PROGRAM TERAPEUTIC CU FRECVENTE ACUSTICE

 

[ Terapia Cymatica, Sono Terapia, Biorezonanta Sonora,

Baie de Unde Acustice, Vindecare Vibrationala, Masajul Acustic,

sunt toate nume pentru o tehnologie simpla: aplicarea sunetului

pentru inducerea specifica a rezonantei optime ]

 

 

Tratamentul cu sunet este considerat in multe comunitati iluminate TRATAMENTUL VIITORULUI. In practica, sono-terapia are loc cu succes de decenii si se adreseaza holistic intregii fiinte, avand capacitatea de a ne “acorda” fiinta la starea optima de echilibru vibrational.

 

Istoric

Incepand cu secolul 19, varii cercetatori si chiar biochimisti au studiat si folosit undele sonore pentru un spectru larg de aplicatii: de la (re)constructia ADN-ului, eliminarea parazitilor si virusilor pana la fenomene de levitatie, formarea materiei si chiar studiul amanuntit si reproducerea in varii medii (apa, ulei, nisip, etc.) a geometriilor ce stau la baza formarii materiei. Cercetatorii precum dr. Peter Guy Manners, dr. Gary Buchanan si multi altii au confirmat anterior succesul acestei terapii, demonstrand efectele regenerative ale rezonantelor acustice si luminoase ale fiintei umane.

 

Ce este Sono-Terapia?

Sono-terapia faciliteaza introducerea frecventelor vindecatoare sub forma sunetului tactil si subtil in individ pentru a stimula rezonanta acustica si mecanismele proprii de auto-vindecare ale organismului uman. Modelele sonore aplicate sunt bazate pe modele matematice si geometrice ce implica principiile Sinergetice (descrise de Buckminster Fuller).

 

Acordarea Sonora

Fiecare componenta a corpului nostru este o parte din interg ce este guvernat la randul sau de energii inalte si campuri inalte vibrational ce formeaza un model de aranjare a materiei. Dansul coerent al acestor campuri energetice inalte organizeaza materia si viata in mod originar. Componentele fiintei noastre pot fi “acordate” si “armonizate” prin unde sonore, astfel imbunatatind rezonanta interna.

Fiecare organ, sistem, centru energetic, meridian, etc. are un set precis de frecvente intim conectate. De la nivelul sub-atomic si particule, molecule, proteine, ADN/ARN, celule, tesuturi, oase, tendoane, ligamente, nervi, organe, chakre, meridiane, puncte de presopunctura pana la corpurile subtile si campuri organizatoare (morfogenetice) ale acestora, toate componentele sunt parti ale intregului interconectate prin CONSTIINTA.

 

Cum functioneaza?

Utilizarea undelor sonore si a rezonantelor in apropiere sau direct pe corp produce o interactiune dinamica asupra biocampurilor (campuri organizatorice). SonoTerapia este bazata pe cercetarilor de top din domeniu ce au fost conduse de dr. osteopat Peter Guy Manners din Marea Britanie inca din 1960. Frecventele folosite pot fi ascultate de pacient si sunt compuse adesea din 5 frecvente separate tonului primar. Acestea formeaza o rezonanta ascoaita cu componentele individuale ale corpului si a starii ideale, fiziologic si psihologic. Sono-Terapia vizeaza antrenamentul cu imprinturi acustice pentru a restaura starile vibratorii sanatoase originare.

 

Beneficii principale ale tratamentelor cu Sunet:

  • Tratament non-invaziv, fara dureri si fara disconfort
  • Frecventele Audio sunt placute auzului
  • Fara efecte secundare (spre deosebire de alte aplicatii ale sunetului: ex. Ultrasunetul)
  • Corpul se readjusteaza imediat si incepe sa se vindece
  • Undele Sonore pot fi introduse direct unde sunt inflamatii, rupturi si alte zone sensibile
  • Sunetul este revitalizant si terapeutic
  • Comunitatiile sonore folosite sunt proprii organismului si deci recunoscute
  • In tratament sunt adresate o gama larga de afectiuni si conditii, incluzand cele psiho-somatice si psihologice
  • Sono-terapia se pliaza pe nevoile fiecarui individu in parte fiind recunoscut ca parte din intreg, ceea ce ii ofera o eficacitate terapeutica superioara

 

“ O frecventa armonica ce corespunde armoniei naturale poate fi transmisa prin aplicarea ei atat in meridian cat si zona afectata. Aceasta va genera senzatia de relaxare locala si usurarea durerii. De aceea, este posibila administrarea chiar si in zonele inflamate sau care sunt deteriorate. Fracturile pot fi eficient tratate oferind comfort si alinare in timp ce este stimulata regenerarea si si vindecarea conditiei.” Dr. Peter Guy Manners

Observatii:

Este probabil ca multi ar putea sa desfiinteze orice credinta in aceasta terapie, cum ca nu ar functiona sau chiar sa o asocieze cu o inselatorie, insa pacientii lui Manners s-au facut bine si au ramas bine timp de decenii. Cercetarile ce au loc in domeniul terapiilor vibrationale pana in prezent arata progrese enorme ce pot indica terapii bazate pe acestea. In Romania, precum si in multe alte tari, aceste cercetari sunt inca la inceput iar aceasta initiativa poate fi un salt cuantic evolutiv.

 

 

 

Februarie – Program de Regenerare Celulara

Include programe de energizare, reducerea inflamatiilor, programe celulare (curatare, activare, functionare generala, imunitate), detoxifiere, vindecare, limfatice, celule nervoase si osoase.

Are loc in fiecare Luni, Miercuri si Sambata de la 11:00am – 1:00pm

Include gustari, ceaiuri calde, apa energizata si alte activitati de relaxare (lucru cu instrumente generatoare de energie vitala si posibilitatea de plimbare pe munte in apropiere dupa terapie)

Modalitati alternative de ajunge pe Valea Prahovei, orasul Busteni :

BlaBlaCar (serviciu carpooling), CFR si Regio-Trans

*pentru Bucuresti:

Plecare -> Regio Trans : Bucuresti Nord 8:40 am – Poiana Tapului 10:46 am

Intoarcere -> CFR : Poiana Tapului 14:12 – Bucuresti Nord 16:32

Verifica inainte orarul CFR si Regio-Trans

 

Detalii si cereri: cata@activareADN.ro si 0721578144

 

Catalin Tomescu

www.activareADN.ro

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium