Inelele de Lumina genereaza campuri de Lumina – Ce sunt?

[vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”9233″ img_size=”large”][vc_single_image image=”9234″ img_size=”large”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1542024568399{margin-bottom: 0px !important;}”]

      Inelele de Lumina genereaza Lumina

Inelul de Lumina este rezultatul descoperirilor unei echipe de extrasenzori. Proprietatile Inelului sunt remarcabile pentru producerea unui camp luminos “pozitiv” in ambele parti din centrul sau. Despre acesta se cunoaste ca este un camp tensor descris ca fiind suprafata superficiala, fenomen regasit in viata de zi cu zi: formarea baloanelor de apa cu sapun, formarea picaturilor etc. Campul Luminos al Inelului este capabil de efecte cuantice datorita abilitatii de a genera fotoni de lumina din acest camp, vizibil uneori.

Efectele cuantice benefice asupra apei : “luminescenta” apei tratate se mareste, gustul apei se schimba datorita efectelor sub care a fost supusa. Sub verificarea si observarea de catre extrasenzori campul luminos ofera vitalitate apei, care imbunatateste forta vitala atunci cand este consumata sau folosita pentru plante sau animale.

Toate Inelele de Lumina sunt superconductoare. Cercetarile au aratat ca lumina pe care o genereaza extinde raza orbitala a fiecarui electron din calea sa. Efectul cuprinde orice din acest camp pentru a sustine mai multa energie si mai multa lumina. Impactul acestor frecvente luminoase inalte are rolul de a transmuta tot ce sta in calea lor si nu face parte din lumina. Gandindu-ne la acest lucru, devine usor sa intelegem de ce inelele pot avea asemenea proprietati pozitive si tamaduitoare.

Am aflat ca Inelele lucreaza multidimensional. Se pare ca Inelele construite pe baza cubitului sacru actioneaza cel mai bine la nivel fizic, cubitul pierdut pe nivel emotional si cubitul de putere pe mental si spiritual.

Dimensiuni diferite pentru utilizari nelimitate

Inelul de Lumina are dimensiuni cuprinse intre ½ cubit si 3½ cubiti. Despre cubiti se cunoaste ca sunt unitati de masura folosite de catre antici si ca inglobeaza diverse calitati ale energiei divine. Inelele de ½ si 1 cubit sunt usor de utilizat, pot fi purtate pe mana, pe cap, in buzunar sau transportate cu usurinta in geanta. Inelele mai mari de 3½ pot fi utilizate pentru a acoperi un spatiu mai mare cu raza lor (de exemplu la cosul cu fructe si legume) sau a medita inauntrul lor. Inelele de 3 ½ cubiti ajuta la desprinderea energiilor negative si realinierea corpurilor subtile (astral si etheric).

Inelele de Lumina s-au dovedit extrem de benefice atunci cand sunt purtate. Ele “cer” sa fie purtate tot timpul fara efecte nedorite, supraincarcare, etc.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_blog cat=”696″][/vc_column][/vc_row]
Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium