Sigiliile Energetice si Implanturile Artificiale

 In BLOG CATEGORY

Sigiliile Artificiale si Implanturi Eterice sunt programe energetice create intentionat pentru a bloca capacitatea ADN-ului de a inmagazina frecventele Luminoase de la Sursa, respectiv aspectele noastre spirituale mai inalte. Sigiliile sunt variate si sunt pozitionate sistematic pe diferite niveluri ale Constientei.

Prezenta SIGILIILOR are joaca un rol decisiv in absorbtia frecventelor inalte pe durata ciclului planetar de ascensiune 2000-2017 si 2020-2027 si inhiba functionarea corecta a sistemul circulator energetic. Sigiliile si Implanturile Energetice Artificiale conduc catre deconectare spirituala, produc degenerare in corpul fizic si chiar boala severa cand nu sunt curatate.

Cum a mostenit UMANITATEA Implanturi Metatronice?

Toate fiintele umane se nasc cu distorsiuni energetice in corpul uman, numite si sigiliile artificiale sau sigilii energetice ale mortii. Se numesc artificiale pentru ca au fost create de o rasa decazuta numita Jehovani sau Giovanni, care este un derivat al lui Jehovah (suna cunoscut?). Jehovah este “lordul” al acestei matrici 3D, in timp si spatiu, si este usor sa ne dam seama de ce este o realitate disfunctionala. Exista si In 3D sunt operate programe pe baza fricii, limitarii si a dorintelor neimplinite, etc. pe care le putem numi distorsiuni. 

Dincolo de 3D exista realitati mult mai Luminoase in care exista Constiinta Unitara, spre care spiritul uman cauta sa Ascensioneze.

Cu mult timp in urma, o serie de sigilii, printre care si sigiliile jehoviene au fost implantate intentionat in anatomia energetica a Pamantului si de vreme ce suntem conectati si impartim aceeasi structura energetica cu planeta prin liniile axio-tonale, am mostenit aceste sigilii in propriul sistem energetic.

Acestea manifesta mortalitate si sunt responsabile pentru ciclul de reincarnare de milioane de an. Aceste distorsiuni cu care ne nastem blocheaza abilitatea noastra de Ascensiune. 

Exista o istorie fascinanta legata de felul in care anumite entitati-rase au decazut in Constiinta prezentata de Ashayana Deane. “Rasele Fondatoare Cristice au insamantat aceasta rasa umana cu 950 miliarde de ani in urma. Grupurile Elohim au inceput involutia, atat genetic in baza tiparului ADN cat si in constiinta. Entitatile-rase Metatron si Giovanni au cazut de acord ca Elohimii nu mai putea sa functioneze corect intr-un sistem in care guverneaza liberul arbitru. Asadar, colectivul Metatron a creat, cu permisiune, Ochiul lui Metatron sau Ochiul lui Yahweh, ca un pasaj intre 2 Matrici. Aceasta ar fi trebuit sa fie o scurtatura evolutionara printr-o planeta-stea Arimatzeus si acest lucru ar fi permis refacerea codurilor Krist si evolutia catre Maiestria Ascensionata (Activarea Completa a Tiparului de 12 Spirale) a colectivului Metatron. Insa, fluxul de constiinta inca semi-distorsionata din alte sisteme in alta matrice au cauzat caderea Arimatzeus. Deoarece colectivul Giovanni-Metatron au pierdut cativa Gardieni trimisi sa asiste, constiinta a fost prinsa odata cu aceasta cadere.

Acesta nu a fost primul incident cand constiinta a fost prinsa odata cu caderea. Umanitatea se incarneaza acum in 3D datorita unui cataclism care avut loc pe planeta cand toata lumea se nastea in 4D.

In cele din urma, colectivul Metatron a decis ca in “caderea” lor sa ramana in continuare in comunicare electronica cu cei “cazuti”si fiecare gand pe care l-au avut acestia, au fost simtiti si de colectivul Maestrilor Inaltati, generand o atitudine de INVINUIRE, probabil cel mai mare virus in aceasta matrice temporala. Colectivul Giovanni-Metatron s-a decis sa invinuiasca pe ceilalti Maestrii Inaltati pentru caderea lor.

Asadar, colectivul G-M a decis sa utilizeze cunostintele in Fizica de Creatie Primara ca sa cucereasca aceasta matrice temporala. Acesta este lucrul principal pe care partile decazute l-a dorit si s-a incercat a se opri. Au reusit sa creeze un mod de a se hrani cu energie din aceasta Matrice Temporala si din Matricea Fantoma in Matricea lor Temporala. 

Crearea pagubelor in aceste 2 matrici (a noastra si cea Fantoma) ar fi rezultat o implozie pentru acest lucru dar ar fi devenit un sistem care se deterioreaza si ar fi devenit o rasa extinsa ca si identitate. Fizica Sursei ar fi facut sa se intoarca la Sursa ca praf spatial care inseamna unitati de constiinta fragmentate, ceea ce nu a fost acceptate pentru colectiv.

Crearea Luminii Artificiale printr-o metoda particulara a fost produsa in universul lor, unde totul este bi-polar.

Corpurile Metatronice care au fost creative prin programarea lor sunt structuri foarte interesante. Acestea preiau ceea ce inseamna structura biologica vie normala si scot anumite parti ale tiparului care lipsesc si adauga anumite parti impreuna.

Tiparul original al corpurilor metatronice nu contine nici macar 30% din tiparul natural Divin conectat ca sa faci Bioregeneza (Activarea ADN). Nu este compatibil cu matematica si frecventele scalare ale Tiparului Divin Christic pentru aceasta Matrice Temporala sau oricare alta.

Asadar, pentru a deveni nemuritori, au facut o alegere sa fie fiinte finite pentru ca importalitatea lor depinde de extractia energiei vii din alte lucruri insufletite cum sunt sunt matricele vii.

Aceasta este modul in care si-au sigilat destinul in care au creat distoriunea Metatronica. Asadar, ei incearca sa se hraneasca cu ceea ce este disponibil.”

Unde sunt in corp sigiliile jehoviene – sigiliile mortii? 

Sigiile jevoviene sunt dispuse pe linia axiotonala 7, pe partea stanga a corpului. Provin de la rase intruse ca urmare a razboaielor galactice. Premiul cel mare este capturarea Portilor Stelare (Stargate) pe motivul ca aici  sunt alimentate cu frecvente interdimensionale retelele de energie ale planetei si din anatomia energetica. Sigiliile jehoviene provin de la rasa cu acelasi nume  sunt responsabile pentru durerile si problemele de sanatate instalate pe partea stanga a corpului, limitarea constiintei si mortalitatea umana.

Cele 7 sigilii jehoviene:

Sigiliul 1 – in crestetul craniului, pe partea stanga

Jehovian Seals

Sigiliul 2 – inima, plamanul stang si genunchiul stang

Sigiliul 3 – glanda pineala

Sigiliul 4 – partea stanga a gatului si limfatica

Sigiliul 5 – coapsa stanga si fesa

Sigiliul 6 – alta major, hipotalamus si pe umarul stang

Sigiliul 7 – aorta si stanga gatului

Acestea au fost implantate pe liniile axio-tonale ale planetei si in aceasta perioada se activeaza progresiv in circuitul interior al nostru cauzand deteriorare biologica progresiva.

Cand sunt activate complet cauzeaza moartea biologica si constiinta corpului astral este trasa in Matricea Fantoma.

Matricea Fantoma – o regiune decazuta a spectrului de lumina a planurilor joase (originara din Matricea Temporala Universala). O realitate de tip gaura-neagra cu energie finita care supravietuieste prin strategiile sau relatiile parazitare si consumul energiei ale altora si care sunt multiplicate la proportii uriase. Contine un Pamant decazut pe care care Biblia il interpreteaza ca si Iadul.Se poate simti eliberarea lor pe partea stanga a corpului in timpul sesiunii.

Acestea afecteaza sistemul circulator energetic. Printre altele blocheaza activarea naturala a glandei pineala, previne accesarea nivelurilor mai inalte de constiinta si cele 7 simturi mai inalte.

Reprezinta de asemeni motivul principal pentru care oamenii nu se pot conecta la Sinele Inalt.

J-SEALS

Sigiliul Zeta – se afla pe spirala 4 a ADN-ului si previne activare a chakrei inimii, activarii spiralei 4 si blocheaza conectarea spiralei 5 cu spiralelor inferioare, deci blocheaza ascensiunea si evolutia in constiinta inalta. Activarea are loc in momentul pubertatii fiind motivul principal pentru care chakra inimii nu este complet activata.

Implanturile metatronice

Sigiliul templar – blocaj pe a 6a dimensiune

Sigiliul axion templar – blocaj pe a 7a dimensiune

Programele de deces al celulei – scurtarea telomerilor din ADN rezulta stoparea divizarii celulelor. Aceste programe rezulta apoptoza.

Coroana de spini – amesteca curentii the forta vitala primara care coboara de la Sursa prin crestetul capului. Coroana de spini de care se zice ca s-a pus pe capul lui Iisus inainte de a fi “crucificat”. De fapt, umanitatea a fost in intregime crucificata si coroana de spini face parte din asta.

Alte sigilii – implanturi pe meridianul bilei (mai multe detalii pe www.activareadn.ro/module/ ), sigilii kundalini, alte implanturi artificiale.

Acest proces este NECESAR inaintea sesiunilor de activare ADN.

Oamenii sunt dotati cu sablon ADN de 12 spirale iar in cazul indigoilor au 24-48 spirale. Odata ce scoti aceste sigilii care blocheaza incorporarea frecventei inalte si iti suceste energiile, NU mai ai parte de o degradare lenta, in schimb viata este pe val. Aceste sigilii sunt cauzele mortii fizice de care cei mai multi oameni nu stiu.

Efectele curatarii sigiliilor si implanturilor artificiale

  • acuratete senzoriala
  • cresterea frecventei vibrationale a constiintei si a corpului fizic
  • incorporarea Sinelui Inalt
  • intuitie mai buna, acutizarea simturilor mai inalte
  • o stare profunda de pace prin slabirea “vocii artificiale din cap”
  • inhibarea zgomotului si dialogului mental

Rasele decazute precum Annunaki jehovieni si Zetas au creat aceste implanturi antice in retelele de energie cosmo-telurica a Pamantului. Aceste sigilii au creat cicluri de reincarnare timp de milioane de ani si au blocat ascensiunea fiintei umane.

Acum ca avem uneltele scalare necesare putem sa facem un salt cuantic masiv in evolutia noastra pentru ascensiune.

Pentru programari si detalii cata@activareADN.ro
Cu deosebit respect si apreciere,

Catalin Tomescu

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium