Imaginile MENTALE

 In BLOG CATEGORY

Regnul animal este aici sa ne invete prin iubire neconditionata cum sa ne purtam cu noi insine.

 

Nici un animal nu poate fi dresat daca TU nu esti dresat.

Probabil ai auzit de “animal whisperers” sau cei care COMUNICA cu animalele.

De ceva timp s-a prins de mine aceasta informatie cum ca animalele comunica cu oamenii prin imagini mentale.

Te-ai intrebat vreodata de ce unii oameni atrag afectiunea animalelor ca un magnet iar de altii pur si simplu animalele nu se apropie?

Tiparul de ganduri emise de om are o FRECVENTA specifica.

Daca energizezi emotional ganduri haotice care includ frici, dubii, limitari si critici… nu doar ca animalele te vor ocoli dar si o retea intreaga de oameni si oportunitati.

Acestea sunt simptome ale bagajului energetic pe care il cari cu tine indiferent de relatiile curente, experienta eveninentelor, expertiza de “cunoscator” sau planeta pe care te afli.

De exemplu, daca citesti asta si ai avut stari neplacute in ultimele 3 zile precum emotii “negative”, nervi, furie, lipsa de energie, tristete sau indiferent de cat de mult ai incercat sa faci lucrurile sa mearga, acestea sunt semne CLARE ca exista blocaje asociate in ADN.

In aceasta situatie, cu siguranta imaginile tale mentale nu sunt “pozitive”, ba chiar inconstient te poti imagina in cele mai proaste scenarii.

Cand o persoana nu este complet increzatoare in propriile forte atunci se va VEDEA in ochiul mintii cum ca nu reuseste ce si-a propus, ca altii o victimizeaza, ca nu este destul de buna, ca trebuie sa primeasca ca sa ofere sau ca nu merita.

Acestea sunt rezultatele atasamentelor aurice din a 3a chakra, centrul emotional din abdomen.

Ca de obicei, sunt 2 posibilitati:

Calea LENTA: meditezi in pestera 30 de ani si astepti monentul oportun sa se activeze ceva in tine ca sa faci alegeri mai aliniate (daca esti in starea optima)

Calea RAPIDA: cureti bagajul inainte ca aceste blocaje sa fie trezite si atingi stari mai inalte de constiinta in timp ce ii ridici pe ceilalti din jurul tau.

Oriunde esti acum, te las cu o invitatie:

Alege sa creezi imagini mentale mai bune despre tine si o sa vezi cum nu doar privirea, postura umerilor si mersul tau isi vor schimba pozitia dar si tu iti vei transforma atitudinea fata de Univers.

Calitatea vietii tale este DIRECT legata de imaginile tale mentale.

imaginile mentale

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Translate here
Director web Premium