Bun venit draga prieten sau prietena,

Intuitia te-a ghidat sa ajungi aici si te felicit!

Nu vreau sa iti pierd timpul pretios cu o pagina cu informatii despre mine, dar daca tii sa vezi o biografie personala o poti citi aici.

 

Oamenii senzitivi care sunt atrasi de aceasta munca au atasamente energetice perpetue care le saboteaza viata si nu stiu cum sa scape de influenta lor si sa isi extinda constiinta.

Studentii mei au potentialul de a deveni persoane cu mare valoare prin claritatea simtirii si rezultatele mentale pe care le obtin. Vibratia coerenta acum pe care o reflecta aduce un serviciu imens intregii planete deoare vor restabili retele de energie planetare prin simpla prezenta.

Remediul energetic pe care il ofera Catalin sub forma activarilor ADN catalizeaza cresterea personala accelerata si reface circuitele neuronale.

Precum o operatie chirurgicala la distanta care intrerupe raspunsul inconstient negativ dar si cauzele a ceea ce a preluat individul in aura lui.

Aceste atasamente sunt CAUZA care saboteaza amplificarea constiintei si prin curatare a cu coduri de lumina si comenzi sacre oferite supraconstientului se reuseste dislocarea vechiile modele apoi inlocuite cu o noua programare sufleteasca descarcata.

Ai vreunul din aceste Semne si Simptome ale unei Aure “sparte” ? Doar raspunde sincer, cu totii am fost acolo:

 • Te trezesti dimineata obosit/a
 • Te gasesti trist/a fara motiv
 • Te “aprinzi” repede si intri in mod de defensiva (chiar si cu dialog mental)
 • Senzatia de blocaj in viata, lipseste pozitivitatea si tinzi sa vezi ce e in neregula
 • Te confrunti cu necunoscute in calea indeplinirii obiectivelor, apar intreruperi si esti usor distras/a
 • Ai luat in greutate pentru ca ai pofte de zahar sau de mancat cu pofta
 • Voci in cap, Ganduri violente si Reactii musculare involuntare
 • Una sau mai multe probleme de sanatate inexplicabile care este de mult
 • Te simti fara energie, ai emotii deprimante si simti ca depinzi de cafea, tutun, spirtoase si alte suplimente, medicamente.
 • In minte se desfasoara cel putin un film negativ pe zi, daca nu mai multe.
 • Ai o fobie inexplicabila
 • In prezenta altora, nu poti gandi in termenii tai
 • Simti ca ai adunat energia psihica si conflictele interne a celorlalti, dorind sa ii ajuti
 • Nu stii cum sa fii empatic o persoana empatica detasata
 • Simti separare si abandon din partea lumii si a celorlalti
 • Depinzi de cafea si alti stimulenti ca sa iti pui energia in miscare…
 • Simti ca ai intampinat blocaje si ca meriti mult mai mult decat primesti acum.

Cand simtim ca ceva nu este echilibru cu noi insine,

Inclinam sa avem tipare de gandire uneori mai violente sau sa simptome de congestionare energetica, unde ne gasim ingraditi in propria libertate.

Drept dovada, avem senzatia ca mergem cu frana de mana trasa!

Cand aceste influente energetice, precum cele descrise in articolul “5 cele mai comune Atasamente Aurice”,sunt solidificate in aspectele subtile ale constiintei noastre, este ca si cum am trai cu multiple personalitati, nici una apartindu-ne.

In cele din urma, sa traiesti cu anxietate este ANORMAL!

Ca si suflete creatoare puternice stim cat de importanta este mediul energetic psihologic si emotional intrucat influenteaza puternic deciziile, starile emotionale, atitudinile, gandurile, reactiile inconstiente precumsanatatea banii si starea de implinire si iubire neconditionata neconditionata.

Sa traiesti cu o entitatea rea care proiecteaza ganduri invazive in psihicul tau, deseori pare ca trece neobservat si este dificil sa realizezi pana cand iti deschide cineva “ochii” si intelegi de ce ai anumite senzatii.

Daca are sens pentru tine, sa afli cum sa o CURETI si sa intri intr-o stare meditativa non-duala si exuberanta in mai putin de o ora, citeste in continuare.

In realitate, studentii activarii ADN au avut din plin experienta unei astfel de RENASTERI cu multe constientizari profunde care i-a ajutat sa schimbe si sa ia decizii noi, dupa curatari.

Pentru ca sufletul este cel ce cauta sa isi insuseasca Sinele lor Inalt cu darurile si talentele innascute pentru a trai exuberanta copilariei din nou.

Chiar si 1% daca decongestionati din intensitatea emotionala, va avea efect cu ecouri pozitive ce construiesc in timp o adevarata maturizare emotionala.

TINTELE fara unelte, tehnici si training implementate raman vise.

Totusi, blocajele personale reprezinta motivul PRINCIPAL pentru care cei mai multi oameni nu manifesta exact ceea ce isi doresc si in acest caz au nevoie de un MENTOR puternic care sa vada punctele slabe si sa le poata corecta organic.

Misiunea activarii ADN este de a imputernici Omul Spiritual Modern. Misiunea mea este sa ajut pacienti, terapeuti si antreprenori senzitivi sa scape de influentele negative care le extrag energia ca sa recapete exuberanta copilariei din nou si sa se conecteze la Sinele lor Inalt.

Bioenergia poate in acest fel sa ajunga sa fie de folos oamenilor in propria lor casa cu ajutorul tehnologiei.

Transmisiile Energetice oferite contin frecvente sacred si intentii comandate Sinelui Inalt ce vor asista grandioas la reintregirea transpersonala a unei persoane.

Sunt destui oameni care au convingeri limitative. Sunt destui care sunt insetati sa isi acceseze buna-starea emotionala, sa nu mai repete vechile sabloane si sa acceseze cu usurinta o retea mai inalta de manifestari.

Am creat aceasta identitate online Activare ADN – Ascended Consulting ca sa devina un FAR DE LUMINA pentru comunitatea omului spiritual modern ca sa devina un Lider Constient imputernicindu-l cu solutiile inovatoare la stresul casnic ambiental pentru a crea o lume mai buna si sa-i asiste si pe ceilalti sa fie mai conectati spiritual.

Este misiunea mea sa ajut oamenii sa isi amplifice propria fiinta si faptul ca ai ajuns aici nu este o coincidenta.

Daca focusul tau este tintit pe bunastarea holistica si cresterea personala, acesta este semnul pe care il cautai.

Urmaresc cu interes progresul tau continuu.

 

Cu deosebita apreciere si iubire,

Catalin Tomescu

 

Aici poti gasi o biografie a mea

http://activareadn.ro/catalin-tomescu-bio/

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium