LudoMania – Caz Vindecat prin Bioenergie – Cauze si Tratament pentru Boala Jocurilor de Noroc si Vicii

LudoMania – Caz Vindecat prin Bioenergie – Cauze si Tratament pentru Boala Jocurilor de Noroc si Vicii

BONUS: studiu de caz cu un pacient fost jucator din Constanta – tratament energetic pentru adictia “fara drog”

 

In acest articol este descrisa vizunea autorului asupra fenomenelor subtile ce stau la baza dependentelor si a conditiei umane precum si propuneri practice pentru a rezolva permanent cauza viciilor. In plus, este descrisa experienta de vindecare interioara a unui pacient care este acum fost dependent de pariuri sportive. Intentia acestui articol este de a educa si de a oferi sprijin oricarei persoane care se regaseste in cele propuse de autor.

 

LudoMania - Caz Vindecat prin Bioenergie - Cauze si Tratament pentru Boala Jocurilor de Noroc si Vicii catalin tomescu

In mintea unui ex-parior, confesiuni despre jocurile sportive, pacanele si alte tentatii scumpe si Constiinta viciilor

 

Ce este boala jocurilor de noroc, Ludopatia?

 

Ludopatia este caracterizata de adictia patologica a jocurilor de noroc. Se remarca prin alterarea progresiva a comportamentului individului care simte ca trebuie sa joace neaparat. Ludopatia nu este un pacat, nu este reprezentativ pentru oamenii “negativi”, debili mintal si nici pentru cei care au prea mult timp liber. “Jocurile patologice” sau ludopatia reprezinta o problema psihologica ce afecteaza zonele importante din viata (personala, familiara, cariera, sociala si economica).

Capacitatea de a se autocontrola este scazuta pentru persoana afectata de ludopatie si nu poate rezista impulsului de a juca. In acest caz pot fi prezente diverse simptome precum (iritabilitate si irascibilitate, toleranta scazuta, anxietate, insomnie, preocupare intensa, etc.).

Orientativ, conform Asociatiei Americane de Psihiatrie (1995) comportamentul unui jucator care se incadreaza in ludopatie va fi caracterizat prin aceste criterii:

  1. preocuparea pentru joc (ex: preopcuparea pentru a retrai experientele trecute de joc, planificarea unui nou joc si gandirea la forme de a face bani din jucat)
  2. necesitatea de a juca cu sume mai mari de bani pentru a obtine gradul de entuziasm dorit
  3. esec repetat de a controla, a intrerupe sau de a opri jocul
  4. neliniste si iritabilitate cand incercati sa intrerupeti jocul
  5. jocul este folosit strategic pentru a atenua sau a scapa de tulburari interioare precum sentimentul de lipsa de speranta, anxietate, vinovatie, depresie
  6. dupa pierderea banilor in joc, se “vaneaza” in urmatoarea zi recuperarea banilor pierduti
  7. membrii familiei, terapeutii sau alte persoane implicate sunt pacalite sa ascunda gradul de implicare in joc
  8. sunt comise fapte (ilegale) precum fals, frauda, furt sau abuz de incredere pemtru a finanta jocul in continuare
  9. relatiile interpersonale importante, munca, partenerul de viata si oportunitatile educationale sau profesionale sunt riscate sau pierdute din cauza jocului
  10. spera sa fie finantati de alti ca sa atenueze situatia financiara disperata cauzata

 

Detalii si programari pentru tratamentul Ludopatiei si terapie pentru dependenta jocurilor de noroc se face pe email la cata@activareadn.ro sau 0720138187

 

Pariurile Sportive in Romania

Pariurile sportive au inceput ca un hobby pentru pasionati amintind cu melancolie de perioada teletextului si a biletelor colorate cu echipele de fotbal. Desi nationala de fotbal nu s-a calificat la Cupa Mondiala din 1998, pariorii romani s-au indreptat si catre alte sporturi precum tenis si handbal feminin.

In Romania lui 2019, pariurile sportive sunt un adevarat fenomen iar agentiile stradale sunt nu mai putin de 13.494 in 2018, conform Insitutului National de Statistica. Inregistrand o crestere verticala in ultimii 5 ani casele de pariuri au toate sansele sa depaseasca in numar bisericile in numar de 18.000.

Ceea ce este intrigant este ca dincolo de hobby, exista fenomenul dependentei pariorului fata de imbogatire rapida, de multe ori fara scrupule, consimtamand sau asumare. Aparent, acest fenomen pare sa fie desprins din egregorul modern al romanilor. Oare ne reprezinta ca popor ideea ca visam doar bani si sa ne dorim sa ne imbogatim rapid?

In timp ce unii sociologi sustin asta, Vladimir Ionos sustine ca modelul din societatea romaneasca care merge la pariuri sunt si copii sub 18 ani si ceea ce copiaza acesti tineri sunt de fapt cei care copiaza modelul celor “cu bani”, deci care au reusit financiar si atat.

Cum un lucru duce la altul, societatea romaneasca este plina de oameni nefericiti care la exterior afiseaza strident dovezile succesului lor material: masina, haine, telefon, vacante, etc. Pentru ca puterea exemplului este cea de care tinem cont cel mai mult, cea mai mare ingrjiorarea ramane educatia tinerilor.

 

Dependenta de Pariuri si alte Vicii: Frecventa personala

Un maestru budist oferea un exemplu: “Daca vei lasa o haina langa un cos de gunoi aceasta va incepe sa prinda mirosul din el, insa daca vei lasa haina langa un betisor parfumat aceasta va mirosi frumos.”

In cazul persoanelor cu vicii, adulti si tineri, situatia este asemanatoare analogiei budiste. Exista un colectiv vicios in care se `invart` aceleasi idei, aceleasi personaje, aceleasi tipare, aceleasi tipuri de evenimente si denota ca in colectiv ramane aceeasi energie, in aceeasi frecventa.

Ne putem imagina ca suntem precum un radio care este acordat sa asculte un anumit post de radio de pe o frecventa specifica. La fel si in cazul vietii noastre umane, daca vom “asculta” acelasi post de radio inseamna ca vom avea aceeasi frecventa.

Colectivul se formeaza in jurul unor forme-gand colective, bazata pe forme-gand individuale ale persoane care au aceleasi valori similare, care cred in lucruri asemenatoare sau se identifica cu valorile grupului. Putem spune ca aceste valori au o anumita calitate subtila, energetica si informationala la care aspiram, deci au o anumita frecventa la care noi aspiram. Influenta subtila a viciilor intr-un grup este mai mult decat `subtila`. Este un egregor informational care contine aceste idei recirculate in interiorul aceluiasi spatiu. Cat timp suntem conectati la acest spatiu, influenta acestui spatiu persista.

Scopul nostru este sa ne schimbam frecventa, deci sa schimbam transmisia radio, egregorul informational cu care noi rezonam. Dar acest lucru pare extrem de dificil cand avem de-a face cu influente psihice mai puternice decat vointa umana. Dar ce se intampla cand scapam de influentele psihice intai?

 

Cand influentele psihice sunt mai puternice decat vointa

Influentele psihice nu sunt o treaba usoara. In psihicul unui om persista pentru ca atasamentele din aura sa sunt LIPITE de centrii sai energetici si din acest motiv exercita o influenta psihica mai puternica decat vointa individului. Sunt mereu fascinat pentru ca intalnesc frecvent aceasta experienta in lucrul cu oamenii. Odata ce persoana decide ca e timpul pentru transformare, imi da practic voie sa o curat de atasamente si foarte repede constata apoi ca se simte eliberata.

Influentele persista pentru ca sunt chestiuni energetice subtile dar SOLIDE, nu pentru ca individul viciat este lipsit de putere personala si nu poate sa decida lucid ca viciul sau (exemplu: pariul sportiv) ii face rau (desi realizeaza asta prin PREZENTA SA). Ba din contra, este in stare sa decida dar aceste forme-gand (ganduri negative) sunt conectate cu un episod din trecutul individului. De fiecare data cand incearca sa nu le mai hraneasca, forta e si mai puternica si atunci se revine la acelasi comportament.

Scopul este sa se curete aceste influente INAINTE ca ele sa provoace si mai mult haos, de aceea cu cat mai repede se curata cu atat mai repede individul se poate recupera. Curatarea se face in timpul unei sesiuni individuale.

 

Cum ne detasam de vicii?

Aceste influente denota relatia pe care o au cu sufletul individului. Si influentele nu dispar pur si simplu ci pot fi `vindecate` doar atunci cand se aduce o rezolutie la nivel de suflet. Influentele energetice produc schimbari biochimice sistemice in organism la nivel hormonal (si nu numai), unde persoana in cauza este dependenta de reactia de dopamina pe care i-o creeaza un castig cu risc mare, o reactie pozitiva in social media, o activitate periculoasa, etc.

Detasarea practic are loc doar atunci cand individul isi ia fragmentele de suflet inapoi. Aceste fragmente pot fi parti din sufletul sau care au fost prinse intr-un eveniment trecut. Doar atunci cand fragmentele se intorc inapoi, individul acum ex-viciat isi reintregeste intelepciunea pe care a pierdut-o si se poate, in sfarsit, detasa. Astfel, constanta ca nu mai este “legat” de reactia biochimia din corp si nu ii mai sunt “apasate butoanele”.

 

Dinamica influentelor intr-un colectiv

In mod tipic, cand unul introduce in colectivul sau o noua idee mai luminoasa, constienta colectiva il va `linisti` imediat pentru ca atasamentele din aura unei persoane se vor simti provocate, de teama ca nu vor avea influenta (ulterior nu se vor `hrani`) si deci vor influenta psihic o persoana sa nu isi doreasca altceva, sa nu actioneze impotriva lor si mai bine, sa nu se curete de acestea.

Prin curatarea atasamentelor relevante, individul viciat nu mai simte sa petreaca timp in companii dubioase pentru ca acum “vindecat” nu mai rezoneaza cu frecventa grupului. Frecventa sa este acum schimbata.

 

Daca eliminam blocajul energetic personal, individul se poate recupera dupa adictii

In locul in care am locuit in ultimele luni in Bucuresti este Piata 16 februarie, o piata cu de toate. Aici, ca si in multe alte locuri exista Sali de Jocuri deschise non-stop. Numai aici am numarat 2 Sali de BET (engleza: a paria) pe care le-am vazut  la fel de des ca “Mega Image”, reteaua de supermarketuri de la fiecare intersectie. Avand un birou in apropierea salilor din piata, deseori ma intersectam cu clientii BET. In trecerea mea, incercam sa nu ii citesc dar auzeam fel si fel de personaje care pierdeau bani PE CARE NU II AVEAU! Cum vine asta? Jucau din imprumuturi.

Credeam ca stiam toate formele de “jos” posibile pana am realizat ca jucatorii se confrunta cu o problema serioasa. Psihicul lor era contaminat de complexe ale unui trecut comun: identitati legate de nemerit si nevrednicie, mentalitate de victima, alcoolismul “predat” de unul din parinti in tinerete, ignoranta, stagnare pe drumul pe care il ai de facut in aceasta viata, anturaj de frecventa joasa, lipsa educatiei financiare, constiinta saraciei, imprinturi de lipsa si limitare si in special indoieli cu privire la abilitatea unuia de a contribui la proiecte marete.

Cum totul in viata este raportat la nivelul de frecventa pe care il au oamenii, obiectele, evenimente si chiar si o simpla dar profunda interactiune, cara o anumita semnatura. Aceasta semnatura, frecventa, poate sa faca diferenta intre excelent si mediocru. Probabil ca frecventa acestui obicei de a urmari profitul rapid pe o perioada scurta la schimb cu un grad ridicat de risca poate fi dezvaluita ca avand limite mult mai ridicate ale satisfacerii, ale nevoii de adrenalina care reflecta mecanismul de supravietuire inscris in centrul Amygdala al creierului, numit si “fight of flight response”. Neuronal ca sa gandesti inainte sa faci/zici ceva trebuie sa ai zona cortexului frontal (zona fruntii) activata. Cand activitatea aici este scazuta nu poti gandi inainte de a lua o decizie cand este insotita de adrenalina fara antrenament… sau activarea manuala.

Dintr-o perspectiva a psihologiei transpersonale si a medicinei energetice, cand influentele psihice sunt mai puternice decat vointa omului (nimic iesit din comun aici) sunt direct conectate cu influente eterice, subtile, intalnite in campul energetic al omului, aura.

 

 “In mintea unui EX-PARIOR”, impresiile unui fost parior in salile BET din Constanta

Asa cum sugereaza titlul “In mintea unui ex-parior” este o experienta de transformare interioara a lui M., fost parior sportiv, fost jucator de “pacanele” si fost fumator. M. a ales sa apeleze la ajutor specializat pentru vindecarea dependetelor sale.

M.(30) imi povestea calvarul prin care a trecut in ultimul an. Pierdea in jur de 2000 de euro in fiecare luna si juca constant dupa programul de la serviciu banii munciti din ziua aceea. Nu ii venea sa creada cum era de “orbit” de viata de jucator in Constanta.

LudoMania - Caz Vindecat prin Bioenergie - Cauze si Tratament pentru Boala Jocurilor de Noroc si Vicii

M. si-a pierdut toate castigurile avute in vara lui 2019 pe litoralul romanesc si acum a acceptat indemnul colegei lui L. sa incerce experienta de curatare cu autorul acestui articol.

In campul auric se gasesc majoritatea problemelor cu care omul se confrunta si nu poate inainta cu usurinta in viata. La nivelul fiecarui strat din aura ii corespunde un centru energetic sau chakra. Asadar primul lucru pe care l-am facut cu M. a fost sa ii facilitez o curatare a aurei care sa il deconecteze de la influenta dependetelor care il aveau asupra sa. Din prima saptamana mi-a spus ca a simtit ca s-a eliberat de aceasta “boala”.

 

atasamente energetice, blocaje energetice, curatarea aurei, blocaje din aura, blocajele din chakre, corzi energetice, scurgeri de energiwe, probleme cu energia, entitati negative, chakreCiteste mai multe despre formele daunatoare cel mai des intalnite ca atasament energetic aici:

5 Atasamente Aurice care Distorsioneaza Perceptia si Interpretarea Realitatii

 

Pentru prima data a putut sa circule detasat pe langa salile de pariuri sportive fara sa aibe impulsul puternic de a intra si paria si de care nu mai putea sa scape.

Dupa prima intlanire mi-a raportat ca nu mai simte ca are vicii – nu mai fumeaza si nu mai merge la pariuri.

“Nu mai simt sa fumez. Inainte fumam ca ma enervam acum nu mai fumez.” Avea chiar si un gest repetitiv “tic” sa tina ceva intre degete ca si o atitutine memorizata. “Mi-am revenit mai repede daca ma enervez. Sunt calm.” imi spunea.

Dupa curatare, avea noaptea foarte multe vise, intense cu tot felul de persoane ( cu care avea o conexiune) cunoscute si necunoscute. Si continua: “Sunt mult mai bine cu nervii, nu ma mai enervez ca inainte. Sunt mai implinit si mai fericit ca nu mai am ganduri negre. Mi-am schimbat relatia interna cu anturajul daunator. Dupa curatare nu am mai rezistat in grupul acela negativ, nu mai pot sa stau.”

Cara deasemenea multa vina, imprinturi parentale, pacturi si juraminte pe langa formele de atasament care il tineau neobosit la joc. Am continuat sa sedintele cu el pentru a-l ajuta sa se curete in profunzime chiar si de karma negativa.

 

“Salile de jocuri sportive, cazinourile si farmaciile se gasesc la toate intersectiile”

Fiind un tanar cu multe vicii si anturaj pe aceeasi frecventa cu viciile sale (fumat, alcool, pariuri sportive si pacanele), imi povestea cum ajunsese sa primeasca ajutorul colegei sale sa isi cumpere incaltaminte pentru munca in restaurant. Trebuia sa ii opreasca cineva banii la salariu ca sa nu ii consume pe toti intr-o zi. Aceste este un caz cat se poate de real, o realitate crunta care se “ascunde in plin vaz” in Romania si nu numai.

“Un lucru pe care l-am remarcat este ca atunci cand se pierd multi bani, “jucatorii ii injura pe inventatorii pariului pentru ca din cauza jocurilor isi pierd banii”, imi povesteste M. despre viata la sali de jocuri.

M. imi povestise de problemele cu dependenta de alcool a tatalui sau si nu am putut sa nu observ “loialitatea oarba”pe care o exercita, asa ca mai multa curatare karmica se impunea. Voia sa nu mai fie in anturaj cu cei care consumau alcool, tigari, extacy, etc. Stia ca nu e bine sa faca ce vedea si la altii din anturaj, dar o facea oricum.

Cu cat mai mult am lucrat cu el si subconstientul lui mi-a spus “Ma simt dezlegat, ma simt mai usor.”

Acest lucru mi-a oferit curajul de a impartasi aceste rezultate cu tine draga cititorule in speranta ca vei intelege ca dependentele sunt energetice si apoi mental-emotional-psihice. Impreuna putem trata dependentele si tendintele negative folosind mintea si intentia de absolut oriunde in lume ne aflam.

Detalii si programari pentru tratamentul Ludopatiei si terapie pentru dependenta jocurilor de noroc se face pe email la cata@activareadn.ro sau 0720138187.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium