Indigoii, Sufletele Indigo – Oile Negre

Indigoii sunt ca oile negre. Infiltreaza unul intr-o clasa, intr-un sistem sau intr-o organizatie si o sa iti dai seama curand ca vechile paradigme sunt pe cale sa treaca la urmatorul nivel.

Considerati radicali, fie ca ii placi, fie ca ii urasti, te vor demasca cu vrute si nevrute.

Indigoii sunt extrem de senzitivi la subtilitati precum tonul vocii, miros, ce si unde simt in prezenta altor persoane, sunt deosebit de intuitivi si pot fi foarte buni vindecatori de suflete… datorita starii lor de prezenta te vor readuce cu picioarele pe Pamant rapid.

Se descurca foarte bine in comunicarea non-verbala si de obicei au un simt ascutit pentru limbile strainile. Inteleg printre randuri, traduc starile foarte bine, pot sa fie obiectivi si sa fie intelepti inca de mici in gandire.

Nu rezoneaza cu dramele egregorului dar sunt deosebit de empatici si in felul lor predau o lectie inalta a iubirii.

De asemenea, indigoii inteleg si redau informatia spirituala foarte bine, desi nu o vor face evident.

Ca sa putem actiona pe o astfel de informatie, avem nevoie sa ne folosim de o serie de receptori deschisi in ADN-ul numiti ‘aparthi’.

Activarea receptorilor ‘aparthi’ se poate intampla spontan peste timp.

Majoritatea oamenilor pot sa isi dea seama daca o persoana este receptiva in ale “holisticii”, filozofiei si practicilor de viata-buna.

Daca o persoana este receptiva si intelege ca este mai mult decat corpul sau intrucat poate sa isi activeze constiinta in asa masura incat sa devina fara limite… atunci are receptorii activati.

Acesti receptori traduc descarcarea energetica de informatie si sensul “divinizarii” in viata pamanteana in sentimentul de ceva concret ce este vital de a fi insusit in viata fizica.

Lipsa activarii acestor receptori ar traduce informatia de aceasta natura in… chineza.

Indigoii sunt aici ca sa incorporeze lumina in reteaua energetica a planetei prin ADN-ul lor.

De aceea pot sa incorporeze mai multa bioenergie in ADN-ul lor pentru a ilumina in jurul lor.

Indigo, curcubeu sau cristal… sunt doar tipare diferite de ADN, 24 sau 48 de spirale, adica de 2x sau de 4x mai mult decat Omul Angelic cu 12 spirale.

Indiferent de “titlu” constiinta se deschide incepand cu curatarea identitatilor din primele 3 chakre.

Fix in aceasta perioada, sfarsitul inchiderii portilor stelare, este o parte culminanta energetica. Depinde de fiecare dintre noi cata lumina putem absorbi in campul nostru morfogenetic (tiparul vietii) si cat de mult putem transmuta vibratiile joase din capsula noastra fizica.

Este o perioada decisiva in care multe suflete de oricare tipar ADN au decis sa paraseasca planeta in cativa ani, altii se pregatesc temeinic iar ceilalti inca nu sunt decisi in care “film” vor sa intre.

Totusi, indigoii nu vor putea deveni adevarati piloni de lumina ai planetei daca nu vor stii cum sa se conecteze la Sinele lor inalt si sa isi insuseasca darurile si talentele innascute ale sufletului lor.

Intrucat cei mai multi cauta sa isi modifice starea de constiinta vor recurge la modificarea starilor de constiinta prin substante cu acelasi rol sau prin meditatie si constienta…

Ambele foarte puternice dar foarte diferite in prescriptie.

Deci, conectarea la Sinele Inalt centreaza indigoii si nu numai. Misiunea activarii ADN este de a readuce Constiinta Cristica pe retelista planetei prin activarea pilonilor de lumina la o frecventa superioara in numar de.. 144.000 de insi.

Acest numar este “biblic” si intuitia imi spune ca s-a ajuns deja aici insa… alegerile pe care le facem sunt CELE care, zi de zi, construiesc incet si sigur fundatia stabila a evolutiei generatiei curente si viitoare.

Daca iti doresti sa fi mai centrat, sa atragi ca un magnet mai multa abundenta, sa capeti un nivel superior de incredere in intuitia ta si sa te aliniezi cu misiunea sufletului tau aici… atunci ai nevoie sa lucrezi cu tine la nivel de ADN.

Gaseste-ti frecventa si eu o sa te ajut sa o amplifici.

Catalin Tomescu
Ascended Society Consulting

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Translate here
Director web Premium