Meditatie Ghidata – Catalin Tomescu si Sara Indigo @ Radio Gaia Romania

Te invit sa asculti meditatia ghidata oferita in timpul emisiunii cu prietenii mei Sara Indigo si Radio GAIA Romania.
 
Aplicatia de curatare este bazata pe principiul non-localitatii si accesarea Sinelui Inalt care faciliteaza cresterea si actualizarea spirituala.
 
Avand o intentie puternica sa te eliberezi de umbrele trecutului, este usor pentru tine sa parcurgi cu mai multa usurinta urmatoarele etape in viata.
 
Daca esti un om pasionat de viata si ai un interes SERIOS sa descurci “firele vietii”, atunci aceasta meditatie ar putea sa fie pentru MIRACOLUL din tine.
 
Daca ai avut sentimentul ca esti cumva “blocat/a”, ca nu te afli chiar unde iti doresti in viata si in acelasi timp ai aceasta constienta ca este ceva mult mai Luminos disponibil pentru tine, atunci te invit sa citesti mai departe.
 
Calea ascensiunii nu este o cale usoara.
 
De exmplu, poate sa iti trebuiasca o “trezire fortata” sa iei decizii corecte si sa iti asumi “prostiile”, fericirea, blocajele, personajele, copilul “ranit”, si toate astea.
 
Alteori poate sa insemne o renuntare completa si momente intense de cumpana.
 
Totusi, multi oameni manifesta “rezistenta” si atunci cedeaza…
 
Este momentul cand energia vitala se “loveste” de un blocaj personal care tinde sa ramana nevindecat.
 
Pe termen lung, calea ascensiunii este menita sa iti ofere satisfactii spirituale a caror valoare nu pot fi cuantificate in limbajul comun.
 
Valorile spirituale pot fi apreciate doar de Discipolul Etern.
 
Sa iti cresti frecventa in lumea moderna este o necesitate, in special daca alegi drumul prosperitatii interioare si te gandesti la un viitor IMPLINITOR.
 
Alegand aceasta, vei determina o viata mai buna si manifestari mai rapide.
 
De asemenea, evolutia inseamna sa lasi in urma tot ceea ce ai crescut ca sa iubesti (incluzand obiectele vechi, obiceiurile, gandurile care nu iti mai servesc, etc.)
 
Stiinta Manifestarii este pusa in aplicare de modificarea structurii particulelor tale de Constiinta ce formeaza “tesatura” infinita a Liniilor Temporale.
 
Liniile Temporale sunt dinamice intr-un spectru de Lumina accesibil si predefinit de frecventa Constiintei tale.
 
Cu alte cuvinte, frecventa ta actuala determina ce fel de manifestari din viata ta rezoneaza cu tine si tot frecventa ta este RASPUNSUL pentru alinierea ta cu o retea de manifestari si mai inalte.
 
In sprijinul tau, te reasigur ca nu esti singur(a).
 
Uneori pare ca suntem lasati de izbeliste si ca nu ne ajuta nimeni din planuri invizibile ochiului neantrenat.
 
Acest lucru este iesit complet din ecuatie pentru mine, intrucat intr-un moment dificil din viata mea am trait experienta unei aparitii neasteptate, care a intervenit pentru a ma asigura de iubirea, lumina si munca de iertare pe care o aveam de sustinut in acel moment.
 
Un chip de o radianta nemaintalnita mi-a aparut din neant si am putut vedea culori intens stralucitoare, mai vii decat orice inregistrare de inalta fidelitate, gen 4K.
 
Experienta m-a umplut de smerenie, iubire si pace ca o activare ADN.
 
In timp ce scriu aceste randuri, am retrait acest moment pentru care sunt foarte recunoscator. 🙂
 
Pur si simplu, mintea mea nu ar fi putut inventa asa ceva si tin minte ca si cum ar fi fost aseara.
 
O cale sa iti intaresti cordonul spiritual este sa iti invoci constant prezenta divina ca un suflet creator
 
Lasa imaginile personalitatii tale sa se redefineasca cu noi experiente.
 
Fii sigur(a) ca oricand alegi sa investesti INTENTIONAL suficienta energie si Constiinta in proiectele personale (incluzand propria conectare spirituala) alaturi de actiuni pline de resurse, vei determina un univers intreg sa sustina fizicalitatea dorintelor tale, la PROPRIU.
 
Te invit sa fi constient(a) de multitudinea numeroaselor fiinte de Lumina care vegheaza non-liniar asupra ta (precum ghizii spirituali benefici si maestrii ascensionati) si care te asista cu grija si mare respect fata de alegerile tale, intrucat aceasta este MISIUNEA lor.
 
Am incredere ca meditatia te va ajuta intrucat este modalitatea bioenergetica pe care am studiat-o, am practicat-o cu incredere si am dezvoltat-o in ultimii ani.
 
Increderea pe care eu am cultivat-o a fost cladita dupa indelungi greseli, esecuri, perioada de dubii serioase, suferinta si multe incercari.
 
Pot sa zic ca nimic nu ma face mai fericit sa fiu 200% implicat pentru pacientii mei atunci cand lucrez cu bioenergia incat rezultatele oamenilor m-au motivat pana in ziua de azi.
 
Daca iti surade ideea de a participa in tabere anul acesta alaturi de mine, te invit sa ne contactezi pentru inscriere.
 
Pe durata taberelor, vei primi analiza energetica GDV, asistenta mea in bioregenerarea campurilor tale informationale prin aplicatii de activare personala si strategii de imputernicire potrivite Omului Spiritual Modern.
 
Te invit sa afli mai multe detalii aici:
Soul SPA Gathering în Thassos cu Cătălin Tomescu și Radio GAIA
Tabara de Insufletire si Bioregenerare in Delta – 6-9 Aprilie
 
 
#tbt with the #ascendedmasters

0
Translate here
Director web Premium