O viata noua cu bioenergie pentru anxietate si a depresie – Cum stam cu sanatatea mintala din 2020 in 2021 – Previziuni

 In BLOG CATEGORY, The World of Aura

 

Solutii Energetice pentru Anxietate si Depresie – Cum stam cu sanatatea mintala din 2020 in 2021 – Previziuni

•———————————•

Pandemia s-a metamorfozat in ceva mai mare decat o infectie virala.

Frica

Incertitudinea

Izolarea Sociala

Devastarea financiara

Masurile disproportionate

Programarea mentala platita in presa si media

Efectul combinat al acestora a creat un efect de furtuna ce a nascut, in conscecinta, tulburari tot mai mari ale sanatatii mintii.

Din acest motiv, este asteptata o criza de sanatate mintala generata de efectele pandemiei.

Conform unui sondaj National Center for Health Statistics (NCHS) si Census Bureau au “luat pulsul” mai multor locuinte pentru 90 de zile incepand cu final de aprilie 2020. Au gasit multe simptome corelate cu anxietate si deresie, la 34,4% dintre americani!

Impreuna cu junk food, industria medicamentelor, alcool, tutun, cafeina si alte otravuri legale in ambientul propriu… acesta este un bilet DUS destinatiak auto-sabotarii, capcana in care cad tot mai multi oameni, de educatie peste medie.

•———————————•

Va invit sa raspundeti la sincer la intrebarile pe care le-au pus in acest studiu: (puteti sa imi scrieti si in Privat pe email cata@activareadn.ro

1) In ultimele 7 zile, cat de des ai fost deranjat/a de … lipsa de interes sau placere pentru facutul lucrurilor? Ai putea spune deloc, cateva zile, mai mult de jumatate din zile sau aproape zilnic?

2) In ultimele 7 zile, cat de des ai fost deranjat/a… simtindu-te coplesit/a, fara speranta si deprimat/a? Ai putea spune deloc, cateva zile, mai mult de jumatate din zile sau aproape zilnic?

3) In ultimele 7 zile, cat de des ai fost deranjat/a de problemele urmatoare… ai avut nervi, stari de anxietate sau la limitele rabdarii? Ai putea spune deloc, cateva zile, mai mult de jumatate din zile sau aproape zilnic?

4) In ultimele 7 zile, cat de des ai fost deranjat/a sa nu poti sau sa iti controlezi ingrijorarile? Ai putea spune deloc, cateva zile, mai mult de jumatate din zile sau aproape zilnic?

•———————————•

Anumite state au trecut de 40% dintre americani cu semne de depresie sau anxietate, adultii de culoare si hispanicii semnaland acest simptome mai des decat asiatici si caucazieni.

Femeile tinere si oamenii cu un nivel de educatie scazut fiind cei mai expusi.

Viata cu nivel ridicat de stres inseamna cu adevarat “noua normalitate” intrucat cei mai multi adulti ignora sanatatea lor mentala. A devenit normal sa traim cu simptomele declinului mental.

Asociatia Americana pentru Psihologia Stresului a lansat un sondaj in mai 2020 in parteneriat cu The Harris Poll dezvaluie ca nivelul de stres a crescut imens.

Au fost depistati cu un nivel de 5.9 la primul contact in 2020, fiind cel mai mare din 2007 pana acum, mai sus decat in 2019 de la 4.9. Daca oamenii au fost speriati de boala virusului si au trecut peste, au devenit ingrijorati de cauzele financiare ale acesteia.

Vorbind de bani, National Endowment for Financial Education (NEFE) a gasit ca 88% dintre americani au intampinat stres in situatia lor financiara si dintre ei se gasesc ingrijorati 54% in ceea ce priveste economiile de urgenta iar 48% plata facturilor.

•———————————•

Prabusirea economiei prezice prabusirea sanatatii mintale! Exista o legatura stransa intre o economie distrusa si (lipsa de) sanatate mintala. In timpul crizei dintre anii 2008-2010 au fost cel putin 10000 de cazuri de “suicid economic”.

Pe fondul unor masuri disproportionate fata de un microb invizibil si foarte necunoscut cu o rata de de supravietuite de peste 94% (in cel mai rau caz), efectele incertitudinii si izolarii vor lasa un impact imens asupra societatii noastre, asa cum o stim. Robert Graham Center for Policy Studies in Family Medicine a estimat peste 75000 de decese din cauza abuzului de medicamente si alcool pe durata (si in continuarea) acestei pandemii.

Deja alcoolul este o industrie de peste 5 miloane morti pe an. Medicamentele prescrise pentru stres, depresie si anxietate si tulburari ale somnului (insomnie) au crescut cu 21% intre februarie si martie 2020. Vanzarea de medicamente anti-anxietate au crescut cu 34%.

Pana acum acestea erau in …scadere. Curios?

Incercarea de a contracara efectele pandemiei prin medicamente este adesea folosita de medicina conventionala, insa asta nu este o solutie naturala si sanatoasa. Medicamentele s-au dovedit a fi ineficiente si au adesea efecte secundare care pot fi mai RELE decat ceea ce vrei sa tratezi. Daca ai resimtit anxietate si depresie in aceasta perioada, recunoaste aceste simptome atunci cand apar si retine ca e normal pentru aceasta perioada. In nici un caz nu esti singur/a.

O amenintare noua poate produce un semnal de stres in amigdala mai puternic decat in fata uneia familiare pentru ca raspundem cu mai multa rezistenta interna cand e mai multa incertitudine.

Poti sa inveti sa iti controlezi frica. Frica este energie, precum si starile de anxietate si gandiri negative.

Motivul pentru care ai resimtit “frica” este pentru ca vibrational rezonezi la acest nivel.

Si inconstient cauti validarea acestor frici, sau mai degraba subconstientul tau.

Practic cauti in viata ceea ce se petrece deja in tine.

Daca incepi sa alchimizezi emotiile ca fiind energii in miscare vei vedea sincronicitatile ca se inghesuie la usa ta.

Nu poti avea frica de ceea ce cunosti si pentru care te-ai pregatit! Intrucat panica tipica media vine adesea croita cu samanta de dezinformare este benefic sa contracarezi acestea cu o portie buna de ras si informatii pozitive. Recomand https://youtu.be/ySlikFRu818

Noi controlam realitatea din viata noastra, nu invers. In plus, poti sa alegi sa inchizi identifici si sa te distantezi de sursele de informare negative si sa iti schimbi gandurile negative in ganduri functionale, realiste, pozitive.

Daca totusi e nevoie mai mult te poate ajuta foarte rapid eliberarea emotionala si restabilirea armoniei din campurile energetice.

Ai nevoie sa lucrezi cu cineva in care ai incredere care sa vorbeasca limba ta, sa stie cum sa te faca sa treci peste starile de anxietate si depresie.

Aici descriu cauzele acestor emotii si cum sa intri din nou in Flux -> https://activareadn.ro/curatarea-aurei/

Metodele prin care ajut constant oamenii au suportul meu energetic ca sa iasa din tiparele acestea si sa isi vindece sufletul, a carei fragmentare a produs problemele in primul rand!

Exista si este foarte posibil sa te ridici peste vechile probleme care pareau grele sau dificile. Oricine lucreaza cu mine descopera ca “problemele” sale erau in biocampul sau niciodata in cap sau in corp.

Am si instrumente care pot fi folosite pentru a elimina cauzele stresului din ambient.

Despre armonizatoare am prezentat multe insa am clienti care mi-au spus cat de protejati se simt cu Uneltele de Lumina www.activareadn.ro/magazin/ Scopul meu este sa ajut oamenii sa se vindece si sa traiasca conectati cu partile constientei lor mai inalte. Ca sa fac asta, sunt adesea ghidat de factorii care le declanseaza starile negative, pe care incep sa le curat energetic la nivel de suflet. Efectul este unul tamaduitor intrucat multi au senzatia placuta a traumelor si evenimentelor traumatice anterior care se elibereaza din corp si induc stari de eliberare. Aceasta a devenit practica mea de 12 ani si datorita acestei misiuni care m-a gasit am antrenat genii, artisti, vindecatori si consultanti creativi ca sa ajunga la urmatorul nivel, sa isi deblocheze mintile si inimile si sa intre in Flux. Totul a facut sens pentru mine cand am vazut viata cu alti ochi. Am inceput sa imi raspund… Ce vreau cu adevarat? Ce emotii ma reprezinta si ce emotii NU ma reprezinta? De unde vin aceste emotii? Unde se simt in corp? Cum pot sa imi aliniez alegerile cu cine vreau sa fiu cu adevarat? Cum sa imi gasesc resurse interne ca sa excelez? Atunci s-a schimbat felul cum VIATA, prin intermediul altor oameni, evenimente si oportunitati, s-a uitat la mine diferit si a inceput sa imi arate ceea ce caut. Totul s-a schimbat de atunci pentru ca am inteles ca SCHIMBAREA este la un singur “DA” distanta. Si pentru asta va invit sa reflectati la urmatorul exemplu. Apa este foarte fierbinte la 99 de grade insa la 100 de grade fierbe si aburul pe care il produce va pune in miscare o locomotiva. Pe BEA am contribuit cu activari gratuite inregistrate digital care ajuta pe oricine sa intre in armonie rapid si sa elimine cauzele fricilor si anxietatii pentru cresterea frecventei personale. Exista referinte pentru oameni care s-au lasat de alcool si alte obiceiuri artificiale. Sa va fie cu bine! Catalin Tomescu Activareadn.ro •—————• Referinte: https://www.theguardian.com/world/2020/mar/13/anxiety-on-rise-due-to-coronavirus-say-mental-health-charities https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/06/18/coronavirus-mental-health-problems.aspx

Recommended Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium