Daca vrei sa iti schimbi viitorul trebuie sa fii dispus sa iti schimbi ADN-ul

 In BLOG CATEGORY
Serios, daca vrei sa iti schimbi viitorul trebuie sa fii dispus sa iti schimbi ADN-ul.
 
Inca vad asa de multi oameni care lucreaza cu ei si sunt inca la nivelul frecventei planetare.
 
Cu toata iubirea o spun, se tin in continuare de drame, atasamente si sisteme vechi de convingeri iar calea asta de evolutie prin acceptarea propriilor dogme… este lenta.
 
Calea catre Superconstiinta nu are loc prin separare si nici prin dubii sau frici.
 
Imagineaza-ti sa accesezi instant o inteligenta care nu este inmagazinata in creier si nici in inima.
 
Crede ca ai putea cunoaste toate raspunsurile si totusi sa nu trebuiasca sa stii nimic.
 
Sa stii lucruri fara sa iti amintesti.
 
Sa simti fara sa te concentrezi si sa nu mai fie nevoie sa gandesti in exces cum e mai bine pentru tine.
 
Sunt martorul acestei observatii continue si nu pot decat sa ma supun acestei realitati.
 
In cele din urma, avem de ales sa ne insusim cu claritate darurile sufletului nostru si sa eliberam paradigmele vechi catre locul de care apartin, bratele pline de iubire ale Sursei Divine.
 
Avem de ales intre imbarcarea catre misiunea personala sau sa ne indoctrinam cu convingerea ca o sa vina altcineva sa faca bine pentru noi.
 
De curand am fost la lansarea de carte a dlui Calin Georgescu, secretar al clubului de la Roma. Am mai scris despre el si alaturi de prietenii mei de la Fieni si Bucuresti sustinem initiativa lui.
 
Privind proiectul sau de tara am rezonat cu mesajul lui autentic, acela ca noi sa privim catre interior si sa devenim schimbarea pe care dorim sa o vedem in tara noastra, in lumea noastra.
 
Totusi am simtit ca mesajul lui a fost slab “primit” de unii posibili sustinatori, in mare parte pentru ca nu au primit un plan exact de executat.
 
Este atat de simplu sa intelegi ca tu esti propria ta munca incat trebuie sa nu mai gandesti complex ca sa intelegi cu adevarat.
 
Mentalitatea de “oi” este imbuibata cu cele mai multe implanturi si frecvente inversate in structura ADN-ului eteric, asa ca procesul de trezire va cere in principal o redresare totala, energetica, mentala, emotionala si o re-actualizare a valorilor spirituale.
 
Este aproape dureros sa vezi atatea dovezi inconstestabile ale stramosilor Daci carora li s-au ridicat statui onorabile, precum Arcul de Triumf al lui Constantin unde dacii stau intr-o postura demna si triumfatoare (http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/statui-de-daci-in-toata-lumea-capul-lui-decebal-se-afla-la-vatican-643463)
 
Si totusi, cei mai multi au constiinta blocata intr-o pivnita.
 
Este exact locul in care eu m-am regasit acum 9 ani cand am descoperit buddhismul si apoi activarile energetice.
 
Vedem asa multi oameni care militeaza pentru salvarea tarii si falsa “mandrie nationala”; totusi adevarata valoare nu sta in agendele altora si in schimbarea altora.
 
Toti sunt buni sa arate cu degetul si sa judece valorile altor frati precum nici o alta populatie de pe glob. Chiar cred ca romanii sunt foarte buni la asta si la a avea o parere la orice.
 
Sunt extrem de recunoscator pentru lectiile primite si invatatorii “deghizati” care au iesit in calea mea. Nu au facut decat sa ma ajute sa imi scad ego-ul si sa imi indice urmatorii pasi.
 
Am convingerea ca fiecare dintre noi suntem in pragul invatarii continue si purtand aceasta “sapca” a studentului putem stabili o masa critica cu o constiinta inalta care va transforma in fiecare moment negativitatea colectiva, nu doar local ci si GLOBAL.
 
Cred cu tarie si este experienta mea personala ca umanitatea are un potential divin enorm (de multe ori ma refer la acesta ca fiind tiparul celor 12 spirale ADN) inca latent pe care numai momentele extreme de cotitura sau interventii energetice vor contura cele mai faine daruri si talente unice.
 
Am intalnit din ce in ce mai multi oameni faini, multi pe care i-am indrumat personal si care si-au dedicat complet timpul aducand in fata energiile sufletului lor.
 
Acestia si multi altii reprezinta masa critica in continua Ascensiune pentru care intunericul nu va domina in Lumina. Niciodata.
 
Alege intelept!
 
O zi binecuvantata,
Catalin

Recent Posts
Showing 4 comments
pingbacks / trackbacks
 • Title

  […]check beneath, are some absolutely unrelated websites to ours, even so, they are most trustworthy sources that we use[…]

 • Title

  […]Here are some of the web pages we suggest for our visitors[…]

 • Title

  […]one of our guests lately recommended the following website[…]

 • Title

  […]we came across a cool web site that you simply might enjoy. Take a look when you want[…]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

Translate here
Director web Premium
dna activation, catalin tomescu, spiritual evolution, soul anatomy, chakra system, activate expand consciousness, activare adn, reiki, how to clear energetic blockages, cum sa iti cureti blocajele energetice