Existenta Sufletului tau este un proces de Creatie in Trepte.

 In BLOG CATEGORY
Iata un preambul al evenimentului despre Sufletologie
 
Existenta Sufletului tau este un proces de Creatie in Trepte.
 
In aceasta experienta multidimensionala, majoritatea oamenilor sunt in faza in care isi recupereaza fatetele de Suflet continute in a 3a, respectiv a 4a dimensiune de constiinta.
 
Astfel putem sa avansam catre o versiune mai Buna, Dinamica si Expansiva a Sinelui nostru Inalt.
 
Este o confuzie destul de mare despre ce este Sufletul, de unde vine si cum functioneaza exact. Pentru claritatea noastra, este vital sa intelegem procesul complex de reconectare a partilor de suflet la Sinele nostru Inalt.
 
Uite o analogie:
 
Imagineaza-ti ca esti un computer. FARA internet, esti ne-insufletit fara sa accesezi toate aceste site-uri, date, aplicatii disponibile, update-uri etc.
 
Este important sa inveti sa iti controlezi natura emotionala si sa iti directionezi cu fermitate MINTEA, implicit GANDURILE catre Lumina. Atentia ta este super-puterea ta divina de fiinta creatoare nelimitata si iti poti imbunatati procesele interioare focusandu-te mereu catre acceptare de sine, iubire neconditionata si com-pasiune (sa traiesti cu pasiune alaturi de ceilalti).
 
In timpul nasterii, Corpul nostru spiritual intra in Camera de Cristal a Inimii sub forma ATOMULUI de Samanta Divina, care este Samanta Dumnezeiasca.
 
Samanta-Dumnezeiasca realizeaza legatura cu Familia de origine a Constiintei Globale.
 
Cu alte cuvinte, individualizarea Sufletului nostru porneste de la Sursa a Tot-Ceea-Ce-Este, Dumnezeu, Unicul, in “jos” pe dimensiuni.
 
Este precum CURENTUL ELECTRIC pe care il primim de la Generatorul Central; acesta nu intra in laptopul nostru din casa decat o FRACTIUNE INFIMA din toata energia disponibila.
 
Prima identitate individualizata are loc intai in 12 Seminte Dumnezeiesti, care sunt Inteligenta noastra originara.
 
Aceasta se individualizeaza mai departe in 12 Monade. Monadele sunt colective de constiinta in care se creeaza multe Universuri.
 
Corpul Spiritual al Monadei este functia unei MINTI mai inalte. Cand are loc conectarea acestuia la Samanta Divina din inimile noastre, Monada incepe sa se activeze prin Chakra a 8a, care se afla la THYMUS, si astfel devine un set de COMENZI pentru activarea Corpului Cristalin si a Tiparului Constiintei Cristice (situata in 12D).
 
Cand partile spirituale ale corpului nostru sunt deconectate, le sunt permise fortelor intunecate sa se foloseasca de persoana implicata.
 
Atunci cand nu suntem constienti de Sine si nu folosim “muschiul” discernamantului, devenim o unealta.
 
De aceea construirea intentiei, consimtamantului si autoritatii divine are o importanta cruciala in evolutia noastra. Acest lucru ajuta constructia unui corp spiritual pentru conectarea la taramuri de constiinta inalta.
 
Ce inseamna FRAGMENTAREA SUFLETULUI?
 
Corpul spiritual al Monadei este constient de continutul Sufletului numai atunci cand este conectat la Suflet. La fel precum atunci cand corpul fizic este deconectat de Suflet, nu simte sufletul si nu si-l aminteste.
 
Aceasta inconstienta are impactul fragmentarii sufletului, in toate lumile.
 
In lumea fizica persoana poate sa prezinte afisarile unei constiinte scindate: nebunie, obsesie, schizofrenie, episod psihotic, dubla personalitate, etc. In planul astral se manifesta prin vise haotice, cosmaruri, delir astral si prin tot soiul de imagini holografice fragmentate intersectate fara coerenta.
 
Prin conectarea Corpului Spiritual al Monadei la Samanta Divina, aceasta se deschide straturilor armonice mai inalte si putem absorbi mai multi Curenti de Forta Vitala si ne armonizam biocampul.
 
Aceasta intelegere iti ofera darul incomensurabil de a-ti muta atentia la cultivarea Luminii si a Iubirii in beneficiul intregii Creatii.
 
Cunoscandu-te pe TINE mai bine inseamna sa iti cunosti darurile si talentele unice cu care ai venit in aceasta viata.
 
Cu multa iubire,
Catalin Tomescu
 
Ascended Society Consulting
Recent Posts
Showing 3 comments
pingbacks / trackbacks
  • Title

    […]one of our guests lately suggested the following website[…]

  • Title

    […]very few internet websites that take place to be in depth below, from our point of view are undoubtedly effectively worth checking out[…]

  • Title

    […]very few sites that come about to become in depth below, from our point of view are undoubtedly effectively worth checking out[…]

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

Translate here
Director web Premium