Cateva cuvinte inainte despre conditiile sesiunilor:

Sesiunile de vindecare cuantică nu substituie intervențiile medicale. Sesiunile oferite măresc totuși abilitățile de auto-vindecare și reprezintă pașii sacri în devenirea propriei Divinități lăuntrice.

Nu se califica pentru activari persoanele cu conditii psihiatrice care implica tratamente medicamentoase. De asemenea, nu se califica pentru sesiuni uzul substantelor cu efecte psihoactive sau halucinogene pe durata sesiunilor si a integrarii lor.

Activarile au loc prin intermediul Spatiului Inteligent, Sinelui Inalt si Mintii Superconstiente, excluzand transferul de energie de la corp la corp. Intrucat suntem fiinte divine infinite, suntem permanent conectati la Sursa-Dumnezeu de unde absorbim curentii de forta vitala iar activarile ADN maresc in mod grandios aceasta capacitate.

Ma asigur de fiecare data prin proceduri speciale ca nu se creeaza legaturi eterice sau corzi de atasament neintentionate ceea ce deduce maximul de siguranta in lucrul expert-operator .

Felul cum prefer sa lucrez este prin Skype sau, la cerere, prin telefonul mobil. Sunt cazuri cand am lucrat la distanta cu persoane fara nici un fel de comunicare exterioara si rezultatele nu au fost mai prejos de exceptionale.

Este in interesul nostru sa avem o discutie inainte de a incepe un program si sa iti raspund la intrebari care ar putea sa apara. Daca ai un interes pentru toata gama de activari, este necesar sa avem un interviu inainte de a putea stabili programul de lucru.

Perioada de integrare este de obicei mai intensa in primele zile si ar putea dura mai lejer saptamani sau chiar luni. Cel mai important este sa bei apa multa dupa cum iti va cere organismul si sa te asiguri ca iti oferi tot confortul de care ai nevoie pentru o integrare cat mai usoara.

Iti garantez ca daca vei respecta termenii si conditiile sesiunilor vei avea parte de maximul de transformare.


Conditii de plata a sesiunilor:

Sesiunile vor fi onorate in urma unui schimb de energie pentru serviciile oferite. In timp ce nu sunt implicat in activitati care ma ajuta sa evoluez si sa servesc mai mult, programul meu este facut incat sa pot ajuta pe toata lumea in cel mai bun mod posibil cu darurile pe care mi le-am insusit.

Am investit in mine toate resursele pentru a obtine rezultatele dorite in viata personala. Astfel am creat posibilitatea de a ajuta si conecta pe oricine sa capete aceste experiente transformationale si nu ma astept sa manifest oameni a caror actionare nu este aliniata cu interesul lor cel mai inalt, acela de a deveni Sinele lor Inalt si de a se elibera in aceasta viata.

Modalitatea de plata pe care o prefer este DONATIA. Se poate realiza cu usurinta prin paypal, servicii de transfer sau prin serviciile postale. Poti plati sesiunea direct pe website prin unul din butoanele afisate pe website cu mentiunea sa imi confirmi plata printr-un email sau mesaj.


Aceasta pagina va fi actualizata cu detalii noi. Detaliile care nu au fost stabilite aici vor fi discutata in timpul sesiunii. In caz ca nu am acoperit vreun detaliu, imi poti scrie direct pe cata@activareADN.ro

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

Translate here
Director web Premium