Sesiune de Vindecare cu Catalin Tomescu


tehnici de vindecare, curatarea chakrelor, elevarea constiintei, cresterea constientei, tehnologia avansata de activare adn, dezvoltarea perceptiei, activarea adn, sesiuni practice de consiliere energetica, consiliere spirituala, curatenia energetica, curatarea energetica, cum sa te cureti energetici, cum sa rezolvi, perceptia negativa, perceptii negative, inteligenta emotionala, cum sa avansezi cu usurinta, cum sa dezvolti pasiunea, cum sa ai ghidare interioara, cum sa ai incredere, omul spiritual modern, valorile umane, valorile spirituale, valorile bioenergetice, bioenergie avansata, ascensiunea omului, deparazitare energetica, activarea constiintei, constienta amplificata, constienta extinsa, perceptii extra-senzoriale, cum sa iti urmaresti perceptiile extrasenzoriale, sinapse noi, elevarea frecventei, cresterea frecventei, manifestari sublime, perfect, evolutia perfecta, ascensiunea umana, 2012, curatarea chakrelor, dezvoltare umana, tipare inconstiente, cum sa ne armonizam emotiile, cum sa rezolvam reactiile, cum sa rezolvam tiparele de gandire negative, psihologia transpersonala, cum sa ne dezvoltam constienta, cai autentice, cum sa devenim autentici, cum sa ne echilibram, cum sa dezvoltam iubire neconditionata,

 

Procesul de BIOREGENERARE propus reprezintă pașii sacri pentru refacerea legăturilor structurale din rețeaua noastră energetică originală în favoarea reordonării și activării porțiunilor latente din Conștiința noastră, adică tiparul de 12, 24 sau 48 spirale.

Astfel, intrăm în starea de coerență minte-inimă, creștem frecvența ADN-ului și susținem conștiința mai înaltă în celulele noastre, revenind la tiparul ORIGINAR pentru sănătate perfectă. În acest mod, ne aliniem în beneficiul celei mai înalte ascensiuni.

În acest proces ne conectăm la mintea supraconstientă (Sinele Înalt) de unde sunt aplicate în siguranță coduri speciale de frecventă înaltă care includ geometrie sacră avansată, lumină, culoare, sunet și intenție primite de receptor “de la distanță”.

Studiile aplicative ale epigeneticii arată că suntem în deplin control și responsabili asupra biologiei noastre prin mediul creat, felul cum gândim, cum alegem să percepem realitatea. Avem puterea prin minte să schimbăm, dacă dorim, modul în care reacționează biologia noastră asupra genelor preluate de la strămoșii nostrii, convingerile pe care le-au avut, bolile “incurabile” și “butoanele pe care ni le apasă ceilalți”.

De aceea, reprogramarea și activarea ADN-ului este prioritatea nr. 1 în actualizarea personală pentru a întruchipa darurile și talentele unice ale sufletului tău aici precum și manifestarea bunăstării și a prosperității.

Cum sa iti actualizezi SUFLETUL?

 

Intentia noastra aici este de a absorbi frecventele Sinelui nostru Inalt ceea ce suntem deja pe toate nivelurile constientei.

Sinele Inalt suntem tot noi, aceasta parte divina din noi adica Sinele Atotintelept, Atotiubitor si Omniprezent.

Pentru ca sa putem “trage si sustine” frecventele inalte ale acestei Constiente de la Constiintei Dumnezeu Sursa, putem reduce emotiile consumatoare, gandurile limitative si orice alte imprinturi mostenite care ne afecteaza energiile si perceptiile noastre. Asadar, alegem intelept sa ne amplificam bioenergia pentru a ne putea mari rezervele interioare, sa ne cultivam stari pline de resurse, sa devenim mai clari si sa devenim generatori de Iubire Divina.

Acest proces este similar precum actualizarea sistemului de operare WIndows din Computer sau descarcarea noilor actualizari pentru aplicatia “Facebook ” din smartphone-ul tau.

 

blocaje energetice ce sunt blocajele chakrelor blocaje chakre atasamente aurice reiki entitati descarnate vindecarea chakrelor reiki

Blocajele energetice pot consta in sisteme de convingeri limitative, tipare emotionale, imprinturi mostenite, forme-gand, tipare de energie dezarmonioase, deschideri in campul auric sau in chakre, fragmentarea sufletului, etc.

Identitatile sunt sine ale noastre trecute pe care le-am creat atunci cand mintea noastra a intrat intr-o stare analogica, similara unui soc emotional. De obicei, blocajele energetice sunt facute din aceste identitati si sunt responsabile pentru frecventa manifestarilor noastre.

Intr-o sesiune curatam acestea permanent.

Blocajele energetice pot consta de asemeni in atitudini si personaje artificiale sau sugestii post-hipnotice care sunt stocate holographic in reteaua neuronala si de asemeni in campul auric.

Explicatii: In activarile facute te voi ghida sa iti relaxezi mintea si corpul pentru a monitoriza energia in procesele de transmutare. Chiar daca nu esti o persoana senzitiva energetic sau nu ai perceptiile extra-senzoriale dezvoltate este usor pentru tine sa obtii un simt rational al procesului. Asa ca te voi ghida sa iti monitorizezi energia in mana ta stanga si poti sa simti progresiv transmutarea incarcaturii de energie.

 

la ce ma pot astepta 51

In timpul unei sesiuni de activare ne focalizam sa curatam sursa energetica a situatiilor despre care vrem sa devenim mai Constienti de Sine si mai clari.

Procesul de curatare este rapid si gentil. La sfarsitul zilei rezultatul este ca iti vei fi recuperate fragmentele aurii de suflet in campul tau si apoi capeti intelepciunea din experienta.

Exemplu: Daca esti iritat sau agitat despre o situatie specifica (sau pur si simplu nu stii de ce reactionezi la un subiect specific) atunci ti se arata ca acolo este ceva ACTIVAT. Asta inseamna ca ai putea avea un blocaj energetic in system.

 

cum se simte energia, curatarea aurica, reiki, initieri, bioenergie, vindecare avansata, curatare energica, terapie energetica, adn activare, activarea constiintei, dimensiuni de constiinta, catalin tomescu, trezirea liderului constient,

In timpul sesiunii vei putea sa monitorizezi energia in timpul curatarii. Datorita felului cum suntem cablati vom putea sa monitorizam de asemenea mana stanga si sa urmarim progresul curatarii. Mainile noastre sunt conectate la creierul nostru si contin circuite care sunt conectate cu organele noastre. Mana stanga este mana care “primeste energia” fiind pe partea feminina a corpului nostru contine o chakra feminina. Desigur, mana dreapta este adresata chakrei cu proprietati electrice de energie masculina.

Uite un exemplu:

modulul 11

Durata: 6 saptamani

Cuprins

Curatarea Completa a Aurei

Curatarea Karmica 

Scoaterea Sigiliilor

Activarea ADN 1

Activarea ADN 2

Activarea ADN 3

 

modulul 22

Dureaza: 10 saptamani

Cuprins

Scoaterea Implanturilor Parazitare si a Sigiliilor Kundalini

Restaurarea Fatetelor de Suflet

Contractele si Misiunea Sufletului

Curatarea Aurica Avansata

Curatarea Karmica Avansata

Mostenirea Parinte/Stramos

Activarea ADN-ului Auriu 1

Activarea ADN-ului Auriu 2

Activarea ADN-ului Auriu 3

Sesiune de Optimizare

*include training pentru conectarea la energiile Sinelui Inalt si monitorizarea semnaturilor energetice

[/vc_column]

Descrierea Sesiunilor 

 

CODUL INTENȚIEI

(disponibil doar la cerere)

Ai o dorință arzătoare și pare că sunt forțe invizibile care te previn să obții ceea ce meriți? Te voi ajuta personal printr-un training avansat să îți programezi ADN-ul cu INTENȚIA ta.

Prin “Codul Intenției” înveți cum să te conectezi la Sinele Înalt, care ești tu, și să îți folosești tehnologia interioară

Comunicarea cu ADN-ul tău prin utilizarea geometriei sacre avansate și a comenzilor de activare pentru manifestări

Descoperă crearea de noi realități sublime și noi viitoruri probabile în Ordinea și Sincronicitatea Divină.

 

CURĂȚAREA COMPLETĂ A AUREI

Dacă ai senzația că ești blocat(ă) și nu dezvălui potențialul pe care îl ai sau dacă simți că CEVA te previne să faci ceea ce trebuie, atunci acest modul este primul pas în bioregenerare

Vizează transmutarea în siguranță a creațiilor nedorite din anatomia energetică umană sau din căminul tău

Cureți toți centrii de energie de scurgeri, identități și formele-gând emoționale pe care le-ai creat și care, în realitate te previn să absorbi toată energia de la Sursă-Dumnezeu și Sinele tău Înalt

Înveți despre blocajele nevăzute din biocâmpul uman și întărești de la nivelul cuantic calitatea sănătății, relațiilor, afacerilor tale și a conexiunii spirituale

Îmbunătățești succesul obținut deja și atragi o rețea mai înaltă de oameni, locuri, evenimente și oportunități

Înveți cum să te conectezi la Sinele Înalt și să monitorizezi propria-ți semnătură energetică

Renaști rapid cu mai multă claritate, coerență și congruență.

CURĂȚAREA IMPRINTURILOR KARMICE

Prin acest modul dezvolți tipare de gândire mai rafinate prin transmutarea permanentă a conflictului interior nedorit

Obții perlele de înțelepciune cerute situațiilor tale de viață

Vei dizolva cele 12 personaje arhetipale (Martirul, Gardianul, Victima, Canibalul Emoțional, etc.), moștenirea genetică parentală și ancestrală, jurăminte și promisiuni care nu îți mai servesc, loialități oarbe, legături karmice, complexe și imprinturile prioritare în scopul integrării părților umbrite din psihicul tău.

Integrarea părților umbrite ale Sinelui te ajută să îți reîntregești în esența ta fragmentele aurii de suflet și să previi buclele karmice să se repete la nesfârșit.

SCOATEREA SIGILIILOR ȘI IMPLANTURILOR ARTIFICIALE

În acest modul sunt înlăturate sigiliile și implanturile energetice moștenite în anatomia energetică umană

Înveți ce anume inhibă dezvoltarea conștiinței tale în corpul fizic și legătura sigiliilor artificiale cu ciclul curent de activare stelară și ADN-ul latent
Sesiune NECESARĂ înaintea Activării ADN.

 

RECUPERAREA FAȚETELOR DE SUFLET

Bucățile tale de suflet se pot desprinde eteric în momente de șoc, despărțiri, accidente și dureri fizice sau poți căpăta fragmente de suflet ale altor persoane

Această sesiune facilitează reîntregirea completă a fațetelor tale de suflet și vine cu o ”prescripție” energetică pentru acasă.

 

CURĂȚAREA PERMANENTĂ A BLOCAJELOR ENERGETICE

Dacă încerci să faci ceva anume și nu îți reușește, atunci este o formă de blocaj energetic asociat.

Identitățile și formele-gând asociate situației tale de viață sunt permanent desprinse din semnatura energetică personală și de pe rețelele neuronale ale minții tale pentru a dezvolta un ego sănătos.

ACTIVAREA ADN-ULUI MAESTRU

Înveți anatomia multidimensională și nivelurile superioare ale conștiinței tale

Realizezi procesul de reconstrucție a tiparului original de 12 spirale pentru ascensiune dimensională

Activezi porțiunile genetice latente și capeți un nivel mai profund de iubire de Sine și înțelepciunea lăuntrică necesară acestei transformări accelerate; în plus devii o persoană mai senzitivă la energii și îți accesezi mai bine capacitățile intuitive

Ancorezi și susții mai multă Lumină în biocâmpul tău, activezi canalele de comunicare și crești în frecvență, devenind stâlpul de Lumină Divină, înțelepciune infinită și manifestări aliniate în familia sau comunitatea ta.

 

ACTIVAREA ADN-ULUI AURIU

Activările ADN-ului Auriu au cea mai înaltă frecvență de pe planetă în favoarea trezirii omului spiritual modern către Tărâmurile Aurii Lichide

Renaști pe frecvențele conștiinței unitare, omniprezenței și a iubirii absolute.

Prin frecvența descărcată activezi în interiorul tiparului ADN cele 144.000 de chei speciale pentru Ascensiune

Înveți despre mecanica Înălțării, sufletele indigo și descoperi care este tiparul tău ADN.

Scoaterea Implanturilor Parazitare Energetice* si a Sigiliilor Kundalini

 

*virusi ascunsi in plin vaz pe anatomia multidimensionala

In acest training te invat cum sa te conectezi la Sinele tau Inalt pentru o monitoriza semnatura propriei constiinte in folosul raspunsurilor a celor mai interesante intrebari:

“- Am eu paraziti energetici pe meridianul bilei?”

Astfel, dupa ce distingi raspunsurile venite din Spatiul Inteligent, mintea rationala capata sensul practic si vei putea apoi sa folosesti aceasta tehnica de investigare oricand.

Nota: implanturile energetice straine sunt o tehnologie de bio-inginerie desemnata sa supuna corpul uman catre agende. In acest caz, atunci este prezent un material strain in corp schimba starea energetica electromagnetica a organismului si emisia sa. In plus schimba ritmul homeostatic a corpului. Asta pune organismul intr-o stare de hiperimunitate si aduce stres in sistemul nervos central, in sistemul imunitar si in creier. Parazitii energetici se pot manifesta ulterior in paraziti fizici in corpul uman si astfel reusesc sa impacteze functiile organismului, induc forme-gand, stari afective extreme si se manifesta in deconectarea fata de Sinele Inalt si Energiile Spirituale.

Se intampla sa avem o retea de energie interioara fantastica iar o parte din “cablarea” eterica este realizata prin meridiane. Una dintre aceste meridiane este meridianul bilei, considerata poarta principala care realizeaza accesul Constiintei din planul astral 4D in planul material 3D.

Intentia acestei sesiuni este identificam sursele principale ale implanturilor parazitare inconstiente gasite deseori pe meridianul bilei. Este atasat un parazit energetic de origine straina, asa ca functioneaza precum un parazit fizic, se hraneste si are un ciclu propriu de viata. Unul din efectele negative principale este controlul mental indus si hranirea parazitului cu propria ta forta vitala. Acesta creste eteric in starea de inconstienta si este legat la sistemul nervos central mecanismul ingenios prin care acesta se strecoara neobservat este ca reproduce vocea si tiparele de gandire ale subiectului pentru ca mintea sa recunoasca noile ganduri si emotii parazitare ca fiind ale sale.

Scopul meu este sa te ajut sa identifici si detoxifici parazitii pentru ca sa ii scoatem scoatem permanent din corpul tau.

Disfunctiile bilei includ regimuri cu carbohidrati procesati, grasimi hydrogenate si trans, mancaruri prajite, fructoza si lactate; dezechilibre hormonale (tiroida, ovare), obezitate, hidratare cu apa insuficienta, senzitivitate la mancaruri, pre-dispozitii genetice, pierderea sau scaderea secretiei acidului gastric si cursul nasului.

Conform medicinei traditionale chineze, anumite organe au o fereastra de 2h cand energia Chi este intensa in merdianul corespondent. Meridianul bilei este cel mai activ intre 11pm si 1am iar meridianul ficatului este cel mai activ intre 1am si 3am. Trezitul constant la aceste ore este o indicatie ca bila sau ficatul sunt iesite din echilibru. Cand energia meridianului nu “curge” bine din cauza unui blocaj precum o sursa de stress, grad de toxicitate marita si alimentatie nesanatoasa atunci s-ar putea sa apara unul din semnele meridianului implicat.

Cauzele unei patologii la bila includ consumul excesiv de mancaruri procesate, uleioase si mancaruri grase, manie, frustrare, resentimente si un climat fierbinte.

Alte simptome ale deteriorarii cursului bilei si a disfunctiei colectistului:

Durere in zona ochilor, dureri de cap, mazga lipicioasa pe limpa (partea dreapta), intolerarea mancarurilor grase, lipsa aciditatii la stomac, ameteala, nervozitate, durere intre omoplati, balonare si gaze, gust amar in gura.

Alti factori legati de predispozitia catre boala a ficatului includ abuzul drogurilor recreationale si prescrise, diabet, infectie virala a ficatului, alcoolism, mancatul excesiv sau subnutritia, malnutritia, expunerea la substante chimice si sau metale grele.

In S.U.A. cea mai comuna boala chronica a ficatului este Boala ficatului gras non-alcoolic Nonalcoholic fatty liver disease (NAFLD), prezenta la o treime din populatia obeza. Medicina chineza ne aminteste ca emotiile unei bile/ficat nefericite sunt legate de furie, frustrare si resentiment. Ficatul este cel mai sensibil organ cand se ajunge la aceste emotii si de asemenea sunt frecventele atasamentelor aurice din a 2a chakra.

De aceea este necesar procesul de vindecare emotionala, a carei sursa incepe din campurile energetice.

La nivel energetic acesti paraziti eterici pe care ii curatam sunt sunt compusi din frecvente alterate si distorsiuni din biocampul personal. Pot fi identificati cu usurinta printr-un exercitiu simplu de testare pe care il vei vei invata in timpul training-ului.

De asemenea facem o curatare a sigiliilor care blocheaza energiile kundalini in corp.

Dupa aceasta sesiune de purificare, se poate simti o stare adancita de pace interioara si calm amplificat.

Restaurarea Fatetelor de Suflet

Sufletul tau este format dintr-un numar finit de piese ale substantei vibrationale din care este facut Sufletul tau. Acestea sunt pierdute in traume extreme, nivelurile afective marite precum frustrare, disperare, frica, furie si victimizare, fiind in majoritatea cazurilor cauza pierderii fatetelor de suflet.

Pierderea fateleor de suflet este similara cu pierderea unei piese de puzzle si se simte ca si cum am pierdut efectiv o parte din noi. Acest lucru ne afecteaza abilitatea de a primi forta de energie vitala de la Sursa Divina.

Majoritatea oamenilor au un nivel de fatete de suflet lipsa in proportie de 5%-10%. Acest proces este aparent mic dar impacteaza imens alegerile de viata pe care un om pe care le poate face.

De obicei oamenii se poate prezenta cu fatete de suflet lipsa sau cu fatete de suflet care nu le apartin, ca si cum ar avea piese de puzzle in plus.

Asta te-ar putea face confuz, contradictoriu si lipsit de integritate.

In acest training voi face o recuperare a fatetelor de suflet pierdute pentru tine si iti voi da pentru acasa ghidarea ca sa rezolvi restul.

Este precum o prescriptie de la doctor, una energetica.

Contractele de Suflet si Misiunea Sufletului

Contractele de suflet pot fi relatii specifice cu alti oameni, entitati, implanturi sau in oricare situatii ai putea simti stagnare.

Curatarea contractelor de suflet relevante pentru situatia ta curenta de viata, juraminte vechi (catre persoane sau organizatii), promisiuni, ganduri depasite, legaturi si blesteme.

Sesiunea este concentrata pe curatarea blocajelor de la nivel de suflet. Activarile sunt facute pentru a te aduce in alinimanet cu propriile tale energii de suflet si curatarea oricaror blocaje relevante pentru a aduce in fata cu usurinta propriile daruri si talente unice innascute.

De asemenea, ne vom concentra pe curatarea frecventelor de nevrednicie, nemerit si nu sunt destul de bun.

Curatarea Avansata a Campului Auric

Curatarea scurgerilor de energie, frecvente negative care nu coincid cu frecventa Constiintei Unitare, Ruperi in Reteaua Aurie, blocajelor si echilibrul din chakre sunt subiectul principal din aceasta sesiune.

Perturbarile din campul auric sunt cauzate de experiente analogice, durere perceputa, conflict interior, stres netrebuitor, posesii astrale, operatii, boala, etc. Aceste atasamente aurice reprezinta prin mecanica implicata felul in care iti vei administra energia fortei vitale si a alegerilor de viata. Alege sa iti expansionezi alegerile de viata azi!

Curatarea Avansata a Karmei

Curatarea gandurilor negative repetitive – de exemplu: “nu merit”, “trebuie sa sufat”, “nu e destul”, etc. si a orice altui tipar de care ai devenit constient. Aceste ganduri nu sunt organice si sursa lor poate fi un moment analogic, un imprint mostenit, un implant artificial, o sugestie post-hipnotica, o entitate parazitara, etc. Aceasta curatare te poate ajuta sa iti cresti semnificativ frecventa personala si a alegerilor tale cu care poti face un salt cuantic major in evolutia ta!

Include curatarea

suferintei, durerii si a victimizari, lipsa, limitare, “nu sunt destul de… (bun/a)”, dubii, vina inutila, etc.

scoaterea programului victima-victimizator si complexele: victima-victimizator-salvator si asteptare-dezamagire-invinuire

Sesiunea include un training pentru strategii mentale de cercetare si investigare a gandurilor ca sa te poti ocupa de orice la nivelul corpului mental si sa “sucesti” orice gand care nu iti serveste inainte de a deveni mai dens.

 

Mostenirea Parinte/Stramos

In aceasta sesiune sunt realizate o serie de curatari concentrate pe mostenirile de la parinti si stramosi care nu mai servesc celei mai inalte cresteri ale Sufletului. Acestea au fost primite in timpul conceptiei fizice si integrarii fetale.

In primul rand, vom curata tendintele pe care le-au avut parintii tai si doresti sa le cureti.

Curatarea frecventelor distorsionate legate de energia masculina a mamei si energia feminina a tatului

Curatarea experientelor analogice, sugestiilor post hipnotice si conexiunilor neuronale negative legate de “nu sunt iubit/a” precum si ingradiri relationale pe care le-au avut parintii.

Curatarea constiintei saraciei si toate gandurile depasite legate de bani

Curatarea Arhetipului Barbat-Dumnezeu si Femeie-Dumnezeu

Curatarea oricaror loialitati oarbe pentru parintii genetici

Curatarea legaturile nefolositoare si neintentionate, legaturi karmice si contracte de suflet care nu sunt pentru cea mai buna crestere a ta.

 

 

Activarea ADN-ului Auriu

Activarea ADN-ului Auriu este proiectata pentru a te ajuta sa descarci in campul tau frecventele Universului Armonic Absolut, care este Sinele Inalt al Universului in care suntem acum. Este ca si cum tiparele de Constiinta Unificata ale taramurilor Maestrilor Inaltati sunt activate in propriul ADN similar cu update-urile ultimei versiuni de Windows sau Macintosh.

Activarile au fost date pentru a asista umanitatea si sufletele indigo in perioada de tranzitie in Ciclul de Activare Stelar care se intampla pe planeta acum si in propria ascensiune biologica catre frecventele superioare.

Procesul de Ascensiune este controlat de ADN. Cu cat mai multa lumina permitem in and-ul nostr…

Activarea ADN-ului Auriu realizeaza posibilitatea infuzie cu aceasta frecventa in biocampul personal si de asemenea activeaza codificarea necesara pentru cresterea frecventei personale, recodificarea blocajelor din sistem si activarea cheilor de ascensiune. Activand acest protocol deosebit sunt trezite 144.000 de coduri specifice pentru ascensiunea in Universul Armonic Absolut si se poate simti cum straturi vechi cad precum o pielea veche lasand loc pentru o noua fiinta aurie care este activata pe interior.

Prezenta celor 144.000 de suflete inscriese pentru aceasta calatorie creeaza un impact energetic imens in lume reprezentand masa critica pentru transformare globala. De obicei, sufletele indigo sunt atrase de aceste aspecte dar aplicabilitatea acestui protocol nu se limiteaza la asta.

Avand in vedere ca activarea ADN-ului Auriu seamana cu actualizarea Sistemului de Operare al Sufletului, aceasta este intruchiparea Sinelui Tau Inalt.

Aceste aspecte fac din activarile ADN-ului Auriu sa fie cele mai avansate in frecventa de pe planeta in acest moment.

 

 

Sesiune de Optimizare

 

Activarea Cortexului Pre-Frontal

Cortexul Pre-frontal este managerul creierului care controleaza “gandeste inainte sa faci/vorbesti”. De obicei cortex prefrontal este implicat in luarea deciziilor si rationament.

 

Curatarea Amygdala

Amygdala este o masa de materie cenusie de forma unei migdale din interiorul fiecarei emisfere cerebrale. Este parte a creierului limbic si este responsabila pentru emotii, instincte de supravietuire si memorie. Amygdala este asociata cu emotiile negative. Joaca un rol in expresia fricii si in stimulii care induc frica.  Cand este stimulata frica, este procesata in amigdala drepta care produce un raspuns neplacut. Acest raspuns emotional poate sa afecteze memoria inducand amintirea episodica si interpretarea limitata a realitatii. Prin memoria fricii stocate in amigdale individul este conditionat sa evite stimulii care induc frica si acest lucru poate afecta sistemul endocrin, sistemul imunitar, sistemul nervos, poate determina dureri fizice, decizii proaste, personalitati nedorite si chiar propriul set de reguli si sistem de credinte.

Complexul Imaginii Femeiesti

Curatarea oricarei frici de a spune adevarul, curatarea complexelor cauzate de indoctrinarile religioase care au sunt responsabile pentru femeile care nu au fost lasate in biserica si care nu au avut o voce. Proprietatile magnetice ale femeilor le faceau sa fie atractive asadar indoctrinarile le-au considerat rele si periculoase. De asemenea, femeile trebuiau sa fie frumoase tot timpul si sa stie sa aibe grija de familia lor pentru ca sa supravietuiasca, iar acum complexul le determina sa fie tot mai competitive.

 

Complexul Imaginii Barbatesti

Curatarea este directionata catre imprinturile pe care barbatii le cara incat nu isi exprima sentimentele si emotiile pentru a nu fi considerati slabi. In epocile trecute, barbatii nu isi exprimau starile si nu concepeau sa planga sau sa arata vulnerabilitate pentru a nu fi considerati slabi de catre ceilalti.

 

Complexul Adonis

Una din crizele barbatului modern este o preocupare excesiva a dimensiunii corpului si masei musculare. In ultimii 10 ani s-au vazut numere in continua crestere a baietilor si barbatilor care s-au fixat sa aibe un corp perfect, similar cu Adonis. Acesta era un barbat jumatate om, jumatate zeu, considerat ca avea corpul perfect. Acest complex mai este numit si Dismorfie Musculara si este inversul anorexiei. Barbatii se vad in oglinda slabi si mici chiar daca in realitate nu este deloc asa.

 

Corzile de atasament

Relatiile pot sa creeze legaturi si corzi de atasament prin care de obicei unul dintre parteneri sau ambii se hranesc prin energia celuilalt. De obicei acest lucru genereaza medii stagnante, stresante si ulterior toxice, chiar si dupa o despartire.

 

Adictii

O adictie este o cale de a iesi din zona de durere. Ceea ce facem in aceasta curatarea este sa identificam sursa analogica a adictiei si apoi poti sa readuci in biocampul tau fragmentele aurii de suflet si apoi sa capeti intelepciunea acestei experiente.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium