Despre Activarea ADN

Activarea ADN – Procesul de incorporare a luminii in campul morfogenetic pentru expansiunea constiintei cu care te poti conecta si incorpora ceea ce se numeste Sinele Inalt, adica TU din dimensiunile inalte.

Cum ar fi sa existe o CALE de evolutie organica mai eficienta decat 20 de ani de meditatie in pestera? Te invit sa descoperi adevaratul proces de evolutie in care TOTI Maestrii Inaltati sunt asistati.

  

Tiparul ADN contine ceea ce stiinta numeste 97% ”Junk DNA”, ADN care nu codifica proteine si efectiv este LATENT asteptand frecventa interdimensionala potrivita sau codurile specifice pentru activarea sa.

Pentru a avea o imagine completa asupra tiparului ADN, helixul dublu contine 2 catene fizice si 10 catene eterice suplimentare pentru majoritatea oamenilor de pe planeta.

Portiuni elementare precum componentele chimice si electrice ale helixului dublu sunt identificate de metodele stiintei moderne dar acestea sunt doar ”varful icebergului”. ADN are diferite functii care coordoneaza amprenta genetica de la Sursa in planul fizic.

In interiorul helixului dublu se dezvolta catenele suplimentare cu un cod propriu de functionare si prin conectarea tuturor partilor se realizeaza ACTUALIZAREA noastra.

ADN-ul este compus din secvente de coduri genetice care exista ca programe de unde scalare existente in campul nostru morfogenetic. Acestea se aprind si se sting de miliarde de ori pe secunda si sunt responsabile pentru existenta biologiei fizice, sufletului, mintii, corpului, etc.

Pe masura ce stiinta inainteaza in intelegerea spectrului multidimensional, metodele stiintifice se vor dezvolta. Suntem fiinte multidimensionale si avem o anatomie multidimensionala despre care nu s-a vorbit in educatia noastra.

         Prin recodificarea si aprinderea acestor secvente de unde scalare putem in siguranta sa incorporam mai mult din Sinele Inalt, Unicul, sa ne extindem constiinta dincolo de cea mai bogata imaginatie a noastra realizand atractia unui model mai inalt de oameni, locuri, momente, lucruri si evenimente, etc., reversarea imbatranirii, dezvoltarea simturilor inalte si puterea superioara de manifestare.

 


         Odata ce iti ridici frecventa alegerile tale vor putea fi mai aliniate cu misiunea sufletului tau pe Pamant in ceea ce este numit Sincronizarea Corecta Divina si in Ordinea Corecta Divina. In acest caz, cum mai poti manifesta haos?


         Majoritatea oamenilor au un tipar ADN de 12 spirale pe care il pot activa si ascensiona. Acest lucru nu a fost posibil pana acum pentru ca nu am avut frecventa suficienta drept urmare restul codurilor genetice au zacut nefolosite mii de ani. Fie ca esti un om angelic sau indigo ai o anatomie multidimensionala pe 15 benzi de frecventa. In cazul in care esti un indigo ai un tipar de 24-48 spirale.

Activarea ADN reprezinta TIPARUL ORGANIC ORIGINAL DE SANATATE. De ce durata de viata este limitata?

         Cu mici exceptii, toti oamenii au nivelul de activare ADN limitat la 3,5 spirale si corespunde cu chakrele si dimensiunile de constiinta pe care opereaza (corpurile fizic, emotional si mental). Cand traiesti doar din primele 3 chakre experimentezi probleme legate de sex, supravietuire, durere, suferinta, victimizare, depresie, constiinta saracacioasa, dorinte neimplinite, situatii legate de control si relatii codependente. Este destul de evident ca se intampla peste tot, asa e?

         Daca am studia istoria antica a omenirii, spre deosebire de interesele guvernelor, bisericii si anumitor istorici, am descoperi ca predecesorii nu erau ”primitivi”, mai degraba erau considerati zei, avand capacitati superioare. Dintre acestia, o parte au decis sa se deconecteze de la energia Sursei, au realizat manipularea genetica. S-a alterat modul de functionare a creierului (glandele pituitara, pineala si hipotalamusul nu sunt activate din lipsa unei substance chimice produse de sistemul endocrin) , s-au deconectat 10 spirale de la cele 12 si s-au instalat sigilii ca aceste parti sa nu se mai uneasca vreodata. Drept urmare, avem mai putin de 10% din creier functional si acest lucru nu este ORGANIC.

Istoria Pamantului este cel putin deosebita si invit pe oricine sa aprofundeze acest subiect.


Strategia noastra este sa lucram la nivel cuantic unde existam ca tipare de energie sucite si sa le reordonam PERMANENT pentru a ne putea ”aprinde” mai mult spre manifestare, sa activam mai multe din codurile genetice, sa accesam mai mult din Sinele Inalt si sa devenim observatori de unde manifestam realitatea ca si arhitecti folosind in cele din urma 100% din capacitatile mentale.


Care este procesul natural de ascensiune pe scara multidimensionala ?

         Din cauza distorsiunilor mostenite, umanitatea s-a invartit in dimensiunile 1,2 si 3 fiind incapabila de conectarea restului de parti. Planeta noastra a avut de suferit de pe urma interferentelor cu alte rase si de vreme ce suntem interconectati cu campul auric al planetei, acum oamenii pot alege sa scoate sigiliile mostenite pentru ca ADN-ul sa inceapa activarea naturala. Felul cum ar fi trebuit sa se intample este: te-ai fi nascut cu 3 spirale active si daca retelele energetice ale planetei ar fi functionat perfect intre 12-22 ani ai fi activat spiralele 4,5 si 6 incorporand Identitatea Sufletului care corespunde cu dimensiunile de constiinta 4,5 si 6, intre 22-33 ani Identitatea Suprasinelui ar fi activat spiralele 7,8 si 9 conectand dimensiunile de constiinta corespunzatoare iar intre 33-44 ani, ai fi devenit un Avatar pe Pamant prin activarea spiralelor 10,11 si 12, la fel ca si Jeshua (Iisus).
Acest proces respecta principiile mecanice de manifestare ale Sursei. Prin ascensiunea pe scara multidimensionala se extinde constiinta, drept urmare mai mult ADN, mai multa constiinta.

Ascensioneaza si Pamantul odata cu umanitatea?

         Sunt direct conectati cu Pamantul intrucat nu putem incorpora mai multa frecventa decat poate incorpora planeta insasi. Prin activarea ADN-ului, retelele de energie ale planetei se curata, se activeaza si incorporeaza si mai multa frecventa in beneficiul intregii umanitati. La fel ca si oamenii, Pamantul este viu si are o anatomie multidimensionala pe 15 dimensiuni. Prin activarea spiralelor 4,5 si 6 operezi pe un plan superior al Pamantului (Universul Armonic 1), adica in Tara (Universul Armonic 2) care este mai putin dens si rezonezi cu o frecventa similara tie pentru ca activezi complet centrele energetice corespunzatoare, adica chakrele 4, 5 si 6. Peste acestea exista Gaia (dimensiunile 7,8 si 9, Universul Armonic 3) si Aramatena (dimensiunile 10,11 si 12, Universul Armonic 4). Apoi exista Universul Armonic 5 si peste acestea este Sinele Inalt al acestor universuri armonice, Universul Armonic Absolut.

Acum stim ca folosind tehnologia interioara interioara si coduri vii de inalta frecventa, Tiparele Divine ale Sursei pot fi acum incorporate pentru cea mai inalta pregatire de ascensiune si actualizare spirituala. In final avem frecventa disponibila pentru ascensionarea Pamantului si de aceea au fost date aceste protocoale.

Ciclul de ascensiune a inceput in anul 2000 si se termina in 2017. Ceea ce se intampla in actualitate este ca centrele energetice ale Pamantului sunt deschise si toata aceasta frecventa interdimensionala din alte sisteme galactice, frecvente din dimensiuni inalte vine sa ridice frecventa Pamantului. De vreme ce suntem interconectati, ceea ce se intampla Planetei ni se intampla si noua. Se deschid portile stelare, frecventa interdimensionala este primita pe planeta, se ridica frecventa si ascensionam intr-o versiune mai putin densa a planetei. Se poate observa acest proces prin rapiditatea trecerii timpului, acest lucru fiind datorat marirea ratei de pulsare a particulelor.

In realitate esti mai mare decat crezi ca esti si ai centre energetice (chakre) care exista deasupra capului tau si sub picioarele tale.

         Urcand pe scara multidimensionala devii mai putin dens realizand ceea ce se numeste transmutare biologica, adica atomii de carbon din interiorul celulelor se transforma progresiv in atomi de siliciu, o forma cristalina mai putin densa si ulterior in pre-materie lichida sau lumina lichida aurie, in cea mai PURA forma.

         Acesta este procesul natural de ascensiune construit in tiparul ADN al omului angelic care a fost creat acum 560 milioane de ani in urma si de aceea ne orientam pe bioregenerare pentru ca procesul de activare ADN nu se mai intampla natural.

Sunt de parere ca traim in cele mai EXTRAORDINARE momente ale civilizatiei umane si daca simti ca vrei sa primesti asistenta specializata in propria ta trezire, da-mi un email sa vedem daca ne potrivim.

Cu multa iubire si respect,

Catalin Tomescu – cata@activareadn.ro

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium