Terapia Bowen – Totul despre activarea “doctorului interior”

 

Succesul terapiei Bowen se datoreaza faptului ca este o terapie gentila si non-invaziva, totusi puternica datorita faptului ca poate actiona fizic cu efecte imediate. In timpul terapiei Pacientul se relaxeaza intins in timp ce primeste renumitele “miscari Bowen” ce actioneaza ca impulsuri asupra sistemului nervos ce permite relaxarea profunda si activarea mecanismelor de auto-vindecare. Atunci cand inteligenta corpului este activata prin miscarile Bowen, insasi fascia (reteaua de tesuturi care inveleste organele, muscii, oasele, etc.) va raspunde imediat.

Dovada

 

Terapia Bowen s-a dovedit eficienta in toate tipurile de dureri si boli, disfunctii si patologii. Terapia Bowen este complementara tratamentelor medicale. Printr-un singur tratament un pacient poate sa beneficieze de reducerea durerilor, efectele de eliminare a substantelor nocive din organism (detox) si se poate armoniza hormonal, deci actioneaza si asupra componentei emotionale si mentale a omului.

Totusi, nici un glont nu omoara pe toata lumea. Asadar, ar putea fi benefic sa rezonati cu aceasta terapie intrucat aceasta actioneaza subtil datorita miscarilor gentile. Putem spune ca desi este“gentila”, efectele nu sunt mai prejos de puternice. De aceea, terapia Bowen se va face doar o data pe saptamana, cu pauza intre sedinte pentru integrare.

Terapia Bowen pentru animale functioneaza de minune. Doar cateva miscari la micii nostri prieteni blanosi (ehem, membrii ai familiei cu coada) pot sa le reduca durerile sau traumele dupa accidente asistand organismul in vindecare si refacere.

Succesul terapiei Bowen este dovedit prin faptul ca reusim rapid sa aducem corpul in echilibru, chiar in minute de la primele miscari. Este o terapie recunoscuta international pentru efectele terapeutice uimitoare. Terapia Bowen este un Dar Divin pentru orice om.

 

Vrei sa primesti o astfel de terapie? Ai intrebari?

CONTACT

0721578144
cata@activareADN.ro
Catalin Tomescu
www.activareADN.ro
www.sacredpapa.com

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Director web Premium