Karma – Curatarea Imprinturilor Karmice

 In BLOG CATEGORY

Cum ar fi sa ELIBEREZI la nivel cuantic karma de peste 1000 de ani in doar o ora?

Te-ai intrebat vreodata care este ACEASTA parte din tine care face lucrurile pe dos?

DESCOPERA cum creezi si te afecteaza imprinturile karmice, in special DE CE trebuie sa le cureti!

Sa spunem ca ai :

+un scop pentru dieta, stii exact ce ai de facut si faci opusul;

+o relatie, spui lucruri aparent venite de nicaieri si strici tot;

+un proiect nou, iar cand ai momentum gasesti o scuza sa amani;

+statusul de antreprenor, dar esti mangaietor cu cei din spatiul de lucru;

+castigat o suma imensa de bani si dupa ce o cheltui ajungi mai rau decat erai inainte;

+o legatura cu o persoana de care esti legat energetic, fie o relatie amoroasa sau un partener vechi de afaceri, intr-un fel sau altul se ajunge la co-dependenta si vampirism energetic.

 

Faptul ca in ORICE zona a vietii tale intampini obstacole, este indicata prezenta blocajelor energetice pentru care sesiunile de curatare cuantica a imprinturilor karmice sunt o NECESITATE pentru oricine care este nascut pe planeta asta.

 

Pentru ca eu unul, nu stiu pe NIMENI care sa se fi nascut din parinti care sunt curatati, nu le-au mostenit imprinturile prin epigenetica si nu au facut alte imprinturi karmice in aceasta viata, cel putin pana au evoluat in constiinta.

 

Acum…
Exista programe care ruleaza in fundalul sistemului tau de operare care iti ghideaza intreaga experienta.

Exact ca si cum ai avea virusi sau malware in sistemul tau de operare windows si de fiecare data cand vrei sa faci o operatiune iti apare o reclama ieftina, se inchide un document, se muta fisierele, se rescriu diferite cuvinte, wallpaperul isi schimba culoarea iar tu sfarsesti ingreunat, uitand ceea ce ai vrut sa faci initial.

 

Citeste in continuare…

 

 

 

Ce influenta are karma asupra intregii experiente?

Karma este generata si prin decizii, atitudini, juraminte facute, atitudini si emotii nerezolvate si personaje jucate. Aceste informatii sunt stocate constient si inconstient de tine si magnetizeaza intreaga experienta a realitatii dupa aceste date.

Existenta si crearea acestor tipare sucite de energii in ADN care afecteaza perceptia si interpretarea realitatii, limiteaza potentialul tau de a incorpora energie de la Sursa si ceea ce manifesti in viata ta este intr-o bucla karmica.

Sa zicem ca ai atins un plafon de venituri, esti blocat intr-un serviciu platit cu salariu, atragi acelasi tip de relatii amoroase si de afaceri, sanatatea este stagnanta. Acestea formeaza o bucla karmica care iti limiteaza potentialul de expansiune si de a incorpora si mai multa lumina in campul tau.

 

 

Cum este creata karma sau imprinturile karmice?

Karma este creata prin alegeri facute prin liberul arbitru NE-ALINIATE cu Sinele Inalt. Cand faci asta iti fracturezi energia sufletului si creezi imprinturi karmice.

Imprinturile karmice comune sunt de altfel mostenite prin ADN din trecutul tau individual, de la parintii, de la stramosi si sub forma imprinturilor karmice colective.

Aici, corelam termenul de EPIGENETICA care explica transmiterea codului genetic pentru organismele complexe. Zona de cercetare a epigeneticii creste simtitor si odata cu aceasta si intelegerea stilului si a mediului de viata care il are asupra genomului influenteaza individul. Dintr-o perspectiva mai inalta consideram ca ADN-ul mosteneste imprinturi karmice.

 

Ce efecte are karma?

Karma este pentru majoritatea oamenilor motivul pentru care se afla aici. De vreme ce timpul este SIMULTAN, toate treburile nerezolvate din trecut se afla aici si acum, iar vietile sunt conectate la acelasi sablon ADN.

In structura multidimensionala, imprinturile karmice ne impiedica in integrarea nivelurilor mai inalte ale constiintei noastre de a ne identifica ca fiind Unul.

Imprinturile karmice genereaza discordanta propriei armonii divine si creeaza acest Sine Umbrit (sau Corp al suferintei despre care vorbeste Eckhart Tolle). In cele din urma ajungem sa jucam diferite roluri sau personaje care NU sunt organice.

 

Daca nu ai lucrat pe tine ai acest corp de suferinta si proiectand gandurile, atitudinile, credintele, si toata energia noastra, ATRAGI frecventele SIMILARE sau EXACTE. De exemplu in relatii daca ai situatii nerezolvate de la ultima relatie manifesti partenerul cu un corp de suferinta similar. Manifesti tot ce crezi in subconstient ca meriti, dar nu mai mult.

Traim intr-un Univers programat cu liber arbitru. Acest Univers este auto-corector prin fizica cauzei si a efectului, asa ca in momentul in care mergi impotriva vointei Sursei prin liberul arbitru creezi un imprint karmic si in cele din urma Creatia se auto-corecteaza prin consecintele karmice.

Aceste consecinte karmice iti fractureaza energia sufletului, creeaza blocaje energetice, miasme in corp, poate duce la imbolnavire si genereaza degradare biologica.

 

 

Un lucru inedit este…

Vietile sau incarnarile simultane sunt conectate la acelasi sablon ADN iar atunci cand iei decizii nealiniate cu vointa Sursei, se vad efectele in toate celelalte vieti, deci si aici te afecteaza.

Cand curatam toate acestea schimbam liniile temporale si facem un salt cuantic in propria evolutie.

 

 

In ce consta sesiunea de curatare cuantica a imprinturilor karmice?

Intentia sesiunii noastre este de a opera conform vointei Sursei si sa incorporam frecventele iubirii neconditionate, legii lui Unu, alegerii liberului arbitru, fizicii cauza si efect.

In timpul sesiunii, ma conectez la semnatura ta energetica si la Sinele tau Inalt.

Sunt ghidat sa curat si sa transmut pe toate cele 15 dimensiuni ale anatomiei tale personajele puternic polarizate ale Sinelui Umbrit.

Programe din trecut, programe subconstiente precum victimizare, nevrednicie, nemerit, vina, invinuire, martirizare, rusine, imprinturi mostenite la nastere, constiinta saracacioasa, credinte de lipsa si limitare, legaturi si corzi karmice etc. toate acestea sunt formate din identati si atrag dupa sine frecventa proprie.

Oamenii functioneaza cu aceste programe si tind sa se proiecteze peste tot.

De exemplu vina mostenita de la parinti ne scade nivelul de evaluare a noastra si nivelul de incredere in sine.

In timpul sesiunii, tot acest bagaj nu este curatat doar din campul morfogenetic dar si legaturile neuronale sunt intrerupte.

Iti poti aminti in continuare trauma dar nu mai esti implicat emotional. Poti alege LIBER sa vezi experienta ca pe o pepita aurie, un izvor de intelepciune.

 

 

Eliberand si transmutand toate aceste imprinturi, te detensionezi si viata ta incepe sa infloreasca, capatand mai mult SENS si RECUNOASTERE, incorporand mai mult din frecventele Sinelui Inalt.

Curatand si reordonand aceste energii disruptive, sunt dedicat sa te asist in evolutia ta, tranformand toate aceste experiente intr-o baza solida a adevaratei evolutii aici si dincolo de acest taram.

 

 

Cu multa iubire si respect,

Catalin Tomescu

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium