Implanturi Energetice si Sigilii Artificiale

Sigiliile Artificiale au un rol crucial in absorbtia frecventelor inalte pe durata ciclului planetar de ascensiune (2000-2017) si inhiba functionarea corecta a sistemul circulator energetic. Sigiliile si Implanturile Energetice Artificiale conduc catre deconectare spirituala, produc degenerare in corpul fizic si chiar boala severa cand nu sunt curatate.

Cu mult timp in urma, o serie de sigilii numite si sigilii jehoviene au fost implantate intentionat in anatomia energetica a Pamantului si de vreme ce suntem conectati si impartim aceeasi structura energetica cu planeta prin liniile axio-tonale, mostenim aceste sigilii in propriul sistem energetic.

Jehovian Seals

Image found on Google. Copyright belongs to its creator.

 

 

Sigilii curatate in timpul sesiunii

Sigiile jevoviene sunt dispuse pe linia axiotonala 7, pe partea stanga a corpului.

Acestea sunt responsabile pentru durerile si problemele de sanatate instalate pe partea stanga a corpului, limitarea constiintei si mortalitatea umana.

Cele 7 sigilii jehoviene:

Sigiliul 1 – in crestetul craniului, pe partea stanga

Sigiliul 2 – inima, plamanul stang si genunchiul stang

Sigiliul 3 – glanda pineala

Sigiliul 4 – partea stanga a gatului si limfatica

Sigiliul 5 – coapsa stanga si fesa

Sigiliul 6 – alta major, hipotalamus si pe umarul stang

Sigiliul 7 – aorta si stanga gatului

Acestea au fost implantate pe liniile axio-tonale ale planetei si in aceasta perioada se activeaza progresiv in circuitul interior al nostru cauzand deteriorare biologica progresiva.

Cand sunt activate complet cauzeaza moartea biologica si constiinta corpului astral este trasa in Matricea Fantoma.

Matricea Fantoma – o regiune decazuta a spectrului de lumina a planurilor joase (originara din Matricea Temporala Universala). O realitate de tip gaura-neagra cu energie finita care supravietuieste prin strategiile sau relatiile parazitare si consumul energiei ale altora si care sunt multiplicate la proportii uriase. Contine un Pamant decazut pe care care Biblia il interpreteaza ca si Iadul.

Se poate simti eliberarea lor pe partea stanga a corpului in timpul sesiunii.

Acestea afecteaza sistemul circulator energetic. Printre altele blocheaza activarea naturala a glandei pineala, previne accesarea nivelurilor mai inalte de constiinta si cele 7 simturi mai inalte.

Reprezinta de asemeni motivul principal pentru care oamenii nu se pot conecta la Sinele Inalt.

 

J-SEALS

Sigiliul Zeta – se afla pe spirala 4 a ADN-ului si previne activare a chakrei inimii, activarii spiralei 4 si blocheaza conectarea spiralei 5 cu spiralelor inferioare, deci blocheaza ascensiunea si evolutia in constiinta inalta. Activarea are loc in momentul pubertatii fiind motivul principal pentru care chakra inimii nu este complet activata.

Implanturile metatronice

Sigiliul templar – blocaj pe a 6a dimensiune

Sigiliul axion templar – blocaj pe a 7a dimensiune

Programele de deces al celulei – scurtarea telomerilor din ADN rezulta stoparea divizarii celulelor. Aceste programe rezulta apoptoza.

Coroana de spini – amesteca curentii the forta vitala primara care coboara de la Sursa prin crestetul capului. Coroana de spini de care se zice ca s-a pus pe capul lui Iisus inainte de a fi “crucificat”. De fapt, umanitatea a fost in intregime crucificata si coroana de spini face parte din asta.

Alte sigilii – implanturi pe meridianul bilei (mai multe detalii pe www.activareadn.ro/module/ ), sigilii kundalini, alte implanturi artificiale.

 

Acest proces este NECESAR inaintea sesiunilor de activare ADN.

Oamenii sunt dotati cu sablon ADN de 12 spirale iar in cazul indigoilor au 24-48 spirale. Odata ce scoti aceste sigilii care blocheaza incorporarea frecventei inalte si iti suceste energiile, NU mai ai parte de o degradare lenta, in schimb viata este pe val. Aceste sigilii sunt cauzele mortii fizice de care cei mai multi oameni nu stiu.

Efectele curatarii sigiliilor si implanturilor artificiale

  • acuratete senzoriala
  • cresterea frecventei vibrationale a constiintei si a corpului fizic
  • incorporarea Sinelui Inalt
  • intuitie mai buna, acutizarea simturilor mai inalte
  • o stare profunda de pace prin slabirea “vocii artificiale din cap”
  • inhibarea zgomotului si dialogului mental

Rasele decazute precum Annunaki jehovieni si Zetas au creat aceste implanturi antice in retelele de energie cosmo-telurica a Pamantului. Aceste sigilii au creat cicluri de reincarnare timp de milioane de ani si au blocat ascensiunea fiintei umane.

Acum ca avem uneltele scalare necesare putem sa facem un salt cuantic masiv in evolutia noastra pentru ascensiune.

Pentru programari si detalii cata@activareADN.ro
Cu deosebit respect si apreciere,

Catalin Tomescu

0
Translate here
Director web Premium