Skip to content

Sugestii post-hipnotice, Complexe si ADN-ul Holografic

Sugestii post-hipnotice, Complexe si ADN-ul Holografic

 
Nepoata vecinilor e “dresata” de la 4 ani.
 
I se dau directive la… fiecare pas.
 
Cred ca micuta nu stie cum e sa iasa din scara blocului fara sa primeasca indicatii pretioase temporalo-spatiale.
 
Imi si imaginez ca ar deveni confuza daca, brusc, nu i s-ar mai spune:
– opreste-te, asteapta, urca, mai incet, stai, nu fugi, racesti, atentie la scari, apasa…
 
Nu e singurul copil pe care il vad crescut asa.
 
Ce se intampla mai grav e ca unui copil i se induc extrem de facil sugestii post hipnotice.
 
Intrucat copilul il recunoaste pe Dumnezeu in ambii parinti, acesta are incredere oarba in ei ca sunt cei desemnati sa il creasca.
 
De exemplu daca copilul ia parte la o discutie aprinsa dintre parinti, cel mic cel mai probabil o sa internalizeze discutiile lor.
 
Sa zicem ca ei doi argumenteaza care are mai multa dreptate (ca de obicei) intr-un subiect anume.
 
Sa zicem daca mama il cearta pe tata ca nu si-a facut treaba cum trebuie, ca nu ii pasa de mama, ca ii arata ca nu o iubeste si tata ii raspunde demonstrandu-i prin fapte demonstrate ca actiunile lui au fost bune, ca ii pasa de ea, ii explica cu calm ce se intampla iar apoi tonul vocii lui se ridica pe parcurs iar ea raspunde in acelasi fel ca si la inceputul discutiei, copilul va accepta cel mai probabil si absorbi temperamentul cu care este cel mai de acord de la cei doi.
 
Fie ca accepta victimizarea mamei sau rolul tatalui tamaduitor care se transforma in agresor si se identifica apoi cu “bunatatea” celui impaciuitor de la sfarsitul discutiei… acesta e CAN-CAN.
 
Cel mai probabil isi va induce un personaj arhetipal in inconstient care ii modifica starea de Constienta in cresterea lui si de fapt, acest lucru il va retine din a nu incorpora identitatea sa spirituala mai inalta.
 
Adica se va trezi la un moment dat comportandu-se intr-un anumit fel fiind inconstient de ce o anumita emotie trezeste un fel de raspuns automat in care raspunde in acelasi fel.
 
Intrucat codurile ADN-ului nostru sunt in continua reformatare, copilul cu usurinta va cultiva in felul sau temperamentele sau convingerile celor mari(parinti biologici).
 
Reflectez cateva din efectele ADN-ului latent dupa pubertate…
 
De exemplu, complexul Asteptare, Dezamagire, Vina.
 
Primul lucru, ai o asteptare iluzorie, devii dezamagit(a) pentru ca nu s-a intamplat ceea ce ai crezut iar apoi dai vina.
 
Orice dezamagire este o amagire de Sine.
 
Sau Victima-Victimizator-Salvator…
 
Joci un rol, le joci pe toate.
 
Pentru a incopora Sufletul, Suprasufletul, Constiinta Cristica si ce e mai sus, ADN-ul poate fi pregatit pentru aceasta transformare.
 
Complexele in acest caz, sunt particule de Constiinta ale caror miscare angulara de rotatie este modificata de la valoarea ei originala cu cateva grade.
 
Sa dezvoltam un pic gandirea holografica aici…
 
Daca am avea un brad cu luminite de Craciun si un sir din aceste luminite s-ar aprinde invers, de la distanta ar parea ca si cum dezorganizate sau sunt defecte.
 
Ei bine, asa pot fi vazute “rezistentele” din viata noastra demonstrate de stari afective, increderea personala, asteptarile si propriile noastre convingeri.
 
Oricand este modificat ceva din interiorul campului nostru la acest nivel subtil si intelegem ca unele elemente au fost induse artificial sau altele le-am acceptat (precum am preluat temperamentele din telenovelele urmarite) realizam ca in realitatea holografica vindecarea este posibila de la acest nivel prin intentie.
 
Asta este ceea ce fac in trainingurile mele, invat oamenii sa isi dezvolte vederea holografica si realizez curatari pentru ca ei sa isi acceseze intuitia si abilitatile psihice in mod organic.
 
Daca vrei sa afli cum iti poti asigura fundatia pentru dezvoltarea darurilor si talentelor sufletesti asigura-te ca urmaresti sectiunea de module de pe pagina mea www.activareADN.ro/module/
Director web Premium