Personalitatea ta nu cunoaste Sufletul

 In BLOG CATEGORY

Personalitatea ta nu cunoaste Sufletul

In procesul spiritualizarii unui om, acesta incepe sa realizeze partile sale mai inalte de Constiinta prin experienta si maturitate emotionala.

Cheia este sa faci alegeri constiente de a trece peste “hopuri” traumatice si asistat/a in curatarea reziduurilor din campul energetic personal.

De exemplu, reziduurile energetice create intr-o relatie veche si abuziva te pot bantui din trecut cu problemele tale nerezolvate.

Pot exista acolo atasamente, corzi eterice, bucati de suflet fragmentate, sugestii post-hipnotice, blocaje create in momente tensionate de genul “nu sunt destul de bun”, “barbatii/femeile sunt….”, “uite ce mi-a facut”, etc.

Toate astea iti dau motive sa crezi ca esti “sifonat/a”.

Precum relatiile disfunctionale cu parintii tai, acestea sunt bariere majore in dezvoltarea ta si sunt stocate la nivel ADN.

De exemplu, se vor activa aceleasi conjuncturi neplacute ale trecutului in prezent, vei percepe cum esti victimizat/a de partenerul tau si iti va apasa aceleasi butoane pana vei avea reactii emotionale (fight or flight response), dezechilibru hormonal (cortisol ridicat) si vei “da foc pana la temelie”.

De vreme ce relatiile cu parintii tai reflecta relatiile amoroase intr-o anumita masura, un exemplu aici ar putea consta in invinuirea proiectata partenerului prezent care va fi de fapt ceea ce i-ai reprosa mamei/tatalui/fostului partener.

Cu totii suntem antene receptoare ale constiintei colective si avem nevoie sa rezolvam aceste situatii neplacute de viata.

Gandurile haotice creeaza boala.

Gandurile ordonata creeaza sanatate perfecta.

E calea maiestriei in viata noastra si BIOREGENERAREA este “specialitatea casei”.

Odata ce subconstientul este eliberat de trecut si frica viitorului non-existent, atunci personalitatea ta poate sa integreze o constiinta mai inalta, constiinta sufletului.

Este ca si cum frunzele unui arbore realizeaza ca sunt create din aceeasi substanta din care este facut arborele si ca sunt parte importanta dintr-o structura mai larga a organismului.

Am testat de curand etalarea cartilor de tarot cu un maestru foarte fain din Brasov si este extraordinar cum subconstientul tau iti indica exact situatiile de viata, barierele de a-ti implini potentialul si cauzele alegerilor tale pe care trebuie sa le rezolvi in acest moment.

Pentru mine, informatiile din tarot si astrologie sunt mine de aur daca ai uneltele necesare sa rezolvi EXTREM de repede sursa acestor conjuncturi.

Alege sa le rezolvi si sa iti recuperezi sufletul din astfel de experiente si urmareste cum atragi o noua retea de manifestari in jurul tau iar viata ta fi pe val foarte curand.

 

Cu drag,

Catalin Tomescu

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium