DE CE EU?

 In BLOG CATEGORY

De ce sa lucrezi cu mine?

 

Momentul in care am realizat ca tehnicile si metodele de vindecare nu ajung in profunzimea pe care oamenii exista, am aflat cat de IMPORTANTA este aceasta munca. Rezultatele pe care le am vreau sa le impartasesc cu cei care aleg sa faca acest salt cuantic in evolutia lor.

Lucrand pe tine, iti vindeci traumele, imprinturile, reactiile emotionale negative, credintele false, atitudinile, identitatile pe care le porti cu tine oriunde si nu sunt pentru cea mai inalta crestere si bunastare a ta. Acestea blocheaza atingerea unui nivel mai inalt de operare. Asemeni unui computer cu virsuri, spyware, malware si alte erori nerezolvate. Aceste identitati sunt eliminate atat din TOT campul tau cat si deconectate din retelele neuronale. Aceasta inseamna vindecare PERMANENTA.

Curatarea atasamentelor aurice se face pe toate cele 15 dimensiuni ale campului tau si sunt eliminate forme-gand, entitati, portaluri si altele care blocheaza integritatea campului auric si aduc scaderea frecventei, imbolnavire si degradare. De asemenea, campul auric al caminului sau animalului de companie poate fi curatat.

Curatarea imprinturilor karmice te blocheaza din manifestarea a ceea ce iti doresti cu adevarat. Poti juca personaje arhetipale create de Sinele Umbrit, ca drept rezultat secventelor sucite de coduri genetice din ADN. Aceste personaje rezulta disonanta cognitiva si alte identitati si imprinturi karmice. Emotii negative repetitive legate de stres, victimizare, co-dependenta, ruperea corzilor energetice, etc. ORICE poti gandi de asemenea scad frecventa personala si trebuiesc curatate.

Sigiliile sunt blocaje energetic mostenite de la planeta si previn activare spiralelor superioare. Aceste sigilii artificale si karme sunt motivele decesului si reincarnarii de peste 26.000 de ani.

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Translate here
Director web Premium