Proprietatile Uneltelor de Lumina

 In BLOG CATEGORY, Uneltele de Lumina

Sfarsitul ciclului de “activare stelara” este pe cale sa aibe loc.

Daca te-ai gandit cum sa te inalti vibrational si sa iti maresti bioenergia ACEST EMAIL este pentru tine.

Nu pot sa nu observ ca manifestarile se intampla din ce in ce ma rapid si oamenii in jurul meu au parte de transformari din ce in ce mai profunde, incluzandu-ma pe mine.

In primul rand, vreau sa te anunt ca noile Unelte de Lumina sunt acum disponibile pe noul website: www.sacredpapa.com.

Sper ca acest post sa ne gaseasca mai luminosi, mai increzatori si mai smeriti intelepciunii universale.

Mai multe despre Uneltele de Lumina

[su_button url=” http://sacredpapa.com/slim-spurlings-light-life-tools-explained/” style=”3d” background=”#40E0D0″ color=”#000000″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: shopping-cart”] Sacred Papa Store – Slim’s Spurling Sacred Tools [/su_button]

Ce sunt Uneltele de Lumina?

Uneltele de Lumina formate din Inele, Arcuri si Armonizatoare nu sunt doar obiecte stationare, sunt ARTA FUNCTIONALA. Sunt facute manual in SUA de catre mesterii nostri cei mai iscusiti.

Efectele remarcabile sunt conferite de alchimia unui proces de creatie care dureaza de mai bine de 20 de ani, timp in care extrasenzori si cercetatori au putut sa conduca munca experimentala in tratamente terapeutice si ambientale.

Probabil ca ar putea fi scrisa o carte dedicata doar rezultatelor mele cu aceste unelte dar o sa iti ofer aici cateva motive care te vor pune pe ganduri (cel putin pe mine)

1. Proprietatile cuprului
Uneltele sunt facute la baza din cupru, aditional se adauga Aur 24K si Argint. Vechii egipteni erau obsedati de cupru si de cristalele care contin mult cupru. Se pare ca cuprul este elementul principal din alimentatia noastra care este desemnat pentru a fi golit din organismele noastre atunci cand mancam mancare procesata. O terapie antica din India spune ca vindeca numeroase boli doar daca tii apa peste noapte intr-un ibric de cupru. E loc de cercetat aici 🙂

 

2. Energie inteligenta non-stop
Uneltele de Lumina sunt dispozitive generatoare de campuri benefice de Lumina. Pentru corp, in functie de raza de actiune s-au observat ameliorari accelerate ale inflamatiilor, durerilor, ruperilor osoase si musculare. Multiple utilizari de folosinta si pentru tratamente la distanta, energizare obiecte si manifestari intentionale.

 

3. Dimensiuni

Uneltele Sacre sunt create folosind masuratori antice numite CUBITI. Acesti cubiti sunt precum “metrul” doar ca mai este ceva special la CUBITI. Sunt calitati ale spiritului si cateva dintre aceste masuratori “pierdute” sunt readuse in atentia publicului prin tehnologia Uneltelor de Lumina.

De exemplu, Cubitul Sacru inglobat in acest inel are capacitatea de a schimba calitatea substantelor din interiorul sau… INSTANT. Am facut numeroase experimente cu diversi oameni si au remarcat gustul diferit al vinului, o imbunatatire a calitatii apei, ameliorare a durerilor, mai multa energie pe durata zilei atunci cand inelele erau tinute ca bratari si un somn mai odihnitor atunci cand dormeau in raza emisa de modelele mai mari.

Cubitul Sacru mareste cantitatea si imbunatateste calitatea biofotonilor de lumina inglobati in materia fizica. Cu alte cuvinte, atunci cand plasam o sticla de apa in interiorul unui inel, apa isi va schimba gustul si va incepe sa se cristalizeze cu proprietati vindecatoare. Testele de la Institutul Masaru Emoto din Germania demonstreaza aceasta.

Uneltele de Lumina purifica, armonizeaza si activeaza.

Uneltele de Lumina sunt acum disponibile pentru comenzi de sarbatori pe noul site www.sacredpapa.com

  • Folosite in case si cabinete pentru tratamente bioenergetice cu rezultate rapide si de durata, similare maestrilor bioenergeticieni
  • Utilizari cu scopuri agriculturale, in permacultura si in industria alimentara
  • Aplicatii pentru reducerea radiatiei casnice (EMF, Hartmann, cabluri si aparate electrice)
  • Aplicatii parapsihologice pentru accelerarea manifestarilor, vedere la distanta, claritate mentala in studiu si pentru generarea campului de coerenta
  • Rezultatele experimentale au aratat curatarea poluarii aerului (1993 statul Denver, SUA)
  • Alimentatia este cat se poate de buna atunci cand este folosit cel putin un Inel pentru purificarea lichidelor datorita modificarilor subatomice pe care le realizeaza in campurile de energie ale Uneltelor
  • Testate vazute cu aparatul GDV si simtite de pacienti din intreaga lume.

 

Din moment ce aplicatiile sunt aproape infinite, nu pot fi dezvaluite intr-un singur email. Pentru mai multe informatii, accesati www.sacredpapa.com si cereti detalii pentru noul workshop cu Uneltele de Lumina.

Mai multe despre Sigiliile Artificiale si de ce este imperativ sa le scoatem din anatomia noastra energetica pana la sfarsitul anului veti afla in articolul urmator.

 

Mai multe despre Uneltele de Lumina

[su_button url=” http://sacredpapa.com/slim-spurlings-light-life-tools-explained/” style=”3d” background=”#40E0D0″ color=”#000000″ wide=”yes” center=”yes” icon=”icon: shopping-cart”] Sacred Papa Store – Slim’s Spurling Sacred Tools [/su_button]

 

Toate cele bune,

Catalin Tomescu

fondator SacredPapa.com ActivareADN.ro

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium