Politica de Confidentialitate

ActivareADN.ro respecta drepturile la confidentialitate ale utilizatorilor nostri online si se angajeaza in protejarea si securitatea informatiilor colectate prin intermediul acestui site, www.activareADN.ro.

Prezenta Politica de Confidentialitate explica cum are loc colectarea si procesarea datelor personale prin utilizarea site-ului nostru, inclusiv informatii colectate automat atunci cand cititi un articol, va abonati la buletinul nostru de stiri sau ne contactati pentru a va interesa de un serviciu/produs.

Utilizarea acestui website reprezinta un acord din partea dumneavoastra cu privire la folosirea acestor date. Daca nu sunteti de acord cu politica de confidentialitate, va rugam sa nu folositi acest website.

Cine suntem

www.activareADN.ro si www.sacredpapa.com sunt proiecte personale ce apartin lui Catalin Tomescu, administrator Sacred Papa SRL, societate comerciala identificata prin cod unic de identificare 38120187 cu sediul social in Bucuresti, str. Subcetate 41, Camera 4, 012811, Romania.

Cele 2 proiecte, blogul “Activare ADN” si magazinul online “Sacred Papa” sunt create pentru a facilita educatia si cresterea personala prin articole de specialitate, traininguri, servicii de consultanta sau terapeutice si vanzare de produse fizice.

Ce date colectam despre DVS

Datele cu caracter personal se refera la orice informatii care pot identifica o persoana. Dorim sa va oferim o experienta cat mai placuta pe blogul nostru. Pentru a va putea informa cu privire la informatiile/serviciile/produsele cerute tinem o evidenta automata a mesajelor trimise si a adreselor unde trimitem aceste mesaje. Datele dumneavoastra personale sunt colectate pe termen nelimitat si ne angajam sa nu le distribuim sau sa le vindem altor terti din afara societatii noastre comerciale, respectiv proiectul ActivareADN.ro si SacredPapa.com . Putem procesa anumite tipuri de date personale despre dvs. cum ar fi:

 • datele de identitate: nume, prenume
 • datele de contact: telefon, adresa de email
 • date tehnice: ip, tipul si versiune browserului, plug-inuri, locatia, fusul orar, sistem de operare si platforma de acces si alte tehnologii pe care le utilizati pentru a folosi acest site.
 • date priving profilul: pot reprezenta interesele dvs, preferinte, feedback si raspunsuri
 • datele de marketing: pot include preferintele dvs. la primirea comunicarilor de marketing de la noi si terte parti si preferintele dumneavoastra de comunicare.

 

 

Cum colectam datele dvs cu caracter personal

Pentru a putea avea o experienta cat mai eficienta in comunicarea cu utilizatorii websiteului nostru, colectam date prin:

 • Interactiuni Directe: prin completarea formularelor de pe website si comunicarea prin e-mail si telefon inclusiv cand: comandati un produs/serviciu, , va abonati la publicatii sau serviciu, cereti resurse, participati la un eveniment sau ne oferiti feedback.
 • Tehnologii sau Interactiuni Automate : Putem sa primim automat date tehnice despre echipamentele dvs si modul in care folositi website-ul. Acestea sunt colectate prin utilizarea fisierelor cookie si tehnologii similare.
 • Surse terte sau disponibile public : putem primi date cu caracter personal despre dvs. prin surse terte si/sau publice prin intermediul Google (email, formulare de contact, analytics), Youtube, Facebook, Instagram, (analiza, social media) MailChimp (serviciu marketing), WordPress (platforma website), Hostico (furnizor servicii de hosting din Romania), Mozilla Thunderbird (client de email), Microsoft Office 360 Cloud, SiteGround (servicii de hosting din Olanda), Drift (live chat de pe activareadn.ro), SmartBill (facturare Romania) care pot avea serverele si in afara UE.

 

Cum folosim datele dvs cu caracter personal

Utilizam datele dvs. cu caracter personal cel mai frecvent atunci cand:

 • Va trimitem materiale despre articole, traininguri, servicii si produsele noastre.
 • Va contactam direct sau pentru a urmari in continunuare progresul ulterior obtinut in urma unui serviciu sau produs comandat
 • Emitem facturi, rapoarte
 • Analizam traficul de pe website, din social media si campaniile de marketing

Dreptul de a va sterge datele personale oricand

Ca utilizatori, aveti dreptul a de va retrage in orice momentul consimtamantul de folosire a datelor personale. Retragerea consimtamantului se va face la fel de simplu ca acordarea acestuia. Aveti dreptul de a obtine din partea noastra stergerea datelor cu caracter personal, fara intarzieri. Daca doriti acest lucru ne puteti contacta direct printr-un email la cata@activareadn.ro sau la numarul de telefon 0721578144.

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium