De la Energie la Biologie prin Fascia (si vice-versa)

 In BLOG CATEGORY

 
Cand m-am inscris la cursul de Bowtech am gasit uimitor felul cum informatiile organismului nostru circula prin tesutul numit fascia.
 
Aveam habar despre circuitele multidimensionale ale noastre dar fascia m-a uimit, din nou.
 
Acest tesut inveleste toate structurile corpului nostru fizic.
 
De ce este atat important?
 
Ei bine, neurocercetatorii cred ca are legatura cu transmiterea datelor in corpul uman si cu Constiinta noastra.
 
Am gasit ca in curatarile energetice le care le realizez la distanta fascia se restructureaza instant permitand tesuturilor sa se restructureze rapid, precum si terapia manuala.
 
(Ex: in cazul unei scurgeri de energie, prezenta unei entitati sau pur si simplu o mare fateta de suflet lipsa creeaza o apasare “surda” continua ceea ce face ca biologia tesuturilor sa aibe discontinuitati celulare si sa fie disproportionata)
 
Cealalta modalitate de lucru a mea, Terapia Bowen, lucreaza fizic pe aceste tesuturi, tendoane, muschi si terminatii nervoase care fac posibile stimularea autovindecarii fizice aproape fara efort si repede.
 
Stiind acestea, nu pot exprima decat recunostinta pentru tot ce am studiat.
 
Aceste experiente sunt bazate pe practica mea efectuata in ultimii ani.
 
Astfel, am realizat ca…
 
Atunci cand ai suferit o lovitura, un soc emotional sau pur si simplu ai ramas incordat o perioada mai lunga de timp… se acumuleaza sau se trezesc blocaje in sistem, care sunt acumulate in celulele corpului fizic cat si in campurile vibrationale ale ADN-ului (incluzand nervii spinali, sistemul nervos central, centrii de energie, cele 15 invelisuri ale corpurilor subtile, benzile de frecventa, liniile axio-ronale, meridianele, etc.).
 
Toata ideea vindecarii este sa permitem sau sa inducem corpului relaxarea totala pentru ca atunci mintea se relaxeaza si poti incepe sa dizolvi incordarea.
 
Odata ce mintea constienta, care crede ca vede tot, este data la o parte atunci este momentul pentru eliberari masive.
 
Acesta este momentul in care sistemul nervos central trece din componenta simpatica in parasimpatica.
 
In minute trece de pe pilot automat, asociat undelor cerelebrale Beta si starii de veghe, catre relaxare, liniste interioara si somn profund asociate undelor Alpha, Theta si Delta.
 
Vad asa multi oameni care au inteles prea putin ce inseamna sa fii la panoul de comanda in intregime.
 
In aceasta stare am experimentat vindecare absoluta fizica, mentala, emotionala, spirituala si eterica dincolo de cuvinte.
 
Sunt extrem de bucuros sa va scriu dupa masa de pranz aceste cuvinte cu deosebita onoare catre oamenii faini care ma urmaresc, catrei cei care mi-au incuviintat increderea sa devina clientii mei si de asemenea catre cei care nu sunt convinsi ca pot genera asemenea rezultate.
 
Stiti exact cei care sunteti si abia astept sa ne auzim din nou. Am pregatit un dar pentru voi. 🙂
 
Catalin Tomescu
Recent Posts
Showing 2 comments
pingbacks / trackbacks
  • Title

    […]check below, are some completely unrelated web sites to ours, having said that, they’re most trustworthy sources that we use[…]

  • Title

    […]just beneath, are numerous totally not connected web pages to ours, nonetheless, they are certainly worth going over[…]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

Translate here
Director web Premium
activare adn integrarea sinelui inalt catalin tomescu ionel mohirta dezvoltare personalacatalin tomescu zone energetice nationale calin georgescu proiect de tara dacii ascensiune