Invitatie la Desteptare: Autosabotajul

 In BLOG CATEGORY

Autosabotarea: Invitatie la Desteptare

 

Datele oficiale ale autosabotarii personale printr-o pandemie mascata.

+50 de milioane de oameni sunt inregistrati ca decedati in fiecare an pe Pamant, dintre care…

21 de milioane de oameni sunt ucisi de alcool, tigari si junk-food pe planeta…

In FIECARE an.

Sunt cifrele unor industrii de miliarde de dolari.

Totusi OAMENII se autosaboteaza si fac alegeri ERONATE cand vine vorba de sanatatea lor.

Partea stranie? In 2020 nu a crescut rata mortalitatii.

Multi oamenii se simt blocati pentru ca daca au stat mai mult de 2 luni terorizati cu aceleasi mesaje de frica, circuitele lor neuronale sunt alterate pentru protectie fata de pericol imaginat…

Facandu-i sa fie usor de manipulat, controlat, guvernat, furat si mintit.

Traim in epoca in care barbatii sunt feminizati iar energia feminina nu se mai increde in barbati si trebuie sa supravietuiasca in aceasta ecuatie.

Unii oameni vin cu TEORIILE LOR despre purtatul MASTII si protejarea imunitatii altora.

Chiar si cu masurile disproportionate luate de guvern, acesti oameni cred ca guvernul si publicatiile platite de acesta le pasa de SANATATEA cetatenilor.

Daca cineva crede asta este complet inconstient/a.

ADEVARUL este ca singurul lucru pe care il PROTEJEAZA la cetateni este propria lor DESTEPTARE, trezirea in centrul fiintei lor.

Asadar, avem acces la junk-food la toate colturile plus cola, tigari, cofeina, alcool, deodorante si tampoane toxice, precum si otravurile legate vandute in farmacii… si vrei sa imi zici ca guvernul ne vrea noua binele… cu forta?

Nu stiu de tine, dar eu sunt foarte atent cand cineva care minte de ingheata apele, dintr-o data imi vrea binele.

Nici un ministru al sanatatii nu a interzis otravurile vandute legal si totusi, are cetateanul incredere ca guvernul il protejeaza de chivoc-91.

Si totusi cetateanul obedient poarta MASCA oligatoriu ca sa fie super-erou?

N-are nici un sens …

Vrajeala folosita cu `supereroii` este geniala pentru ca le-a accesat o parte a personalitatii lor care se IDENTIFICA cu scenariul.

Schema asta e atat de buna incat functioneaza exact pe sufletologia maselor care sufera de NEIMPLINIRE CRONICA si au uitat sa traiasca o viata normala de om.

Stau lipiti de NETFLIX, scenarii HOLLYWOOD si asculta muzica cu mesaje subliminale si isi dozeaza otravuri de comfort ore in sir…

Nu e de mirare ca multi traiesc de la un salariu la altul si toti au in comun educatia indusa de PROGRAMAREA TV SI PRESA. Aceasta este programarea predictiva.

Altceva mai este in comun la acest tip de oameni: sunt deconectati de orice sursa de informare onesta si cu principii. Pur si simplu, nu poti sa dai indicatii cuiva sa poate masca si tu esti frecvent balonat, ai ceata pe creier, infectii sistematice in organism, rupi norma pe cafea de dimineata ca sa poti “functiona”, bei alcool si consumi din magazinele marilor corporatii… atunci nu tine NIMANUI prelegeri despre purtatul mastii!

Culmea, daca iei medicatie in acest moment, esti obez sau ai alte comorbiditati, ai adictie la zahar si faina alba, sau iti speli dantura cu apa cu clor si pasta cu fluor, nu ar trebui sa tii prelegeri despre imunitate… nimanui.

De ce guvernul nu vorbeste despre imunitate prin programate atent selectate? De ce te indeamna sa iti torni fratii? De ce ti s-a permis sa cumperi alimente vandute de corporatii straine in timp ce producatorii romani primesc subventii ca sa grabeasca cu otravuri productia de fructe si legume inainte de termen, doar ca sa supravietuiasca? Ce fel de pandemie are rata de mortalitate MAI MICA de 0.054%? Adica traiesc bine mersi fara nici un simptom peste 95% `infectati`?

Daca vrei sa te protejezi, daca vrei sa tii distanta, tine cont ca biologic corpul semnaleaza dezechilibru in organismul nostru, pentru ca noi oamenii nu suntem facuti sa fim singuri. Fara imbratisare, fara afectiune, fara intelegere suntem firi umane disfunctionale.

La nastere ni se dezvolta un atasament de a fi langa ceilalti.

Cand suntem rataciti, fragmentati sau ne simtim pierduti ne pierdem vitalitatea si atunci ne pierdem IMUNITATEA.

Nu imi este frica ca mi-ai putea infecta familia pentru ca imunitatea noastra nu depinde de sanatatea ta iar sanatatea noastra am face bine sa nu depinda de personalul “autorizat” sa vanda otravuri farmaceutice.

Singura ta scapare este sa te de-hipnotizezi, sa iti refaci circuitele neuronale care s-au solidificat in relatia iubire-ura cu tine si sa te distantezi cel putin mental de informatiile ce ti-au cauzat programe negative.

Stai si refleteaza, invata cum ai ajuns aici si uita-te sincer la adictiile tale. Vezi cu ce emotii sunt asociate atasamentele tale. Noteaza-le, vindeca-te si fa in asa fel sa iesi din ciclul toxic.

———- – – – –

Sambata dimineata ofer primul training in care predau despre cum sa depasim AUTO-SABOTAREA si sa ne distantam permanent de conditionarea veche fata de obiceiuri, atasamente si influente negative succesului lor si sa intram in FLUX. Acest training de deconditionare este pentru oamenii de toate varstele in care voi aborda tendintele de auto-sabotaj de mare prioritate pe care cei mai multi le au. Te voi invata cum sa iti maresti imunitatea, sa te imputernicesti si sa actionezi cu o energie superioara. La sfarsitul acestui training vei simti ca ceva s-a schimbat in tine si vei avea o amplificare in constienta ta. Aceasta experienta am impartasit-o foarte mult in lucrul privat cu oamenii si simt ca a sosit timpul sa impartasesc acestea cu oricine are urechi sa auda si ochi sa vada. Este timpul sa ne luam puterea inapoi si sa devenim STALPII DE LUMINA de care are nevoie comunitatea noastra. Ca de obicei ne intalnim pe grupul privat @BEA – Bioregenerare Energetica Avansata

 

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium