am reamintit ca am incetat sa ma asociez si sa rezonez cu FRICA de ce fac altii si de ceea ce vor crede ceilalti despre mine.
 
Stiu ca asta mi-a redat libertatea de a fi ceea ce SIMT sa fiu. Fara mine, nu exist si nu pot ajuta pe nimeni.
 
Nu mi-am explicat mult timp acest lucru si probabil sunt multi oameni inca in aceeasi situatie dar ceea ce urmeaza mie mi-a oferit un raspuns si cred ca ai avea MULT de castigat sa citesti mai departe.
 
Nu ma laud, nu am nimic de demonstrat. Intentia mea este sa te inspir sa aderi la o transformare mai profunda a vietii tale.
 
catre simplitate
catre practicalitate
catre compasiune
si probabil catre cea mai mare valoare posibila: implinirea personala
 
Ca sa realizam o conectare cu Sinele Inalt adica sa fim ghidati catre motivul venirii noastre aici si sa ne folosim expresia darurilor personale in lumea fizica, trebuie sa re-cunoastem…
 
DE UNDE ISI IA FORMA MATERIA FIZICA?
 
Este un fenomen de REZONANTA CUANTICA pe care il traim cu totii.
 
Este despre conectarea instrinseca la campul Unificat care sustine aranjarea materiei fizice.
 
Deci Materia primeste un set de instructiuni informationale care EXISTA deja in CAMP. Vedem aceste exemple in cazul unui nou nascut, unui ou sau a unei plante.
 
De asemenea, vedem acest fenomen si in randul adultilor, copacilor crescuti, stolurilor de pasari, dar si in cazul lucrurilor fizice imobile.
 
De fapt este atat de raspundit incat vedem acest lucru chiar si in fenomene naturale -> formarea rocilor si a raurilor. Natura insasi se organizeaza in functie de frecventele locale din imediata apropiere.
 
Prin Rezonanta Cuantica suntem conectati in campul de energie, in aura generala, sunteti de acord?
 
Dar ce se intampla in aura noastra personala cand in viata noastra au loc fenomene de genul spaima, neincredere, dubii, tristete, neimplinire sau judecam?
 
Cand suntem guvernati de frica cum credeti ca arata Lumina noastra?
 
Cand nu suntem coerenti cum credeti ca arata geometria campului auric?
 
Aratam ca un cristal de apa atragator sau mai degraba ca o forma bruta?
 
<<<<<<<<<>>>>>>>>>
 
De mai bine de 10 ani am inteles ca aceste creatii bolnavicioase nu pot fi spalate in timpul dusului si nici stand in soare ci se “curata” (integreaza) atunci cand se actioneaza direct asupra lor. Mai mult, in ultimii ani in activitatea de terapie am devenit observatorul direct al persoanelor ce servesc astfel de experiente.
 
Sunt constant martorul unor schimbari miraculoase in randul celor care aleg o cale purificatoare.
 
Ar dura enorm de mult sa cureti fiecare chestiune gasita in chakre (de la ids si forme-gand pana la entitati,scurgeri sau ruperi) si din acest motiv psihoterapia ar putea dura o vesnicie si nu ar rezolva CAUZA SURSA a problemelor din viata unei persoane.
 
Intrucat radacina emotiilor negative sunt de multe ori neconstientizate si sunt mai degraba de natural subtila-energetica decat fizica, atunci sunt chestiuni de tratat prin energie.
 
O persoana ar putea sa ajunga sa constientizeze necesitatea unei astfel de proceduri atunci cand isi doreste un impact puternic asupra frecventei prin:
 
– marirea vitalitatii
 
– marirea perceptiei si claritatea in gandire
 
– starea de implinire, multumire si pace profunda
 
– realizari interioare ce duc la o imbunatatire a conectarii spirituale
 
Toate acestea conduc catre LIBERTATE.
 
Cand o persoana nu constientizeaza cat de VITALE sunt aceste NEVOI atunci au de-a face cu chestiuni serioase, blocaje dense, care nu le “permite” sa acceseze, sa inteleaga sau sa cuprinda in experienta lor de viata aceasta FRECVENTA.
 
ADN-ul este codificat pentru sanatate absoluta si transmutatie biologica. Asadar, daca totul ar functiona normal si corect, nu ar trebui sa existe blocaje energetice si prin frecventa noastra ne-am putea Lumina mai mult vietile.
 
Totusi, cele mai multe probleme de viata ale persoanelor se regasesc in campul lor de aceea primul pas in acest sens este Curatarea Aurica.
 
Procedurile folosite in acest sens vor scoate in afara campului tau permanent, forme malitioase de energie care contribuie la vitalitatea generala.
 
Cel mai tare lucru este ca se poate realiza cu usurinta din comfortul casei tale, deci curatarea foloseste principii cuantice. Nu exista intarzieri.
 
Cea mai buna metoda prin care putem face asta este printr-un training online. Aici va voi invata cum sunt create aceste blocaje si cum sa evitam sa le creem, apoi ma voi conecta la Sinele Inalt al tau de unde voi dirija spre eliberare ceea ce ai fi putut tine blocat in tine.
 
Intentiile mele sunt sa creez un astfel de training si o vindecare cuantica curand.
 
Am senzatia ca aceasta va fi cea mai puternica sesiune de curatare de pana acum.
 
Te interesat/a sa intri in training cu mine?
 
Scrie-mi intr-un email la cata@activareADN.ro ca te intereseaza trainingul si o sa iti dau mai multe detalii despre participare.
 
www.activareADN.ro
Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium