Formele-Gand si INFLUENTA emotiilor negative asupra meridianelor energetice

 In BLOG CATEGORY
De curand am oferit o curatare energetica noua ce vizeaza Curatarea Emotiilor de pe Meridianele Energetice.
 
Iata ce se intampla in Anatomia ta Energetica si ce emotii negative sunt “cablate” organelor noastre?
 
Stomac: Anxietate, pesimism, ingrjorare, stres
Splina: A fi pe placul celorlalti, identitatea “martirului”, imposibilitatea de asimilare a cunostintelor si ideilor
Inima: tristete, gelozie, inselare
Intestinul Subtire: Confuzie, indecizie
Intestinul Gros: Dependenta de control, nu se poate preda lui Dumnezeu
Vezica urinara: Frica de lumea exterioara, sperietura, cinism, disperare
Rinichi: Singuratate, rusine, traumatisme emotionale, “Inghetare”
Vezica Biliara : Furie, judecata dura, criticism
Ficat: Vina, nu se place sau accepta pe Sine, rusine, furie pe sine, “suicidul” sinelui
Plamani: suparare, suferinta, tanjire dupa ceva, detasarea de altii, dezamagire masiva
Circulator : frustrare sexuala, deconectare fata de sine, isi ia prea multe angajamente
Triplu Cald : “Loveste/Zbori/Ingheata”, frici primale, coplesire
 
Influenta acestor emotii se manifesta de cele mai multe ori pe pilot automat. Ele sunt in rezonanta cu omul deoarece acestea exista in campurile subtile, ca un tipar vibrational, lipsit de fractalitate insa incarcat cu energie emotionala toxica.
 
Aceasta toxicitate eterica participa la “furtul” Fortei Vitale Primale si precum un parazit se hraneste infestand gazda cu ganduri si atitudini proprii. De aceea, cand exista asa ceva in campul nostru avem senzatia ca nu suntem noi, nu ne simtim integri si deci provoaca ulterior frustrare, oboseala, avem ganduri dubioase si facem alegeri care nu sunt favorabile cresterii spirituale.
 
Intrucat sunt forme de energie, trebuiesc tratate cu ENERGIE.
 
Avem de-a face cu o multitudine de tipare radiante eterice, majoritatea din ele fiind adanc inradacinate in subconstientul nostru. Desoeri acestea se “vad” in campul auric si se simt chiar si de la distanta.
 
De obicei, aceste tipare radiante constrang fluxurile de energie care sunt directionate catre comunicare, parteneriate, sanatatea fizica, prin arta, abilitati, manifestari intentionale etc. De ex. un om care nu se mai simte in echilibru cu el insusi si nu mai poate sa reintre in STAREA DE FLUX are in campul sau astfel de “constructii” 24 de ore din 24. Fluxurile de energie blocate pot limita o persoana sa isi manifeste vointa!
 
Pe parcurs, tiparele radiante eterice tind sa se REPRODUCA cu fiecare oportunitate care li se ofera (negativitatea induce mai multa negativitate) si devin mai DENSE cu timpul si mai grele, de multe ori imposibil de suportat.
 
Acest mecanism de multe inexplicabil prin educatia conventionala poate inchide parteneriate valoroase, relatii intime, poate crea separare, haos intern si aduce suferinta, ca sa numim cateva.
 
Gandeste-te la multitudinea de ganduri pe care mintea le reproduce. Din aceste “unde mentale”, unele ganduri sunt insotite de o emotie puternica DOMINANTA ce patrund adanc in corpul mental chiar si al altora, in functie de puterea si claritatea cu care a fost emis gandul trecut.
 
Formele gand sunt intotdeauna sunt atasate energetic unor intamplari care au produs fragmentarea sufletului in bucati: o sperietura, o situatie traumatica, o pierdere, un eveniment dramatic care a produs suferinta, suparare sau frica sunt des intalnite.
 
Un om care se surprinde des gandindu-se la subiecte de natura densa (stagnare, limitare, lipsa, frica, etc.) va radia dinspre el vibratii ce capata forme geometrie specifice si intotdeauna va reflecta realitatea careia i s-a oferit energie potrivit legii Rezonantei.
 
Daca gandul sau trairea omului este despre sine insusi, ca majoritatea gandurilor noastre, forma-gand se va invarti in jurul creatorului si va fi gata oricand sa reactioneze fata de el oricand este intr-un moment pasiv.
 
Daca avem ganduri lipsite de puritate fata de noi insine, ca si cum nu ne iubim destul, nu suntem mandri de noi, nu ne simtim congruenti cu noi insine, etc., am putea uita de ele pentru o vreme in timp ce suntem ocupati la locul de munca sau alte rutini personale.
 
Desi formele-gand vor fi pretutindeni in jurul omului ca un nor DENS, pur si simplu omul va putea sa se lipseasca temporar de influenta lor astral-mentala. Cat timp atentia este directionata la de ex. la servici nu va fi receptiv la unele influente. Dar atunci cand se odihneste iar atentia ii poate deveni mai lejera, va incepe sa resimta vibratiile propriilor sai norisori de impuritate.
 
Constienta fata de propriile simturi si cunoastere poate sa ne faca sa percepem un eventual “atac”, o influenta rea a “Diavolului”, sa facem responsabili pe x si y pentru starea noastra, etc. De fapt, aceasta “victimizare” este lipsita de “proteine”, de vreme ce este nimic mai mult decat o aparenta a propriilor noastre EMISII ETERICE, un fel de unde emotionale si radiatii ce origineaza din propriul ADN holografic.
 
Asemenea impulsuri confera “viata” creaturii din norisorul dens si ii confera forta cu care “INSUFLETIM” creatura. Asta demonstreaza nu doar ca nu exista victimizare dar ca este tot o creatie mentala a noastra.
 
De vreme ce TOATE experientele intruparilor fizice sunt conectate la acelasi tipar ADN si in acelasi timp, liniile temporale dominante ale experientelor negative vor primi vindecare si in cele din urma prezentul va fi unul mai luminos, mai degajat si mai lin. Se vor vindeca sursa intamplarilor ce au fragmentat sufletul din timpul multitplelor intrupari fizice.
 
Formele-Gand si Emotiile negative de pe toata anatomia energetica a persoanei si din subconstient se elibereaza folosind de Protocolul special de Curatare, eliberarea lor fiind urmata si de reconectarea campului persoanei la Lumina Lichida Aurie.
 
Una din cele mai uimitoare experiente pe care le-am avut ca indrumator al experientelor de curatare este sa remarc cum fiecare persoana devine neutra fata de “incarcatura” resimtita emotional, un fenomen repetabil de sute de ori.
 
Curatarea are loc aproape instant si urmeaza a fi integrata cu restul fragmentelor de suflet in perioada imediat urmatoare. Astfel, persoana isi creste Frecventa si incepe sa atraga noi ganduri, locuri, lucruri, persoane si oportunitati de natura vibrationala mai inalta.
 
Intrucat procesul de curatare se desfasoara in trepte, atat eteric cat si faptic programul va avea loc:
 
– Joi 8 noiembrie: Stomac, Splina si Inima
– Marti 13 noiembrie: intestinul gros si subtire, vezica urinara
– Joi 15 noiembrie: Rinichi, Ficat, Vezi Biliara
– Marti 20 noiembrie: Plamani, Circulator si Triplu Cald.
 
Intalnirile noastre au loc la ora 8 seara. Poate fi mai mult decat suficient 1.5-2 orede lucru dar este important intai sa aducem tiparele in fata pentru curatare ca astfel sa putem contribui la un grad si mai mare de vindecare. O conexiune stabila la internet se poate realiza si cu accesul la platforma video de pe telefonul mobil. In acest caz, se vor folosi castile. Asigurati-va ca aveti suficienta apa la indemana si ragaz din partea indatoririlor zilnice. Acesta este momentul sa deveniti divin-egoisti!
 
Investitia pentru 4 sedinte de curatare este in mod normal 587 ron x 4 – 2348 ron. Acesta este tariful meu standard pentru lucrul 1 la 1 cu persoane. Dar vreau sa iti ofer ocazia sa beneficiezi si tu de rezultatele curatarilor, asa ca ofer o reducere a investitiei cu 50% din pretul total, devenind acum 1170 ron. In plus poti sa iti asiguri locul in aceasta experienta prin 2 rate de 650 ron.
 
Beneficii principale:
– Iti rezolvi emotiile negative permanent si incepi o noua etapa in viata ta
– Inveti si capeti experienta despre cum sa dai curs gandurilor imputernicitoare inca de la prima intalnire
– Primesti inregistrarile pe care le vei putea revedea din nou si din nou. Astfel, vei putea sa iti cresti frecventa tot mai multsi sa primesti energie vindecatoare in exact acelasi moment din inregistrare pentru tine. Este foarte valoros sa ai acest suport si dupa intalniri.
– Voi include curatari substantiale pe care nu le-am mai oferit si meditatii profunde care vor re-cabla traseele neuronale si te vor asista maret sa accesezi STAREA DE FLUX (sincronicitati, creativitate, abundenta, etc.)
– Iti cresti frecventa tot mai mult si INEVITABIL atragi noi oportunitati, lucruri, persoane, etc.
 
De ce ofer aceasta?
 
Acesta este mai mult decat un curs, este o cale de evolutie care te asista in experienta pe care o ai in accest moment. Acolo unde percepi un perete imaginar, se va deschide o usa de acces prin care poti la propriu sa pasesti. Dincolo de imaginar, acest sistem mi-a devenit o biblie in ultimii 10 ani si “piatra de temelie” prin care m-am scos din ani de suferinta si ignoranta. Astfel, am putut sa renunt sistematic la mastile umbrite, juraminte si pacturi vechi, sisteme de credinta si limitari personale. Astfel, am reusit sa imi cultiv organic experiente frumoase, sa maresc constientizarea armoniei si sa inchei “afacerile” cu parti din trecutul meu. Mai multe despre acestea gasiti pe pagina mea www.activareADN.ro
 
Daca te intereseaza aceste rezultate, te rog sa imi scrii un mesaj privat ca sa discutam detaliile. Este posibil ca intrebarile si raspunsurile sa fie folosite drept suport si altor persoane dornice de aceasta cunoastere pe o pagina dedicata pe websiteul meu www.activareADN.ro
Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium