Vindecare prin Biorezonanta Acustica Moderna

Principiul Sonoterapiei – Biorezonanta Acustica – este acela de a transmite unde sonore specific selectate pentru a induce rezonanta.

In comunitatile de vindecare vibrationala, credem ca vindecarea cu sunet este “terapia viitorului”. Inca de la inceputurile timpului, vindecatorii au folosit/prezevat activ sunetul ca forma de vindecare care in prezent servesc cunoasterea in tehnologia de vindecare vibrationala acustica moderna.

Sonoterapia, o practica straveche in varianta moderna

Samanii, preotii si muzicienii civilizatiilor antice au folosit sunetul sacru, cantecul, toba, gongul, flatutul, vasul cantator si multe alte instrumente in ritualurile de vindecare.

In prezent, datorita cercetarilor din ultimul veac asupra naturii frecventelor, rezonantelor si ritmurilor asupra componentelor fizice-mental-emotionale si spirituale ale unei persoane, avem posibilitatea aplicam aceasta comoara de cunostinte in aplicatii terapeutice moderne. Impreuna cu intentia directionata, putem readuce omul intr-o stare imbunatatita prin restabilirea resonantelor din corpul sau.

 

Cum functioneaza Biorezonanta Acustica?

Desi multi cercetatori au folosit auzul urechii externe ca si canal principal de a reda terapii acustice (pulsatii binaureale, terapiile auriculare ale dr. Paul Nogier si compozitiile muzicale), organismul uman poate absorbi diferite frecvente, pe scale diferite, precum le si reda.

Tesuturile umane au capacitatea de a “traduce” sunetul si undele acustice de presiune (vibratia) in stimuli electrici prin

MECANORECEPTORI, celulele stimulate de sunet numite Meisner (la suprafata pielii), Pacinian (tesut adanc) si Merkel (cel mai adanc in epiderma).

 

 

Este cunoscut faptul ca pentru o intelegere fundamentala a Biorezonantei Acustice, in terapia cu sunet trebuie sa intelegem ca fiecare obiect are frecvente si vibratii care sunt naturale pentru conditia sa si totodata pot varia. Aceasta variatie a starii optime de exemplu poate fi inteleasa ca pulsatie de energetie – de la nivel subatomic unde exista ca unde si particule – pana la nivelurile mai ample organizatorice unde formeaza campuri formate de unde stationare si formatiuni nodale.

Ce frecvente terapeutice putem folosi?

Frecventele din si de sub spectrul auzului uman 1 Hz – <10.000 Hz sunt considerate pentru a induce rezonanta. Spectrul infrasunetelor si al ultrasunetelor ar putea sa nu fie percepute.

Cercetarile acumulate pana in prezent arata ca de fapt spectrele ultra-joase sau infrasonore, au o capacitate egala sau mai mare pentru a eficientiza procesele de vindecare totale ale corpului.

De exemplu, se cunoaste despre sunetele care au o frecventa mai inalta (3000 Hz sau mai sus) sunt benefice pentru activarea functiilor cognitive (gandire, memorie, concentrare) si a sistemului nervos (continut din semnale electrice ultra-rapide de 220-380 km/h).

Corpul uman are propriile semnaturi de frecventa: nervii, creierul, organele corpului si glandele, tesuturile si celulele, hormonii, ADN-ul si ARN-ul, merdianele, chakrele, campurile subtile aurice, etc. Nici o parte din care suntem alcatuiti nu este lasata in afara intregului.

Dr. Hulda Clark a afirmat deseori in cartile sale “Vindecarea tuturor bolilor”, etc. ca organismul uman, conform masuratorilor sale, variaza in jur de 300 KHz (kilohertzi) in functie de starea de sanatate a omului iar in testele sale de laborator a observat ca si bacteriile, ciupercile, virusii si parazitii care se gasesc in corpurile oamenilor si animalelor poarta aceste semnaturi. In raza infrasonica (sub spectrul de auz uman <20 Hz), corpul uman emite 200 de frecvente diferite.

Istoricul sonoterapiei

Cercetatorii din domeniul acusticii si al terapiei cu sunet au documentat frecvente, rezonante, armonii si ratii incepand cu secolul 18 pana in secolul 20 incluzandu-i pe Ernst Chladni, John W. Keely, Nikola Tesla, George Lakhovsky, Royal Rife, Hans Jenny, Harol Saxon Burr si multi altii. In secolul 20 a aparut inventatorul sonoterapiei (cymatherapy) Dr. Peter Guy Manners, o personalitate careia ii sunt atribuite multe descoperiri practice cat si mii de terapii de succes pe care le-a oferit indivizilor din intreaga lume ce nu s-au dovedit doar de un succes terapeutic remarcabil ci sunt si capabile sa produca forme 2D-3D in medii precum apa, placi vibratorii, gaze si fluide vascoase.

De asemenea, sunt o multime de sunete si tonuri sonore aplicate de multi sono-terapeuti bine-intentionati ce folosesc dispozitive tehnologice comerciale ce sunt derivate din cunostinte “new age” metafizice sau sunt bazate pe specula dar, totusi, sunt folosite pentru a “vinde” in ciuda lipsei fundatiei stiintifice.

 

Pagina va fi completa In curand

 

Intre timp, daca doresti o programare pentru Soul Spa Day, o experienta senzoriala cu sunet, lumina si intentie, te rog scrie-mi pe cata@activareADN.ro si vom stabili prima discutie de 30 de minute pentru a vedea daca ne potrivim.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium