O poveste despre Uneltele de Lumina si Gasirea Frecventei Personale

 In BLOG CATEGORY, Uneltele de Lumina
Acum 2 ani voiam neaparat sa duc activarea ADN cu un pas mai in fata dar si sa imi eliberez si mai mult timpul ca sa fac ceea ce imi place mai mult.
 
Investisem in cursuri cu milionari ca sa aflu cum sa vinzi cu succes produse fizice pe Amazon in SUA insa ceva nu se simtea in regula…
 
Totul auriu si stralucitor dupa 1 an dar ceva nu ma implinea.
 
Ma urmarea constant gandul ca o sa lansez un produs si ca nu voi fi munci cu acelasi drag. Sau ca va fi un produs care va ajuta oamenii dar nu se va vinde asa cum vreau eu …
 
Intr-un final, DATORITA unei constientizari fortate, am fost nevoit sa ma vad cu tot ce mi-am dorit si SINGUR.
 
Nu a fost prea placut, ca si cum agoniseala e doar o experienta dar nu si o etapa.
 
O intensa dorinta de conectare si mai puternica a aparut. Ca si cum totul conteaza despre comunitate si calitatea acesteia.

 
Intr-un moment, totul in frecventa mea s-a schimbat.
 
La scurt timp am luat legatura cu sotia inventatorului Uneltelor de Lumina.
 
Fiind obisnuit de mic cu dirijarea energiilor subtile am putut “citi” conversatia cu ea mai coerent decat orice altceva am vrut sa fac.
 
Cand am luat decizia sa incep sa arat oamenilor ceva “total nou”, spectrul de “neobisnuit” deja capatase mai multe nuante. Dar merita.
 
Primul meu armonizator personal fusese o copie. O copie pe care am dat multi bani si posibil periculoasa care, dupa 1 zi de la acea conversatie, s-a rupt. Acum pot sa cred “povestile incredibile” din cartile inventatorului cu Unelte care s-au rupt in timpul curatarilor… Pot sa rezonez cu asta. 🙂
 
Am ales sa realizez un proiect care sa ajute oamenii. Si sa dau cu aceasta ocazie un nou sens, poate mai luminos, constiintei abundentei.
 
Am realizat ca oamenii cheltuie banii pe o gramada de prostii iar cand vine momentul sa ii investeasca in servicii sau produse de care chiar au nevoie, ajung sa ceara compensatii, sa se planga si sa intre pe modulul analogic. (Nu am destul, etc.)
 
Asa ca am decis sa devin un pionier in Romania al Uneltelot de Lumina.
 
Am fost intrebat de multi oameni: Uneltele activeaza ADN-ul?
 
Absolut! Daca ne amintim definitia ADN-ului am gasi ca orice ne amplifica luminescenta interioara este o activare ADN, atunci chiar si o melodie preferata, un gand sau o stare poate deveni un AMPLIFICATOR DE LUMINA.
 
In cazul Uneltelor, acestea merg DINCOLO pana la armonizare si purificare ambientala.
 
Pot sa spun de aceasta data ca CELE MAI BUNE decizii pe care le-am luat vreodata nu sunt neaparat cele mai logice.
 
Cred ca m-am obisnuit cu asta.
 
Primind cele mai bune feedbackuri, pe care banii nu le pot cumpara, sunt increzator ca si aceasta decizie a fost una din cele mai bune pe care le-am luat in viata mea.
 
Ma bucur ca am gresit suficient de mult ca sa stiu asta. 🙂
 
La festivalul Body Mind Spirit am vazut sute de oameni pe care nu ii cunosteam si care au apreciat Uneltele de Lumina fara sa cunoasca absolut nimic despre acestea.
 
Am vazut zeci de oameni care “si-au facut cruce” si care au zambit larg uimiti dupa ce au trait pe pielea lor extractia durerii.
 
Se pare ca multumirea mea vine din astfel de experiente care ma implinesc. In realitate nu am cunoscut un sentiment mai puternic si placut decat acesta.
 
Daca citesti aceste randuri si ar fi sa inveti ceva, te las cu aceasta:
 
Citeste energia. O sa iti “spuna” exact ce este si unde esti tu acum, chiar daca este o senzatie vaga sau o traire pe care o ai. S-ar putea sa nu aibe sens dar nu te da batut(a). Atunci cand iti vei fi gasit frecventa, vei stii!

Click pentru mai multe detalii despre Uneltele de Lumina in magazinul online Sacred Papa Shop

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium