Putere Interioara Instant cu acest exercitiu!

 In BLOG CATEGORY
🤩
 
Cunoscand ca orice schimbare mica poate contribui la accesarea unui flux de Putere Interioara care contribuie activ la schimbari “miraculoase” in vietile oamenilor sunt tot timpul fascinat sa ii intreb :
 
“Care este sursa ta de putere?”
 
Observ ca sunt oameni care stiu foarte bine de ce se trezesc, isi cauta raspunsuri in fiecare zi, au “probleme noi” de rezolvat, vor sa exceleze in ceva, sunt pasionati sa se eleveze, sa gaseasca un nou platou, sa se vindece etc.
 
Si mai sunt oameni care se trezesc pentru ca este dimineata, ca le este foame, sete, au de respectat intelegeri ( de munca, personala,) contracte de munca, sa se asigure ca sunt platiti, sau se trezesc ca e dimineata, ca au tabieturi dar sunt deconectati de adevaratul motiv pentru care traiesc aici si acum..
 
Si constat tot mai mult uitandu-ma ca cei mai multi nu constientizeaza motivul real pentru care se trezesc dimineata.
 
Departe de mine sa judec pe cineva.
 
Am fost acolo.
 
Traiam ca si cum mintea mea era virusata, imi era tot mai clar ca trebuia sa mai fac ceva.
 
E un sentiment tare neplacut sa te simti inchis in propria realitate …
 
(Trebuia sa ma eliberez…)
 
Acum ma trezesc la 5-6am si ma culc ultimul daca nu sunt obosit.
 
Sunt vazut ca sot, parinte, copil, prieten, maestru, antrenor, artist, marketer, manager, antreprenor, vanzator, partener, etc.
 
Vazute asa par separate insa eu sunt toate intr-unul.
 
Vazute ca roluri separate pare dificil sau imposibil sa le faci pe toate zilnic dar daca iti urmezi ghidarea launtrica nu mai sunt roluri separate.
 
Esti purtat de un soi de energie in fluxul existentei.
 
Cu cat mai mult m-am curatat si activat ADN-ul…
 
.cu atat mai mult s-a redus frictiunea si stresul cauzat de aceste roluri.
 
.cu atat mai mult am iesit din iluzia separarii si mi-am elevat constienta.
 
.cu atat mai mult am transformat relatia mea cu aceste roluri…
 
I N T E N T I O N A L .
 
Daca m-ai intreba de ce ma trezesc dimineata, pentru mine este clar:
 
⚡️Dorinta de a face o diferenta in vietile oamenilor, nevoia de a “servi” unui scop mai inalt care sa ajute la elevarea experientei de educatie a intregii familii umane indiferent de rasa sau religie. Mesajele primite de la pacienti imi amintesc ca Dumnezeu exista si imi sporesc credinta in aceasta viata. Nu suntem aici intamplator. Cei mai nefericiti oameni traiesc intamplator. Nu, nu sunt fericiti cei saraci cu duhul. Sunt doar manipulati mental sa creada ca sunt fericiti.
 
⚡️Dorinta de a fi in permanenta liber si de a urma un sentiment intern care imi semnaleaza asta. Asa stiu sa valorific din plin fiecare zi mai mult cu cel putin 10%. Este libertatea mea prin care dau mai mult. Pentru ca aleg sa fiu motivat sa traiesc cu o stare de puritate si nu in letargie, lene, demotivare, dubii, lipsa de incredere de sine, dorinte ingreunate. M-am “curatat” si am aplicat acest principiu in toate ariile vietii mele. M-a recompensat peste masura.
 
DE.
FIECARE.
DATA.
 
⚡️Motivatia de a crea o traditii noi in familie si de a lasa un tezaur de valori in urma mea. Eu sunt stramosul urmasilor mei.
 
⚡️Motivatia de a folosi cunoasterea cu un scop mai inalt accesarea frecventa virtutilor si calitatilor mai elevate ale Sinelui.
 
⚡️Motivatia mea sa raman un exemplu impecabil in familia mea si in comunitatea mea. Pentru ca sa stii ca esti impecabil iti da o incredere imbatabila. Cand te simti imprastiat, ai atasamente involutive si cu un soi de ceata mentala este impsibil sa te increzi natural in tine si sa ramai cu constiinta nepatata.
 
Curatandu-te iti elevezi constienta si te aliniezi cu impecabilitatea. Daca nu, vei trece prin deconditionare fortata, candva.
 
Vedem atatea exemple negative cu umbre neintegrate in structurile lor incat e muuult mai usor sa fii pe bune, sa fii TU real si sa ramai inzestrat cu calitatile tale umane.
 
E mult mai usor sa “intri” in claritate decat sa incerci sa pastrezi aparente false.
 
Cand creezi o relatie cu aparente false este usor sa suferi pentru ca pendulul vietii se intoarce.
 
Pentru mine este o reala motivatie sa cultiv compasiunea si sa creezi surse de fericire ca sa ii ajut si pe altii sa se elibereze.
 
Afla despre urmatorul eveniment pentru “Curatare si Activarea ADN”  ca sa iti arat cum sa te cureti de atasamentele negative si programele involutive pentru a deveni un canal curat si sa ai claritate in misiunea ta.
 
Este o experienta de renastere a noului TU ca sfarsitul acestui an sa marcheze incheierea vechilor lectii sufletesti si un pas inainte catre claritate, motivatie si valorificarea ta unica.
 
Daca ai simtit ca nu iti comunici valoarea si ca ai atras oamenii oamenii si evenimentele nepotrivite, daca ai simtit ca meriti mult mai mult decat primesti, daca ai simtit o bariera sa traiesti din inima si vrei sa iti iei energia inapoi…
 
Este o chemare sa iti cureti campurile in aceata perioada pentru a deveni un instrument al misiunii tale si al Sinelui Inalt mai luminos, mai spatios si mai incapator pentru noi oportunitati si canale de abundenta incepand cu sfarsitul acestui an, inceputul lui 2021.
 
Daca recunosti aceasta chemare probabil nu este intamplator sa vezi acest mesaj.
 
Noi decidem daca anul 2021 este anul in care vom valorifica claritatea si motivatia noastra si ne vom alinia cu scopurile noastre sau vom ramane cu aceeasi frecventa, cu aceeasi minte, cu aceeasi identitate trecuta, cu acelasi ADN.
 
Daca ai vrea garantia ca vei face noi performante in ariile importante ale vietii tale avand mai multa claritate, comunicand mai bine valoarea ta si ca te vei vindeca de ranile emotionale care te imping spre auto-sabotare…
 
Daca vrei un bilet DUS pentru trezirea Constientei tale si activarea ADN-ului latent…
 
Scrie-mi acum un mesaj in privat
🧠⚡️🧬⚡️❤️
Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium